Yahudi Töresi Gereği.. Başbakan Erdoğana Suikast
-
Ablamız tahribat'a yeni bir soluk getirdi :D
-
tayyipten daha iyi iş yapanlar var tabi. en iyisi buda değil geçmişe bakarsanız görürsünüz yapanları. tayyipte çok iyi tanır
gömleklerini çıkardıgı insanları.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
shockman bunu yazdı:
-----------------------------melechesh bunu yazdı:
demedi demeyin tayip suikaste kurban gidecek sonunda..
-----------------------------Sanmam.
-----------------------------Bencede bişi olmaz. Tayyeapden daha iyi bir hizmetçi bulabilirlermi ki? :)
neden olmasın hoca..kimler geldi kimler geçti.. -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------mndlna bunu yazdı:
-----------------------------Basbakanımıza ıktıdar oldugu gunden bugune kadar 13 tane suıkast duzenlenmıstır ve hepsı bı sekılde onlenmıstır...
-----------------------------tabi bi tanesini ben evimde "boyu posu devrilsin" düzenledim az daha ölüyodu koruması önüne geçti koruma komalık oldu tayyip kurtuldu.
Kim ne zaman düzenlemiş 13 suikasti ya? bir de o değil bu değil 13, niye 13 acaba? Bi sırrı, şifresi var mı?
-----------------------------eger haberlerı takıp etseydın bugune kadar yapılmaya calısılan suıkastları ve bunların zamanlarını fln acıklamıslardı...
-
helal olsun beş sayfa yazı okuttun bana gecenin birinde ne var elde kocaman bi komplo teorisyeni
-
mndlna bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------mndlna bunu yazdı:
-----------------------------Basbakanımıza ıktıdar oldugu gunden bugune kadar 13 tane suıkast duzenlenmıstır ve hepsı bı sekılde onlenmıstır...
-----------------------------tabi bi tanesini ben evimde "boyu posu devrilsin" düzenledim az daha ölüyodu koruması önüne geçti koruma komalık oldu tayyip kurtuldu.
Kim ne zaman düzenlemiş 13 suikasti ya? bir de o değil bu değil 13, niye 13 acaba? Bi sırrı, şifresi var mı?
-----------------------------eger haberlerı takıp etseydın bugune kadar yapılmaya calısılan suıkastları ve bunların zamanlarını fln acıklamıslardı...
-----------------------------takip etmis biri olarak acıklayıp bizi bilgilendirsene
-
gkhn759 bunu yazdı
takip etmis biri olarak acıklayıp bizi bilgilendirsen
-----------------------------Dinleme krizinin hedefindeki Emniyet İstihbarat'la ilgili Şamil Tayyar'dan çarpıcı bir yazı.
Şamil Tayyar'ın yazısının ilgili bölümü:
Vereceğim şu örnek bile emniyet istihbarat başarısını fazlasıyla anlatacaktır; Tespit edebildiğimiz kadarıyla Başbakan Erdoğan emniyet istihbarat sayesinde tam 12 kez suikast girişiminden kurtuldu. Eğer emniyet istihbarat olmasaydı, Türkiye bugün çok farklı bir noktada olabilirdi.bu arada 12ymıs ben 13 dıe hatırlıyordum...bu yeterı kadar acıktır sanırım dı mı tek tek hangı zamanlarda oldugunu merak edıosan da googledan bulabılırsın
-
mndlna
cümleni iyi oku, ilk mesajında suikast düzenlendi dedin.
Üstteki mesajda suikast planından bahsediliyor. İstihbarat başka suçüstü başka.
12 değil çok daha fazladır yüzlercedir ama suilast düzenlenmedi hem de hiç düzenlenmedi.
-
aq senin exca be boq sanıon kendni allan salağı
-
evanescence bunu yazdı:
aq senin exca be boq sanıon kendni allan salağı
-----------------------------muahhahahahhaha :D:D