Yarınki Maçta Sahaya Giricem
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
Bu dakkaya bilet bulunubilirmiki acep?
-----------------------------kara borsaya bulursun. ama dışarda dev ekran kurulacakmış beleşe orada izleyip ardından cadde keyfi mükemmel olur...
-
Prometheus bunu yazdı:
çıplak gir de atraksiyon olsun bari
-----------------------------sakın hocam onu ben yapacam 18. doğum günümde :D
-
dal yahu artık dayak falan yok kardeş kimseye elleşmedikten sonra..
hangi takımın taraftarıysan o takımın futbolcularına prezervatif dağıt :)
-
sabaha kadar gözaltı. sonra serbestsin. bi daha aynı durum olduğu zaman sonraki derbilerde büyük maçların oyun saatinde karakolda olma zorunluluğun oluyor. yakalanan karaborsacı vs vs kısaca o akşamki yakalanan bütn dolandırıcılarla tanışırsın sabaha kadar. tahminimce makara bi ortam yaşarsın sorgudan sonra:D
tersi bi durum olursa polis sıkıştırır mahkeme falan derse, bende guiza sevgisi var fanatiğiyim sarılcaktım güvenlik yakaladı dersin:D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------fenerist07 bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D
-----------------------------bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.
-----------------------------Beşiktaşlılığımla gurur duyan biriyim, eğer bundan dolayı depresifsem (ki değil ama velev ki öyle olduğunu farzedelim) bu benim için şereftir. Bizim kavgamız şampiyonluklarla olsaydı sarının yanına lacivert koyar federasyonun kapısında havlar dururduk, avrupaya olsa bu sefer bir ton kırmızı çalardık o sarıların yanına... ama sizin veya sizin gibilerin anlayamadığı şey şu;
Bizim sevdamız aslolan hayata, hayatın içinde tonlarını gördüğümüz Siyah-Beyaz yani Beşiktaş'a... Kelimelerim birtek BeşiktAŞKIMIZI anlatırken kifayetsiz kalıyor emin ol.
Hocam bu sevinmek için sevmedik dalgaları biraz klasikleşmedi mi artık? Hani böyle efeler gibi beşiktaş için asarız keseriz ölürüz diye dolaşıyor ya çoğu beşiktaşlı.. Koca sahada beşiktaşlılara yönetim bizim için ölün lan dese orda intihar edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez onların da bir ayağı çukurdadır bari beşiktaş için ölelim diyip vermişlerdir gazı. Yani bunu tabi ki gerçekten olma ihtimalini düşünerek yazmadım ama beşiktaşlı arkadaşların bu şekildeki söylemlerine çok ayar oluyorum. -
Sırtına TBT logosu yapıştır ki anlayam sen olduğunun... Birde hangi dk gireceksin ona göre maçı izleyeceğim...
-
Ciddi ciddi gireceksen söylede ona göre maçı seyredelim.
Artı çok ciddi yaptırımlarının olacağınıda sanmıyorum 3 5 dayak yersin oda olsun :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
girersende sana tavsiyem polisler kovalamaya başladıgı an tribüne geri dön. taraftarların arasına giremiyolar :D
-----------------------------bu seferde yağmurdan kaçarken doluya tutulmasıN hocam? :D
hadi polise AB ayağı çekersinde, beynini futbol kulüplerine hibe etmiş holyganglar?
-
Bir bok olmaz hoca, dal gitsin.. Olacaklar olaydan sonraki polislere verdiğin ifadene bağlı, zannımca kendini sevdirip bir taşkınlık yapmazsan bi sik olmaz..
-
HannibALgan bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D
-----------------------------bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.
-----------------------------Beşiktaşlılığımla gurur duyan biriyim, eğer bundan dolayı depresifsem (ki değil ama velev ki öyle olduğunu farzedelim) bu benim için şereftir. Bizim kavgamız şampiyonluklarla olsaydı sarının yanına lacivert koyar federasyonun kapısında havlar dururduk, avrupaya olsa bu sefer bir ton kırmızı çalardık o sarıların yanına... ama sizin veya sizin gibilerin anlayamadığı şey şu;
Bizim sevdamız aslolan hayata, hayatın içinde tonlarını gördüğümüz Siyah-Beyaz yani Beşiktaş'a... Kelimelerim birtek BeşiktAŞKIMIZI anlatırken kifayetsiz kalıyor emin ol.
hoca futbol bi rekabettir yok ben beşiktaşı yensin şampiyon olsun diye tutmuyorum siyah beyazdan dolayı tutuyorum git altay sporu tut neden beşiktaş yada beşiktaş gidip ondan bundan 8 10 yemektense çekilsin ligten ne bilim bi dernek kursun hayatına orda devam etsin