"Yay Burcuyum" Dediğimde Yüzünü Ekşiten Kızlar
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ben kızlara terazi burcuyum dediğim de sevişelim mi diyorlar.
Tamam anladık sen terazi burcuyum diyince üstüne atlıyolar. -
neonell bunu yazdı:
-----------------------------Ben sende daha çok bir aslan'nın ezikliğini gördüm ama hayırlısı :D
-
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------Ben sende daha çok bir aslan'nın ezikliğini gördüm ama hayırlısı :D
hocam sen erkek olduğun için öyle goruyorsun, ben kızların gördüklerinden bahsediyorum. :d -
JackDaniels bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
Tamam anladık sen terazi burcuyum diyince üstüne atlıyolar.
teraziyim yani herkes bilsin ahahahaha -
eksi sozluk basligi gibi olmus.
-
HoRbY bunu yazdı:
Bende yay burcuyum çoğu özelliginide taşırım ama ilk defa senden duyuyorum bunu. Burca göre muamele yapıolarsa artık vayh amk :))
-----------------------------Evet aslında bir çok kişi tam olarak taşımaz yay'ın özelliklerini. Bir kız arkadaşım ilgilendiği bir çocuk için söylemişti bana yay burcunun içinde değişken tarihlerde yılan burçları var. Bunlar yaylardan farklı olarak çok fazla kıskanç(yaylarda gördüğüm büyük özelliktir sevdikleri haricinde hiç kıskanç olmazlar), salak bir yalancı ve tam bir ortalık karıştırıcı olarak. Adam yay burcuyum diyordu fakat tam bir terane. Yalan söyler yalan söylemeyi beceremez, kıskanç her konuda içi içini yer.. Ortalığı karıştırır karşıdan hiç birşey yapmamış gibi izler.. Oda söylüyordu ben hiç bir özelliğini taşımıyorum diye yay burcunun.. Sakat durum :)
-
neonell bunu yazdı:
PcK0 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
hocam sen erkek olduğun için öyle goruyorsun, ben kızların gördüklerinden bahsediyorum. :d
-----------------------------Haliyle cinsiyetin gereği ilgi alanım dışındasın fakat ben daha başka noktadan bahsediyordum :)
-
başak
-
fenerli olduğumdan aslan burcundan ayrılmak istiyorum
başak fena olmaz.
-
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
PcK0 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
hocam sen erkek olduğun için öyle goruyorsun, ben kızların gördüklerinden bahsediyorum. :d
-----------------------------Haliyle cinsiyetin gereği ilgi alanım dışındasın fakat ben daha başka noktadan bahsediyordum :)
hocam burcumu kıskanıyorsun tesüf ediyorum :))