folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarınki Maçta Sahaya Giricem

Yarınki Maçta Sahaya Giricem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu dakkaya bilet bulunubilirmiki acep?

kara borsaya bulursun. ama dışarda dev ekran kurulacakmış beleşe orada izleyip ardından cadde keyfi mükemmel olur...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

çıplak gir de atraksiyon olsun bari

sakın hocam onu ben yapacam 18. doğum günümde :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

dal yahu artık dayak falan yok kardeş kimseye elleşmedikten sonra..

hangi takımın taraftarıysan o takımın futbolcularına prezervatif dağıt :)

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

sabaha kadar gözaltı. sonra serbestsin. bi daha aynı durum olduğu zaman sonraki derbilerde büyük maçların oyun saatinde karakolda olma zorunluluğun oluyor. yakalanan karaborsacı vs vs kısaca o akşamki yakalanan bütn dolandırıcılarla tanışırsın sabaha kadar. tahminimce makara bi ortam yaşarsın sorgudan sonra:D

tersi bi durum olursa polis sıkıştırır mahkeme falan derse, bende guiza sevgisi var fanatiğiyim sarılcaktım güvenlik yakaladı dersin:D

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D

bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.

Beşiktaşlılığımla gurur duyan biriyim, eğer bundan dolayı depresifsem (ki değil ama velev ki öyle olduğunu farzedelim) bu benim için şereftir. Bizim kavgamız şampiyonluklarla olsaydı sarının yanına lacivert koyar federasyonun kapısında havlar dururduk, avrupaya olsa bu sefer bir ton kırmızı çalardık o sarıların yanına... ama sizin veya sizin gibilerin anlayamadığı şey şu;

Bizim sevdamız aslolan hayata, hayatın içinde tonlarını gördüğümüz Siyah-Beyaz yani Beşiktaş'a... Kelimelerim birtek BeşiktAŞKIMIZI anlatırken kifayetsiz kalıyor emin ol.

Hocam bu sevinmek için sevmedik dalgaları biraz klasikleşmedi mi artık? Hani böyle efeler gibi beşiktaş için asarız keseriz ölürüz diye dolaşıyor ya çoğu beşiktaşlı.. Koca sahada beşiktaşlılara yönetim bizim için ölün lan dese orda intihar edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez onların da bir ayağı çukurdadır bari beşiktaş için ölelim diyip vermişlerdir gazı. Yani bunu tabi ki gerçekten olma ihtimalini düşünerek yazmadım ama beşiktaşlı arkadaşların bu şekildeki söylemlerine çok ayar oluyorum.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sırtına TBT logosu yapıştır ki anlayam sen olduğunun... Birde hangi dk gireceksin ona göre maçı izleyeceğim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Ciddi ciddi gireceksen söylede ona göre maçı seyredelim.

Artı çok ciddi yaptırımlarının olacağınıda sanmıyorum 3 5 dayak yersin oda olsun :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

girersende sana tavsiyem polisler kovalamaya başladıgı an tribüne geri dön. taraftarların arasına giremiyolar :D

bu seferde yağmurdan kaçarken doluya tutulmasıN hocam? :D

hadi polise AB ayağı çekersinde, beynini futbol kulüplerine hibe etmiş holyganglar?

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Bir bok olmaz hoca, dal gitsin.. Olacaklar olaydan sonraki polislere verdiğin ifadene bağlı, zannımca kendini sevdirip bir taşkınlık yapmazsan bi sik olmaz..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D

bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.

Beşiktaşlılığımla gurur duyan biriyim, eğer bundan dolayı depresifsem (ki değil ama velev ki öyle olduğunu farzedelim) bu benim için şereftir. Bizim kavgamız şampiyonluklarla olsaydı sarının yanına lacivert koyar federasyonun kapısında havlar dururduk, avrupaya olsa bu sefer bir ton kırmızı çalardık o sarıların yanına... ama sizin veya sizin gibilerin anlayamadığı şey şu;

Bizim sevdamız aslolan hayata, hayatın içinde tonlarını gördüğümüz Siyah-Beyaz yani Beşiktaş'a... Kelimelerim birtek BeşiktAŞKIMIZI anlatırken kifayetsiz kalıyor emin ol.

hoca futbol bi rekabettir yok ben beşiktaşı yensin şampiyon olsun diye tutmuyorum siyah beyazdan dolayı tutuyorum git altay sporu tut neden beşiktaş yada beşiktaş gidip ondan bundan 8 10 yemektense çekilsin ligten ne bilim bi dernek kursun hayatına orda devam etsin

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 10019 Toplam Mesaj: 64