Yarın Savcılığa Gidiyorum..
-
Arkadaşlar bahsi geçen yorumu yazan arkadaş bana p.m attı. p.m konu başlığı "hi" , mesaj içeriği ise, "hacı o bendim be öyle kötü bi amacım yoktu. öyle saçma sapan biride değilim zaten. sadece o anlık saçmalamışım istersen gidebilirsin savcılığa özür dilerim. " yukarıdaki gibidir. *Zaten benim gidip savcılıkla, avukatla bilmemneyle uğraşacak vaktim yok, adliyede bulunmak dahi istemem. Konuyu açma amacım blöfümün işe yarayacağını düşünmemdi, işe yaradıda.. Okuyan, vakit ayıran herkese, özellikle rene ye teşekkür ederim. *tahribat.com da bilgilerimin 3. kişilerle kesinlikle ve kesinlikle paylaşılmadığının ve paylaşılmayacağının farkına vardım. *renenin, "doğru" nun yanında olduğunu birkez daha gördüm. işyerinde tahribat engelli, http://www.netkomik.com/gizligiris üzerinden ulaşıyorum siteye bu yüzden biçimlendirmeler yok sayılıyor, özür dilerim.
-
cok tehlikelisiniz.
-
Yöneticilerle görüş, o elemanın kim olduğunu bilsinler fakat onu söylemesinler. Gün geldi tekrar oldu böyle bir olay, böyle birşey, zaten forumda çokta suyu kaynadıysa o zaman deşifre edilmesini rica et.
Hani aynı eleman senin üzerine kasıtlı geliyorsa, hani sana özel bir kastı varsa olay değişir diye düşünüyorum. Tekrar görüşürsünüz yöneticilerle. Hani özelden küfretmek gibi buda.
Belkide konuya gizliden gizliden bakan eleman pişmandır şimdi.v :)
-
UmutXTR seni tebrik ediyorum usta harbiden büyük kararlılıkla iyi iş çıkarmışsın.. helal olsun..
-
şaka ya da gerçek anneye küfretmek acizliktir hem bunun şakası mı olur :S
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bahsi geçen yorumu yazan arkadaş bana p.m attı. p.m konu başlığı "hi" , mesaj içeriği ise, "hacı o bendim be öyle kötü bi amacım yoktu. öyle saçma sapan biride değilim zaten. sadece o anlık saçmalamışım istersen gidebilirsin savcılığa özür dilerim. " yukarıdaki gibidir. *Zaten benim gidip savcılıkla, avukatla bilmemneyle uğraşacak vaktim yok, adliyede bulunmak dahi istemem. Konuyu açma amacım blöfümün işe yarayacağını düşünmemdi, işe yaradıda.. Okuyan, vakit ayıran herkese, özellikle rene ye teşekkür ederim. *tahribat.com da bilgilerimin 3. kişilerle kesinlikle ve kesinlikle paylaşılmadığının ve paylaşılmayacağının farkına vardım. *renenin, "doğru" nun yanında olduğunu birkez daha gördüm. işyerinde tahribat engelli, http://www.netkomik.com/gizligiris üzerinden ulaşıyorum siteye bu yüzden biçimlendirmeler yok sayılıyor, özür dilerim.
-----------------------------yorumu yazan "yusuf yusuf" çekmiş belli :)) iyi oldu bu hahaha :))
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kim bu eleman?Dün bukonuyu r10dada görmüştüm.
-
Robinson abinizin hiç bir lafını boşa atmayın hep diyorum yine diyorum, tartışmsını birbirimize karşı hoş görülü olamıyoruz zamanında iskorpitx e buradan hakaret ediliyordu yav etmeyin diyordum yine ediliyordu etmeyin diyordum yine ediliyordu bunlar yanlış ve hoş olmayan şeyler konuyu açan arkadaş davanda haklısın sonuna kadar git vazgeçme,
-
Sonuna kadar git hocam helal olsun...
-
Ben biliyodum kim olduğunu zaten, mevzu anlaşıldı özür dilendi sorun halloldu...
Elemanı ben takip ederim böle bir sorun daha olursa gerekli işlemide yaparım ama,
Hiç kimse gelip benden herhangi bir kişinin bilisini alamaz, vermem...