Yarınki Maçta Sahaya Giricem
-
ben 4 sene önceki denizli fener macında sahaya girmiştim, şampiyonluu kaybettimiz yıl değil ondan önceki seneydi, van hooijdonk falan oynuyordu, reklam panolarını geçemeden polis indirdi copla, geri attı tribüne sahadan falan cıkartmadı, baldırıma koydu copu 3 gün sızladı, allahtan tribüne yakındım tribünden su şişesi yağdı polise cimbomlumusun lan ne vuruyon cocuga diye, adam tırstı bıraktı
girmeye çalış, anarşist olun biraz, bende yusufluyodum güzel bi anı oldu, 90+lar oynanıyodu ben denerken, tribünden zemine inerken cok zaman kaybettim ondan gördü yoksa dalmıştım sahaya
-
gir gir arkadaslara hava yaparız bu bızım tahrıbattan arkadas diye:)
-
Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D
-
ya zor kısmı sahaya ulaşabilmek. o maçta o güvenlikte nasıl giricem die düşünüyorm
bjk formasıyla değil sahaya stada giremem hocam :D
-
bacaklarına(kaval kemiğine) sağlam tekmeler yersin polislerden :))
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
ya zor kısmı sahaya ulaşabilmek. o maçta o güvenlikte nasıl giricem die düşünüyorm
bjk formasıyla değil sahaya stada giremem hocam :D
-----------------------------Formanın üstüne TBT t-shortu giy anlamazlar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D
-----------------------------bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.
-
girersen tahribat.com bayrağı aç
-
- Dayak
- Para Cezası
- Men Cezası
- Sabıka Kaydı
- Belki de hapis cezası..Hatta kafadan nezaharet ifade falan fistan için.
Spor anayasası değişti artık tüzükf alan.Direk adamı götürüyorlar merkeze sonrası malum hocam -)
-
gir derim :) girmeden once caktirmadan yaklas tribun onlerine. sora bi anini gozle. ne zaman baktin sag sol polisler uzak mesafede atla :)