"Yay Burcuyum" Dediğimde Yüzünü Ekşiten Kızlar
-
Burçların kralı Koçtur ulan !
-
Aslan, Şekli yeter :)
-
.
-
yengecim diyorum ideal erkek diyip yakınlaşıyolar. gerçek bu gençler.
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ben kızlara teraziyim diyince, ooyyşş yerim diyorlar
-----------------------------bende teraziyimde hiç görmedim bunları nerde la bunlar :D
-
yay burcundan çok yakın arkadaşlarım var. genelde insanların ezik yönleri üzerinde duran tiptir yay burçları. ezmeyi, insanın yetersiz kaldığı durumlardan faydalanmayı sever. menfaatçi olurlar. genel kültürleri iyidir dost canlısıdırlar. yani benim çıkardıklarım bunlar:D
-
rakkoc bunu yazdı:
Ben kizlara TEKE burcuyum diyorum. saşırıyorlar. one diyorlar. oglak vardir ya; buyugu KEÇİ olur. ERKEYIDE TEKEDIR diyorum heaa filan diyip konuyu kapatiyorlar. butun burc mevzusunun icine sicip ben kaciyorum ortamdan
-----------------------------hehehehe. Olm evde kalırsın lan dikkat et :D Kızların ugrasacagı birşey yok burc murc sardırıyorlar işte. Olan da bize oluyo :D
Ben de yay burcuyum. Bu zamana kadar kızlar hep ilgiyle karşıladı. Hatta birsuru ozelliğini felan çıkarmaya calısıyorlar, bende angut gibi ne çıkarırlarsa "evet evet aynen oyle" diyorum sonra ya sevişiyoruz ya da durduk yere kahve-bira parası kıça kacmıs şekilde eve kos kos gidiyorum :D -
Cosplay bunu yazdı:
-----------------------------yay burcundan çok yakın arkadaşlarım var. genelde insanların ezik yönleri üzerinde duran tiptir yay burçları. ezmeyi açıkları ortaya çıkarmayı sever. menfaatçi olurlar. genel kültürleri iyidir dost canlısıdırlar. yani benim çıkardıklarım bunlar:D
Iyyyy tüm yay burçlarını kınıyorum -
koç'um diyince yaaa :D diye bi tepki alıyorum koç'um mutluyum
-
Terazi burcuyum :D
Kızlarla vs aram iyidir ama burçtanmı kaynaklanıyor bilemem :p
Daha burcumun özellikleri nedir bilmiyorum