Yarınki Maçta Sahaya Giricem
-
viva la bs :D
-
Hocam boşver saka bi yana cidden yasa değişti en azından sabıka kaydı sicile işleme gibi bi tehlikesi var. risk almaya demez. bunların üstüne 1 milyar para cezası artı dayak :S
Babam ve arkadası erciyesin süper ligte olduğu zaman erciyes- kayseri maçında hakeme "ipne" dedikleri için polislerce göz altına alınıp 1 milyar para cezası yediler. Babam Telekom amiri oldugu zaman "Şimdi emekli" emniyette tanıdığı çoktu ceversi genişti müdür bıraktıttırmış ceza resmiyet kazanmadan.. ama arkadasını bırakmamısşlar 1000 göte girmiş adama :)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
Bence de gir kardeşim, üstüne bi Beşiktaş forması giy arkasına da şunu yazdır: Fenerli olmak, Basur olmak gibidir. Her g...tün başına gelebilir ondan sonra seyret makarayı :D Guize denen ispanyol çingenesi kırığına vuracaksan iki yumrukda benim için at :D
-----------------------------bugun depresifsen bunun bir sebebide beşiktaş bunu unutma, halley kuyruklu yıldızının görülmesiyle aynı oranda sampiyon oluyosnuz, üstüne bide avrupada düzinelerle gol yiyip dönüyorsunuz, ben olsam bende bu kadar pesimist yazılar yazardım, yıldırım demirörene hiç girmedim bile bak, intihar sebebi adam.
-----------------------------Beşiktaşlılığımla gurur duyan biriyim, eğer bundan dolayı depresifsem (ki değil ama velev ki öyle olduğunu farzedelim) bu benim için şereftir. Bizim kavgamız şampiyonluklarla olsaydı sarının yanına lacivert koyar federasyonun kapısında havlar dururduk, avrupaya olsa bu sefer bir ton kırmızı çalardık o sarıların yanına... ama sizin veya sizin gibilerin anlayamadığı şey şu;
Bizim sevdamız aslolan hayata, hayatın içinde tonlarını gördüğümüz Siyah-Beyaz yani Beşiktaş'a... Kelimelerim birtek BeşiktAŞKIMIZI anlatırken kifayetsiz kalıyor emin ol.
-
konpicyus bunu yazdı:
yok bişe yapmıcam ama şu güizanın azını burnunu dağıtabiltem var
sen guizanın bokunu ye be ! -
Gir sahaya indir donu orta sahaya sıç bence türkiye yi geçtim dünya da haber olursun :D. Maksat şov yapmak ve artislik olduğu için sabıka kaydı da önemsiz se yap derim :D.
-
Girmelisin. Kafaya copu yedikten sonra belki aklın başına gelir :D
-
Bu dakkaya bilet bulunubilirmiki acep?
-
girersende sana tavsiyem polisler kovalamaya başladıgı an tribüne geri dön. taraftarların arasına giremiyolar :D
-
pessimist bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Sahada futbolculardan birine zarar verirsen hakkında adli işlem yapılır, içeri girer girmez güvenlikçiler yakalamaya çalışacaktır, sahaya girmeden yakalanırsan bi-iki job yiyebiliten var. Polis sorgular. Olayı tribün olayı olarak görürse küçük bir miktar ceza alırsın eğer sabıkan yoksa oda para cezasına çevrilir. Beşiktaş maçında sahaya giren birinin 1000 TL ceza aldığını duydum ama doğruluğundan emin değilim
-----------------------------yok bişe yapmıcam ama şu güizanın azını burnunu dağıtabiltem var
-----------------------------yanlış anlama ama guiza seni çok pis döver. sporcu adam dayak yer mi?
-----------------------------konpicyusun hayatında yaptığından 100 kat daha fazla antrenman yapmadıysa en adiyim.Bir adamın maçta gol kaçırıyor olması onun dayak yiyebileceği anlamına gelmez
-
çıplak gir de atraksiyon olsun bari