"Yay Burcuyum" Dediğimde Yüzünü Ekşiten Kızlar
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------
Explosive bunu yazdı:
bende oğlak burcuyum dedimmi çıkar malafatı deyip orala başlıyorlar hey gidi günler :D
terazi her türlü... anladın kanka sen onu :D
-----------------------------zaten hocam oral bittimi terazi diyorum bide öyle 5 posta :D sonra asşan eşşek gidiyor
mesela kanka bi de şey var, sevgilisi olan kızlara teraziyim diyince, sevgililerini bırakıyorlar yaa, çok üzülüyorum. :d -
geçen kovayım dedim taksim meydanında karılar saldırdı bana...
-
neonell bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
bende oğlak burcuyum dedimmi çıkar malafatı deyip orala başlıyorlar hey gidi günler :D
terazi her türlü... anladın kanka sen onu :D
-----------------------------zaten hocam oral bittimi terazi diyorum bide öyle 5 posta :D sonra asşan eşşek gidiyor
mesela kanka bi de şey var, sevgilisi olan kızlara teraziyim diyince, sevgililerini bırakıyorlar yaa, çok üzülüyorum. :d
-----------------------------ögrendimki hz.isa bile oğlak burcuymuş
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=o%C4%9Flak%20burcu%20%C3%BCnl%C3%BCleri
-
Mylitta bunu yazdı:
geçen kovayım dedim taksim meydanında karılar saldırdı bana...
geçen lüks bi restorantta yemek yiyorum.Terazi burcuyum dedim hesap almadılar. -
Yay burcu kadınlar konusunda şanssızdır; çok fazla sevgilisi olur, çok fazla kadın tarafndan takip edilir, fakat sevdiği kişi onu sevmez, yayın kaderi budur :( herkesin sevdiği tipi de sevmez yaylar. bir diğer sıkıntı aidiyet hissidir; yay garip bir burçtur tek bir insana bağlanır bağanırsa da kopamaz bu bağlılık için de hiç bir şey gerekmez kendiliğinden olan salak bir şeydir. En fazla intihar eden burçtur.
-
geçen aya çıkıcaktım terazi burcuyum dedim ay bana çıktı
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------geçen aya çıkıcaktım terazi burcuyum dedim ay bana çıktı
geçen aile dostlarından biri evleniyor.Nikah şahidinin burcu kova.Ben teraziyim dedim, adamı kovdular masadan, nikah sahitliğine beni aldılar -
bence kızların duyduklarında yüzlerini ekşitmesi gereken asıl burç: ikizler... (bknz. üçkağıtçı olmak)
-
neonell bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
geçen aya çıkıcaktım terazi burcuyum dedim ay bana çıktı
geçen aile dostlarından biri evleniyor.Nikah şahidinin burcu kova.Ben teraziyim dedim, adamı kovdular masadan, nikah sahitliğine beni aldılar
geçen evde oturuyorum terazi burcuyum dedim ayağa kalktım -
nothin bunu yazdı:
-----------------------------bence kızların duyduklarında yüzlerini ekşitmesi gereken asıl burç: ikizler... (bknz. üçkağıtçı olmak)
bknz. terk edilmiş müride