Yarınki Maçta Sahaya Giricem
-
Fener Trabzon maçında sahaya girmeyi düşünüyorum. Ama sonra başıma neler gelir merak ediyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatrsa çok faydalı olacak.
@kilit:futbol muhabbetine dönmüş...
-
çik disari çik çik çik
aklindan zorunmu var kardesim ?
-
tecrübem yokta en iyi ihtimalle polislerden çok temiz bi dayak yersin
-
en azından 40 milyon kişiden küfür yersin
-
bende merak etmişimdir. kayseri maçlarında çekirdek sattığım zamanlar fenerbahçe maçlarında özellikle malzemeyi güvenli bi yere koymak için kapıyı açıyolar saha giriyoruz 5 dakka kala millet çıkınca bizde ana kapıdan çıkıyoruz :))
kendimi zor tutuyorum sahaya koşmamak için :))
-
Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim
-
yapma hoca :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim
-----------------------------yok bişe yapmıcam ama şu güizanın azını burnunu dağıtabiltem var
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim
-----------------------------yok bişe yapmıcam ama şu güizanın azını burnunu dağıtabiltem var
-----------------------------hocam sen küçük emrahla guizanın aynı bakışlı fotosunu bi pankartta birleştir. o pankartı içeri sok sahaya girdiğinde havaya tut tüm stad ve kameralar seni izleyecektir. :)) özellikle guizaya vermeye çalış bunu :))
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------yanlış anlama ama guiza seni çok pis döver. sporcu adam dayak yer mi?
-
olum adam tecrübelerinizi paylaşın demiş bilip bilmeden soutmaya çalışmıssınız burası tahribat.
hocam eğer biletin varsa ciddiysen gir bence tahribat formasıyla gir futbolcuların kılına zarar verirsen götünü keserler güvenliklerden biras kaçarsın yakalanıcagını anlayınca fazla direnme tersten kelepçe yiyosun hiç bi sikim yapamazlar korkma. kameraların önündesin aynı gece serbestsin
gelelim para olayına dogrulugu vardır yalnız tc deki tribün cezalarının sadece %5i hsil edilebilmiş bu resmi kaynaktır güvenebilirsin geriye kalanları durumum yok gibibasit bir gerekçeyle bu cezaları ödememektedir.