Yastayizzz
-
yaoo bu arada hrant dink kimm yaoo öldüğü günden beri tv'de cıkıyoo ama adamın kim oldugunu öğrenemedimm ??? -
Hrant ın da dink inde ..
-
hrant a bir dink e iki. Adam öldü Türkiye ermeniyiz dedi. Vayy be.
-
ermeni bi gazetecenin tekidir kendileri.normal ermenilere bi gıcıklığım yok ama o o.ç.ğuna fitilim.. türkler hakkında hiç ii bir söz söylememesine rağmen bizim medya olayı abarttı herifi resmen Atatürk ilan etti..
bırakın şehitlerimizi, mehmetçiğimizden akan bir damla kana bile o şerefsizin ölümünden daha çok üzülürüm..
"hepimiz ermeniyiz" diyen her Türk'ün anasından emdiği süt haramdır.soyunu inkar eden anasını babasını da inkar etmiştir..Alçaklık etmiştir..
Ne mutlu ki yüce Türk ulusundan biriyim..ve bununla gurur duyuyorum...
-
Uğur Mumcu gibi bir düşünce adamıyla,Hrant Dink'i aynı kareye yakıştırmak nasıl bir zihniyettir?Hrant Dink ne katmıştır bize?
-
O Hrant dinke attırayım, beyaz olsun emi..
-
kesinlikle bi ermeniyi savunmayınız...
-
şu an Türklüğünden şüphe edilen ve Türkiyeyi satabilitesi yüksek olan tüm insanlar agos gazetesi önünde!..insanlık,halkların kardeşliği,ermeni dostluğu vs vs gibi düşüncelerle yapılan propagandalar hedefine ulaşıyor!..pkklısıda orda koministide yahudiside ermeniside...hepsinin taaaa aq!..
edit:başlık olmamış..hem tanımıyorum diosun hrant ibnesini hemde yastayız diosun yasta masta deiliz..bide ugur mumcu gibi bir adamla aynı kareye koyman hiç yakışı kalmamış!.. -
Hepimiz hrantız !
Kardeşler yapmayın, adam ben ermeniyim ancak türkiyeliyim dedi nevar bunda? sen ermenistana gitsen ve oranın vatandaşı olsan ben ermeniyimmi diceksin hayır ben türküm ancak ermenistan vatandaşıyım diceksin. Mantıklı düşünün lütfen.
Hepimiz ermeniyiz olayında da saçmalamışsınız, ezilen kmse biz onlardan oluruz, gün gelir türk gün gelir kürt gün gelir ermeni oluruz.
Yaşasın devrim ve sosyalizm !
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Uğur Mumcu gibi bir düşünce adamıyla,Hrant Dink'i aynı kareye yakıştırmak nasıl bir zihniyettir?Hrant Dink ne katmıştır bize?
hakikaten ya uğur mumcu gibi bir adamın yanına bu orospu çocuğunu nasıl yakıştırdılar anlamadım -
partal bunu yazdı:
-----------------------------Hepimiz hrantız !
Kardeşler yapmayın, adam ben ermeniyim ancak türkiyeliyim dedi nevar bunda? sen ermenistana gitsen ve oranın vatandaşı olsan ben ermeniyimmi diceksin hayır ben türküm ancak ermenistan vatandaşıyım diceksin. Mantıklı düşünün lütfen.
Hepimiz ermeniyiz olayında da saçmalamışsınız, ezilen kmse biz onlardan oluruz, gün gelir türk gün gelir kürt gün gelir ermeni oluruz.
Yaşasın devrim ve sosyalizm !
ezilen bülent ersoy!...şimdi hepiniz ibnemisiniz?