"Yay Burcuyum" Dediğimde Yüzünü Ekşiten Kızlar
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
kızların en uzak durduğu burç kowadır ,bir de akrep erkeğidir
Demek kowa dan uzak duruyorlar, iyi ben şanslıymışım benim ki kova.
-----------------------------aman hoca sakın dolduruşa gelme :D
ha bu arada bende akrep im :D kızlardan yanada hiç şansım olmadı bu güne kadar ...
-
irwa bunu yazdı:
kızların en uzak durduğu burç kowadır ,bir de akrep erkeğidir
ben akrebim duyunca millet wouuwww dio ama ben bi erkeğin akrep olduğunu duyuca kaçıorum kadını we erkeği bu kadar farkedebilio burçlarda
ama kowa burcu erkekleride çok odun oluyo ya kimse üstüne alınmasın ama kaç insanda gördüm çewremden hepsimi odun olur
-----------------------------hay amuğa goyim tam da sevinerek benim burçtan kötü bahsedilmemiş diyodum :\ niye uzak duruyolar ki bizden dost canlısı varlıklarız biz :P
-
Tüm burçların erkekleri kötüdür taa kii jeep,villa,bankada nakit para sahibi olana kadar....
-
SMYRNA bunu yazdı:
Tüm burçların erkekleri kötüdür taa kii jeep,villa,bankada nakit para sahibi olana kadar....
-----------------------------katılıyorum cok dogru bi tespit
-
SMYRNA bunu yazdı:
-----------------------------Hacım noktayı koymuşsun valla tebrik eder alnından öperim :D:D
-
HannibALgan bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
sordukları zaman yayım, sana kayım diyorum kısa süreli bir sessizlik oluyor.
-----------------------------Bir arkadaşıma burcu sorulduğunda ''yayım, yatta kaYAYIM'' derdi. Sonunda çocuğa kaydılar oda rahatladı bizde...
-----------------------------cümlenden bir anlam çıkaramadım hocam.
-
Herkes burcunu yazmış Oğlak burcu yazan olmamış.. Ben ile rakkoc Oğlak'ız demek :) Oğlaklar öne çıksın :D
-
SMYRNA bunu yazdı:
-----------------------------Tüm burçların erkekleri kötüdür taa kii jeep,villa,bankada nakit para sahibi olana kadar....
-
bogayim ama düz degil . SİKİCİ BOĞAA haha
-
lan konu açtık dedik bu işi çözen olur dedik akşama, derse gittik geldik baktık konunun anasını bellemişssiniz:))