folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarınki Maçta Sahaya Giricem

Yarınki Maçta Sahaya Giricem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Fener Trabzon maçında sahaya girmeyi düşünüyorum. Ama sonra başıma neler gelir merak ediyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatrsa çok faydalı olacak.

@kilit:futbol muhabbetine dönmüş...

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

çik disari çik çik çik 

aklindan zorunmu var kardesim ?

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

tecrübem yokta en iyi ihtimalle polislerden çok temiz bi dayak yersin

kgd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

en azından 40 milyon kişiden küfür yersin

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bende merak etmişimdir. kayseri maçlarında çekirdek sattığım zamanlar fenerbahçe maçlarında özellikle malzemeyi güvenli bi yere koymak için kapıyı açıyolar saha giriyoruz 5 dakka kala millet çıkınca bizde ana kapıdan çıkıyoruz :))

kendimi zor tutuyorum sahaya koşmamak için :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapma hoca :D

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim

yok bişe yapmıcam ama şu güizanın azını burnunu dağıtabiltem var

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

hocam sen küçük emrahla guizanın aynı bakışlı fotosunu bi pankartta birleştir. o pankartı içeri sok sahaya girdiğinde havaya tut tüm stad ve kameralar seni izleyecektir. :)) özellikle guizaya vermeye çalış bunu :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

yanlış anlama ama guiza seni çok pis döver. sporcu adam dayak yer mi?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

olum adam tecrübelerinizi paylaşın demiş bilip bilmeden soutmaya çalışmıssınız burası tahribat.
    hocam eğer biletin varsa ciddiysen gir bence tahribat formasıyla gir futbolcuların kılına zarar verirsen götünü keserler güvenliklerden biras kaçarsın yakalanıcagını anlayınca fazla direnme tersten kelepçe yiyosun hiç bi sikim yapamazlar korkma. kameraların önündesin aynı gece serbestsin
    gelelim para olayına dogrulugu vardır yalnız tc deki tribün cezalarının sadece %5i hsil edilebilmiş bu resmi kaynaktır güvenebilirsin geriye kalanları durumum yok gibibasit bir gerekçeyle bu cezaları ödememektedir.

tabi lan
Toplam Hit: 10017 Toplam Mesaj: 64