Yarın Savcılığa Gidiyorum..
-
adamı bulmak için zeki olmak gerekmiyor
whois look up dediğin haritada uydu ile nav.gayonu cakıstırdınmı adamın evi anında belli
elinle koymus gibi alırsınevinden
-
tanıdık bi savcı bul bak nasıl bulunuyo hemen
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
whois look up dediğin haritada uydu ile nav.gayonu cakıstırdınmı adamın evi anında belli
-----------------------------yok hocam öyle bulamazsın başka adre çıkıyor misal ben anadolu yakasındayım whois avrupa yakasında gösteriyor
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------çok zekisin :D
1. ülkemizde dinamik ip kullanıldıgı için bugun xxx ip sendedir yarın xxx ip başkasındadır
2. o ip ye whois olayıdaa sadece internet saglayıcısının santralini gösterir
-
Bu arada arkadaş eminim 2 sene 1 sene vs beklemez neden derseniz. Bu iş gayet seriye bağlamış durumda önce şikayet edecek ardından iss yetkilisi ip adresini o saatte kullanan kullanıcının bilgilerini savcılıga verecek ardından normal süreç olan mahkeme süreci başlıyacak.
-
Versin mahkemeye görelim kac sene geçiyo :)
Bilirkişiye gidecek, bilirkişi görüş bildirecek, telekomdan bilgi istenecek, telekom bilgi yollayacak, her biri için ayrı müzekkere hazırlanacak, karşıdakina ihbar yapılacak, avukat gelecek, olayı kabul etmeyecek, bilginin gerçekliği istenecek, host türkiyedeyse belki kayıt istenecek...
Fazla 24 dizisi izliyorsunuz...
Kimseyi savunduğumdan fln değil, 10 ayrı bilişim sucu mahkemesi ile uğraşan biri olarak söylüyorum bunları...
Bi adliyede bilişim bilirşişisinin ücretlerini öğren bi...
-
renegadealien bunu yazdı:
Bilirkişiye gidecek, bilirkişi görüş bildirecek, telekomdan bilgi istenecek, telekom bilgi yollayacak, her biri için ayrı müzekkere hazırlanacak, karşıdakina ihbar yapılacak, avukat gelecek, olayı kabul etmeyecek, bilginin gerçekliği istenecek, host türkiyedeyse belki kayıt istenecek...
Kimseyi savunduğumdan fln değil, 10 ayrı bilişim sucu mahkemesi ile uğraşan biri olarak söylüyorum bunları...
-----------------------------hocam sende hemen bulurlar falan deseydin bari. yazan kişi belki tırsıp ortaya çıkardı. adam korkmuş olsa bile bu yazdıklarından sonra rahatlamıştır :)
-
Aynısı bizim depresifkalem.com ' a da oluyor orospunun bitanesi saçma saçma yorumlar yapıyo yazı gönderiyo .. kfür vs .. Hep farklı Ip den giriyor..
-
Modemi her resetlediginde ip dnamik oldugu için degişir zaten ondan sana farklı gibi görünüyordur
-
sanane bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------hocam sende hemen bulurlar falan deseydin bari. yazan kişi belki tırsıp ortaya çıkardı. adam korkmuş olsa bile bu yazdıklarından sonra rahatlamıştır :)
-----------------------------Hoca gerçekleri söylüyoum ben...