Yastayizzz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    yas mas boş iş bunlar siz yastasınız agalar ben değilim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    hırant dinkin ak stop.
    Onun için sokaklara dökülenlerin de ak stop.
    orhan pamuk akıllı olsun akıllı :D

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------
    yas mas boş iş bunlar siz yastasınız agalar ben değilim

ben bu insanların öldürülmesine yas tutmuyorum. bu hale geldiğimize yas tutuyorum.. biz böyle bi canavar nesil değiliz.. olamayız.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

ulan bu adam o kadar tanınıyodu neden ben bu adamın ismini öldüğü gün duydum..hepimiz ermeniyiz diyen zihniyete yazık.. hadi bu isler karsılıklı dicem..hangi bi ermeni toplulugu  Mehmetcik icin cıkıpta "HEPİMİZ MEHMETİZ!" diyebildi ?? saçmalk a.q hrantın :S

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

hepsi şerefsiz bu itlerin.

Friedrich Nietzsche: " Buda dahil bütün genellemeler yanlıştır." Empati kurmayı deneyin birazcık.Şimdi Ermenistan'da bir Türk'e kötü gözle bakılsa bunun sonucu biri çıkıp dese "hepsi şerefsiz bu itlerin" ne düşünürsünüz ? Bir kişi yüzünden tüm Türk'leri şerefsiz yaptılar ne biçim insan bunlar dersiniz.Hakaret etmeye ve genelleme yapmaya ne kadar meraklısınız.Bu konuda şerefsizce davranan birileri varsa oda Ermeni halkını, Türk halkına, kendi menfaatleri için düşman eden Ermeni Diasporasıdır.

istiklal caddesinde binaları taşlayanlara dedim. gerçi çoğunluğu öyle.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6251 Toplam Mesaj: 66