Yastayizzz
-
partal bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader ne demek istiyorsun? ben istemezmiyim bu son kurbanımız olsun? bana provakasyon yapma abi. uğur mumcu, hrant dink, nazım hikmet, deniz gezmiş bunların hepsinin haksız yere çektiği acılar beni üzer. Hrant dinkte kıçıkırık bi anayasa yuzunden hapse giricekti. En kabul edilemeyen hrant dink olduğu için ben özellikle onu söyledim, ve en açık öldürülen, güpegündür suikaste uğrayan. Sonucunda herkesin beyaz bere taktığı hrant dink, ayrıca tkp de de gorev almıştır, kendini marksist leninist bir çizgide duran komunisttir. kmsede laf edemez, şerefsiz diyen kendine baksn ilk önce.Neler yapmış vatanı için ?
hrant dink şerefsizdir.evet kendime bakayım önce neler yapmışım vatan için.
yaklaşık 20 ay vatanı bekledim 2 3 mermi atmışlığımızda var vatan için.
ayrıca hıyar dinkle deniz gezmişin nazım hikmetin uğur mumcunun ne alakası var?
biri ermeni diğerleri ise türk, kıyasladığın adamlar denk olsun, denk olsunki diğerlerine ayıp olmasın kemikleri sızlamasın.
-
partal bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar kusura bakmayın geç kaldım biraz.. baslıqı takip edemedim ama yine saçmalayanlar var. hepimiz ibneyizde ne demek? bulent ersoy ibneliğinden dolayı şiddetemi maruz kaldı ya da haksızlığa?
Ayrıca hrant dink zehirli fln dmedi onlar faşistlerin uydurmuş olduğu tantanalar. Bi arada atatürk hakkında biseler uydurulmustu, yok nerde komunist gorseniz ezin basını fln bunun gibi oda.
Türk milleti nin en büyük düşmanı komünizmdir nerde görüldüyse ezilmelidir.Bu sözü sitelerden tanımadım.Türk Dil Kurumu nun 4 ciltlik mavi sözlüğünde komünizm kelimesinin anlamından sonra Atatürk ün söylediği söz olarak yer alıyor.Ne kadar saçmalık dersen artık
-
üff kurcalamayın fazla...ülkemizin yetiştirdiği aydınları değil de gidip onu bunu savunmayın buralarda...
merak ediyorum acaba 19 ocak gelsin de eyleme çıkalım, yas tutalım diye bekleyen insanlar;
10 kasım gelsin de yas tutalım diye de bekliyor mu?...veya bu tarz insanları andıkları kadar ATA mızı da anıyorlar mı???
-
partal bunu yazdı:
lordvader ne demek istiyorsun? ben istemezmiyim bu son kurbanımız olsun? bana provakasyon yapma abi. uğur mumcu, hrant dink, nazım hikmet, deniz gezmiş bunların hepsinin haksız yere çektiği acılar beni üzer. Hrant dinkte kıçıkırık bi anayasa yuzunden hapse giricekti. En kabul edilemeyen hrant dink olduğu için ben özellikle onu söyledim, ve en açık öldürülen, güpegündür suikaste uğrayan. Sonucunda herkesin beyaz bere taktığı hrant dink, ayrıca tkp de de gorev almıştır, kendini marksist leninist bir çizgide duran komunisttir. kmsede laf edemez, şerefsiz diyen kendine baksn ilk önce.Neler yapmış vatanı için ?
demek istedigim;ben hrant dink'e üzülmem hrant adam ugur mumcu olmayınca...nazım hikmet olmayınca...deniz gezmiş olmayınca vs.vs
demek istedigim;
ugur mumcunun durumu eşit degildir hrant dink'e
demek istedigim;
hrant tkp'de çalışmakla sosyalizme katkıda bulundumu?devrim için neyaptı?hrant dink'in yaptıkları nedir ki?
sadece yanlış cümleler kurmasımı? yanlış anlaşılmasımı? nedir? soyalizm için neyaptı...tkp'de çalışmış çalışmışda neyapmış...
her profesyonel devrimci için üzülürüm ama hrant dink için ne üzülürüm ne sevinirim...sonuçta öldüren bir türk ve dünyada yanlış tanındık...
-
forumda sıyası meseleler bir süre için yasaklandı
"hepimiz mehmetçiğiz hepimiz türküz" demek cokmu zor ?
-
insanların öldürülmesi doğru bişy değil. ama bi ermeni öldü diye hepimiz ermeniyiz demek çok saçma. bi kenyalı ölse medya vs. yayın yapsa şöle adamdı böle adamdı insan hakkı vs vs. canım halkım gaza gelip sokaklara dökülüp hepimiz kenyalıyız der. ermeniyiz diyenlerin yüzde kaçı hrant drinki tanıyodu acaba ?
-
Dinkinide dünkünüde a.q. !
bu herif ne kadarda değerliymiş, şehit olanların, kaza yapanların , babaların , açlıktan ölenlerin yanında !
bir askeri milyar dünke değişmem .! uğur mumcu ile dinki yanyana koyan zihniyetin içine mıçsın cümle alem.!
-
siyasal bilgiler fakültesine döndü yine burası. allahtan yerde taş yok. yoksa millet birbirine atacak sonra olaylar çıkacak. sonra askeriye darbe yapacak. sonra birsürü ölü. sonra bu zıt görüşler ilerde birleşecek hükümet olacak ve ülke batacak. ya bırakın onun bunu peşinden gitmeyi de ekmeginizin peşinden gidin.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------üff kurcalamayın fazla...ülkemizin yetiştirdiği aydınları değil de gidip onu bunu savunmayın buralarda...
merak ediyorum acaba 19 ocak gelsin de eyleme çıkalım, yas tutalım diye bekleyen insanlar;
10 kasım gelsin de yas tutalım diye de bekliyor mu?...veya bu tarz insanları andıkları kadar ATA mızı da anıyorlar mı???
-----------------------------10 kasımda Hrant Dink'in gazetesi geçit olurken Türk Bayrağı açtı. haberlere de yansımıştı bu.. Hrant Dink öldü bunu kim istedi ? Trabzondaki Papaz öldü bunu kim istedi? amaçları ülkemizi bölmek uyanın biraz. herşeyin bi adabı vardır.. Öldürmekle iyi mi oldu sizce ? Öldürmek hiçbişeyi çözmez. kabuk tutmuş yarayı kaşırsanız kanar..
faşist insanların yaptığıda budur. düşünmeden adım atarsınız. evet ermeniyiz dediğimiz zaman bunu söylediler :
yüzlerce askerimiz öldü hiçbiriniz şehitiz diye bağırmadınız. Şehitlerimizle bu olayı birbirine karıştıramayız. Onlar vatanımız için şehit oldu (ruhları şâd olsun) ama Hrant Dink bi hiç uğruna. sözedilen bi kaç yazısı var.. cezası ölüm mü sizce? eğer biz böyle yaparsak amerikanın, ingilterenin vs. bize dediği gibi Barbar Türk kelimesinden ne farkımız kalır ? Biz böyle bi nesil değiliz. Atatürk'ün nesili böyle olmamalı..
Hepimiz vatanımızı seviyoruz. Hepimiz bu ülke için ölürüz. Ama unutmayın bu işleri yaptıran dış güçlerdir.. buna göre düşünün yorumunuzu yapın..
iyi geceler.
-
okudukça sadece üzülüyorum.tahminen yaşıtım olan insanların bile zihin olarak ne kadar geri kaldığını görüyorum.
hrant dink türkiye için bir çok şey yaptı.ermenistanda türk olduğnu türkiyede ermeni olduğunu söylemesi mesela.ermeni soykırımı olmadığını olayı gerçek yüzüyle anlatan nadir kişilerdendir.
evet ermeniler öldürülmüştür.ancak bunun sebebi onların anadoludan evlerinden barklarından sürerken onlarında anadoluyu yıkmaya calısması.bunun sebebi olarak bizim dedelerimizde kendi öz bütünlüklerini korumuşlardır.
ama siz bu dünyada hala biz siz olduğunamı inanıyorsunuz.
evet türküm demeye yurtdışında utanıyorum.onların çok aptal olduklarını bilmeme genel kültür yada zeka bakımından onları tek kelimmem ile ezebilmeme rağmen türküm dedikten sonraki o bakış beni üzüyor.
şimdi koduğumun celloları.mutlumusunuz