Yastayizzz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yaoo bu arada hrant dink kimm yaoo öldüğü günden beri tv'de cıkıyoo ama adamın kim oldugunu öğrenemedimm ???

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Hrant ın da dink inde ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    hrant a bir dink e iki.  Adam öldü Türkiye ermeniyiz dedi. Vayy be.

eski bir dost mu aradınız?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ermeni bi gazetecenin tekidir kendileri.normal ermenilere bi gıcıklığım yok ama o o.ç.ğuna fitilim.. türkler hakkında hiç ii bir söz söylememesine rağmen bizim medya olayı abarttı herifi resmen Atatürk ilan etti..

bırakın şehitlerimizi, mehmetçiğimizden akan bir damla kana bile o şerefsizin ölümünden daha çok üzülürüm.. 

"hepimiz ermeniyiz" diyen her Türk'ün anasından emdiği süt haramdır.soyunu inkar eden anasını babasını da inkar etmiştir..Alçaklık etmiştir..

Ne mutlu ki yüce Türk ulusundan biriyim..ve bununla gurur duyuyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Uğur Mumcu gibi bir düşünce adamıyla,Hrant Dink'i aynı kareye yakıştırmak nasıl bir zihniyettir?Hrant Dink ne katmıştır bize?

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    O Hrant dinke attırayım, beyaz olsun emi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    kesinlikle bi ermeniyi savunmayınız...

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    şu an Türklüğünden şüphe edilen ve Türkiyeyi satabilitesi yüksek olan tüm insanlar agos gazetesi önünde!..insanlık,halkların kardeşliği,ermeni dostluğu vs vs gibi düşüncelerle yapılan propagandalar hedefine ulaşıyor!..pkklısıda orda koministide yahudiside ermeniside...hepsinin taaaa aq!..

edit:başlık olmamış..hem tanımıyorum diosun hrant ibnesini hemde yastayız diosun yasta masta deiliz..bide ugur mumcu gibi bir adamla aynı kareye koyman hiç yakışı kalmamış!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    partal
    partal's avatar
    Erkek

Hepimiz hrantız !

Kardeşler yapmayın, adam ben ermeniyim ancak türkiyeliyim dedi nevar bunda? sen ermenistana gitsen ve oranın vatandaşı olsan ben ermeniyimmi diceksin hayır ben türküm ancak ermenistan vatandaşıyım diceksin. Mantıklı düşünün lütfen.

Hepimiz ermeniyiz olayında da saçmalamışsınız, ezilen kmse biz onlardan oluruz, gün gelir türk gün gelir kürt gün gelir ermeni oluruz.

Yaşasın devrim ve sosyalizm !

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Uğur Mumcu gibi bir düşünce adamıyla,Hrant Dink'i aynı kareye yakıştırmak nasıl bir zihniyettir?Hrant Dink ne katmıştır bize?
    hakikaten ya uğur mumcu gibi bir adamın yanına bu orospu çocuğunu nasıl yakıştırdılar anlamadım

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    partal bunu yazdı:

Hepimiz hrantız !

Kardeşler yapmayın, adam ben ermeniyim ancak türkiyeliyim dedi nevar bunda? sen ermenistana gitsen ve oranın vatandaşı olsan ben ermeniyimmi diceksin hayır ben türküm ancak ermenistan vatandaşıyım diceksin. Mantıklı düşünün lütfen.

Hepimiz ermeniyiz olayında da saçmalamışsınız, ezilen kmse biz onlardan oluruz, gün gelir türk gün gelir kürt gün gelir ermeni oluruz.

Yaşasın devrim ve sosyalizm !

ezilen bülent ersoy!...şimdi hepiniz ibnemisiniz?
Toplam Hit: 5845 Toplam Mesaj: 66