Yarın Savcılığa Gidiyorum..
-
Mesajı atan yeni konu açıp tüm tahribattan özürdilesin. Basın toplantısı yapsın :| Yoksa şikayetten vazgeçme :| Özel mesajla özür kabul etme :|
-
Hocam umarım uğraşman bir sonuç verir bu konuda elimizden bişey gelirsede söle. Artık sıktı böle gerizekalılarla uğraşmak.
-
Hacı öncelikle gecmis olsun . Davandan vazgecme.
-
Git gel hacı savcılığa ne olacak?
O ipden o mesajın yazıldığını nasıl kanıtlayabilirsin ki?
Site senin db senin. demezler mi ya sen eklediysen bunu buraya diye?
Boşuna uğraşıyorsun...
Sil engelle gitsin.
-
Vay lanet olsun,orda terakki mahallesinde ben kalıyorum başımı yakmayın :D,hocam haritada gösterilen yer çarşı yada merkez diye geçiyor belki yardımcı olur,Adam bi p**lik yapmışta mahkemeye kadar uzatmak ne kadar doğru olur ki hocam,ama tabi fuzuli yere öyle bi küfür etmeside öküzlük,git hocam haklısın
-
CTG bunu yazdı:
-----------------------------Git gel hacı savcılığa ne olacak?
Boşuna uğraşıyorsun...
Sil engelle gitsin.
-----------------------------
CTG şüpheli hocam listeye yaz :| -
sonuna kadar devam et.ceza alsında aklı başına gelsin
-
hocam sanmıyorum tahribattan biri oldugunu en fazla mürit değilde misafir olrak tabir edilen kişilerden biridir
renede sorgulamadım demiş zaten
-
jayde bunu yazdı:
hocam sanmıyorum tahribattan biri oldugunu en fazla mürit değilde misafir olrak tabir edilen kişilerden biridir
renede sorgulamadım demiş zaten
-----------------------------rene sorgulamadım dememiş, demiş ki "haklısın hocam, yazan o.c. nin tekiymiş.." yani yorumu yazan kişi tahribattan birisi..
-
CTG bunu yazdı:
Git gel hacı savcılığa ne olacak?
Boşuna uğraşıyorsun...
Sil engelle gitsin.
-----------------------------üstteki mesajların birinde bir arkadaşın belirttiği gibi; ben ip yi savcılığa veriyorum, savcılık şu gün şu saatlerde şu ip kime tahsis edilmiş diye ttnete soruyor, ttnette savcılığa o ipnin o zaman diliminde kime, hangi telefona, hangi adrese verildiğine kadar bilgileri savcılığa veriyor. bulunmaması imkansız.