Yastayizzz
-
gereksiz tartışmalr.siz ne kadar tartışırsannız tartışın konuştuklarınz ne koltuk sahipi denyo cüceler tarafından siklenecekdir ne herjangi bir medya tarafndan haberlere çıkarılacaktır onları gecdim başka bi site de yayınlansın amenna.siz ne olduunu neden öldürüldüğünü bilmediğinz insanlar için birbirinize küfrededururken o koltulklarda oturanlr gaflet dalalet ve hatta hıyanet içinde emellerini gerçekleştirecekler.boş konuşmayı bırakın hatta konuşmayı bırakın da kalkınsın şu canım ülkem bras.afganistan bizi gecmesin......
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
RIPER bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hepsi şerefsiz bu itlerin.
Friedrich Nietzsche: " Buda dahil bütün genellemeler yanlıştır." Empati kurmayı deneyin birazcık.Şimdi Ermenistan'da bir Türk'e kötü gözle bakılsa bunun sonucu biri çıkıp dese "hepsi şerefsiz bu itlerin" ne düşünürsünüz ? Bir kişi yüzünden tüm Türk'leri şerefsiz yaptılar ne biçim insan bunlar dersiniz.Hakaret etmeye ve genelleme yapmaya ne kadar meraklısınız.Bu konuda şerefsizce davranan birileri varsa oda Ermeni halkını, Türk halkına, kendi menfaatleri için düşman eden Ermeni Diasporasıdır.
-----------------------------ermeniler karabağı işgalden vazgeçmedikçe ermeniden dost olmaz.
hani ayıdan post olur da ermeniden dost olmaz.
daha düne kadar asıp kesiyorlardı azerileri ,akıllarınca bizden intikam alıyorlardı.
gir youtubeye ermeni vahşeti yazda izle sonra gene gel yorum yap hadi bakalım.
-----------------------------Ben burda birilerini asıp kesenlerin savunulucuğunu yapmıyorum.Her ermenide elinde tüfeğiyle militanlık yapıyordu zaten, o yüzden hiçbir ermeniden dost olmaz haklısın.
-
hrant dinke veriim
yandan yandan s.kym
her ölenle bir olanı
ters koyp düz skym :D
-
Uğur Mumcu gibi bu ülkenin yetiştirdiği en büyük aydınlardan birini, hrant gibi bir orospu cocuğuyla aynı kareye koyanın ta amına koyayım. Benim damarımda akan kana kadar küfretmiş bir kancığın peşinden ağıt yakanlarında ciğerini sikeyim. buradan hepsi ermeni olanlara sesleniyorum, hrant kardeşinizin işini yarım bırakmayın gelin Türk'ün zehirli kanını akıtın, gelinki hepinizi anadolunun bozkırına gömüp üzerinize işiyeyim. az kaldı sabredin azeriler karabağı geri alacaklar. iste ozaman gonullu olarak gidip canımızdan can alan bu serefsizlerden diledigimiz kadar vuracagız.
-
Hrant Dink'in kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama yinede Uğur Mumcu ile aynı karede anılması manasız...
-
Hrant Dink Köpeğinin Yaltakçılarına İnat
Sokayım Hrant Dinkine
HEPİMİZ TÜRKÜZ - HEPİMİZ MEHMEDİZ - HEPİMİZ ATATÜRKÜZ
-
arkadaslar kusura bakmayın geç kaldım biraz.. baslıqı takip edemedim ama yine saçmalayanlar var. hepimiz ibneyizde ne demek? bulent ersoy ibneliğinden dolayı şiddetemi maruz kaldı ya da haksızlığa?
Ayrıca hrant dink zehirli fln dmedi onlar faşistlerin uydurmuş olduğu tantanalar. Bi arada atatürk hakkında biseler uydurulmustu, yok nerde komunist gorseniz ezin basını fln bunun gibi oda.
-
partal bunu yazdı:
-----------------------------Hepimiz hrantız !
Kardeşler yapmayın, adam ben ermeniyim ancak türkiyeliyim dedi nevar bunda? sen ermenistana gitsen ve oranın vatandaşı olsan ben ermeniyimmi diceksin hayır ben türküm ancak ermenistan vatandaşıyım diceksin. Mantıklı düşünün lütfen.
Hepimiz ermeniyiz olayında da saçmalamışsınız, ezilen kmse biz onlardan oluruz, gün gelir türk gün gelir kürt gün gelir ermeni oluruz.
Yaşasın devrim ve sosyalizm !
ugur mumcu varken...nazım hikmet varken...hrant dink hiç s**mde bile deil...yaşasınd evrim ve sosyalizm sloganınıda hrant dink'İ öven bir post'un en altına yazmamalısın...tamam öldürüldü hemde bir türk tarafından...ama ölenerimize saygın olsaydı...şuan hrant dink yerine nazım hikmet'e ugur mumcu'ya saygısızlık yapıp hrant dink'i savunmazdın..neyse şimdi siyaset yapmak istemiyorum...
-
DkN bunu yazdı:
Uğur Mumcu gibi bu ülkenin yetiştirdiği en büyük aydınlardan birini, hrant gibi bir orospu cocuğuyla aynı kareye koyanın ta amına koyayım. Benim damarımda akan kana kadar küfretmiş bir kancığın peşinden ağıt yakanlarında ciğerini sikeyim. buradan hepsi ermeni olanlara sesleniyorum, hrant kardeşinizin işini yarım bırakmayın gelin Türk'ün zehirli kanını akıtın, gelinki hepinizi anadolunun bozkırına gömüp üzerinize işiyeyim. az kaldı sabredin azeriler karabağı geri alacaklar. iste ozaman gonullu olarak gidip canımızdan can alan bu serefsizlerden diledigimiz kadar vuracagız.
giderken bizi çağırmayan ermeni olsun mu ??? -
lordvader ne demek istiyorsun? ben istemezmiyim bu son kurbanımız olsun? bana provakasyon yapma abi. uğur mumcu, hrant dink, nazım hikmet, deniz gezmiş bunların hepsinin haksız yere çektiği acılar beni üzer. Hrant dinkte kıçıkırık bi anayasa yuzunden hapse giricekti. En kabul edilemeyen hrant dink olduğu için ben özellikle onu söyledim, ve en açık öldürülen, güpegündür suikaste uğrayan. Sonucunda herkesin beyaz bere taktığı hrant dink, ayrıca tkp de de gorev almıştır, kendini marksist leninist bir çizgide duran komunisttir. kmsede laf edemez, şerefsiz diyen kendine baksn ilk önce.Neler yapmış vatanı için ?