Yastayizzz
-
yas mas boş iş bunlar siz yastasınız agalar ben değilim
-
hırant dinkin ak stop.
Onun için sokaklara dökülenlerin de ak stop.
orhan pamuk akıllı olsun akıllı :D -
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
yas mas boş iş bunlar siz yastasınız agalar ben değilim
-----------------------------ben bu insanların öldürülmesine yas tutmuyorum. bu hale geldiğimize yas tutuyorum.. biz böyle bi canavar nesil değiliz.. olamayız..
-
ulan bu adam o kadar tanınıyodu neden ben bu adamın ismini öldüğü gün duydum..hepimiz ermeniyiz diyen zihniyete yazık.. hadi bu isler karsılıklı dicem..hangi bi ermeni toplulugu Mehmetcik icin cıkıpta "HEPİMİZ MEHMETİZ!" diyebildi ?? saçmalk a.q hrantın :S
-
RIPER bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hepsi şerefsiz bu itlerin.
Friedrich Nietzsche: " Buda dahil bütün genellemeler yanlıştır." Empati kurmayı deneyin birazcık.Şimdi Ermenistan'da bir Türk'e kötü gözle bakılsa bunun sonucu biri çıkıp dese "hepsi şerefsiz bu itlerin" ne düşünürsünüz ? Bir kişi yüzünden tüm Türk'leri şerefsiz yaptılar ne biçim insan bunlar dersiniz.Hakaret etmeye ve genelleme yapmaya ne kadar meraklısınız.Bu konuda şerefsizce davranan birileri varsa oda Ermeni halkını, Türk halkına, kendi menfaatleri için düşman eden Ermeni Diasporasıdır.
-----------------------------istiklal caddesinde binaları taşlayanlara dedim. gerçi çoğunluğu öyle.