folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazlık Supplement Danışması

Yazlık Supplement Danışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Ya zaten çiğ halinin pişmiş versiyonunu baz aldım. Yoksa ben tavuk pişirirken balzamik sirke, beyaz şarap, ne bileyim fesleğen, maydonoz, sarımsak falan kullanan adamım :D Acayip pahalıya gelir benim tercihlerimi hesaplarsak.

Balzamik sirkeyi salatada kullanıyorum da tavukda güzel oluyor mu? Nasıl kullanıyorsun? 

Günlük 1 kilo civarı tavuk veya et yiyorum ama biryerden sonra saman gibi oluyo tadı, :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

antremandan sonra meyve yiyorum, elme muz portakal hem zahmetli hemde pahalı oluyor. bunların yerine vucudu vitamin olarak tamamlayacak ne kullanabilirim?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Benim kullandıgım protein tozu,bcaa,kreatin, kredı yatıncada universal gh-max alcam :) 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Krypt:

iyi de tavuk yiyince doyuyorum, bunu da doyana kadar yemek mi gerekiyor? toz değilmi bu napılıyor suyla karıştırıp yemek diye paso bundanmı tüketiouz

aman diyim o çok tehlikeli,yemek yerine saymamak gerekiyor bunu takviye gıda gibi kullanmalı, hani balık hapı alıyorum diye balık yememezlik yapmamak misali.

Bu kana çabuk karışır öyle tavuk göğsü gibi 45 dk sonra kana karışmaya başlamaz ondan spordan hemen sonra ihtiyacını giderirsin, ayrıca bunların içinde spor yapanlara özel baska vitamin mineral felanda olduğundan epey etkili oluyor bunlar

Ayrıca(konuya genel olarak)

Yav şöyle düşünebiliriz aslında, biraz uzatırsak eğer;

Spor yaparız kashücrelerinde mikroskobik yırtıklar oluşur bunlarda aminoasitlerle doldurulur kaslar gelişir büyür

Bu aasitlerde proteinlerden temin edilir, bizde bu proteini bu tozlardan alırız.

Şimdi zararlımı; fazla suda zararlı, yani ben bunu evde içersem kas yaparım diye düşünüp içene zararlı, ama sporlardan önce veya sonra kullananlara değil denilebilir

Evet bunun yerine yumurtada yenebilir, sütde için, tavuk göğsüde yiyin ama, madem herşeyin zararlı kısımlarını görüyosunuz, hani bu protein tozu adam öldürür doğal beslenir diyosunuz, şöyleki; çiğ tavuk yumurtası sarmonella riski,tavuk göğsü adamı Gay yapar, dana eti kilosu 25 tl(oda kasap akrabasa) kaynamuş yumurta 7 tane kim yer? sarısını ne yapacan?

Bu protein tozunu böyle balık hapı b12 gibi düşünmeli, spor yapıyosun vucudunun çökmemesi için protein lazım, ya günde yarım kilo kaynamış sası sası tavuk göğsü ye sonra adamlara sark, yada mide bulandırıcı ve hastalıklı 7 tane çiğ yumurta ye

Zararları ne, böbrek taşı yapar,yaparda sen 1 ölçek alman gerekirken 4 ölçek alırsan , kanında fazla üre birikiminden ölürsün

Yani adam gibi kullanmalı sonra birşey olmaz,Ha bide çok yağ yapar eğer yakmazsanız, sonra o yağları yakamıyosunuz böyle kasvar ama kasa kadar 3 cm de yağ var oluyo,sonrada size ayı kemal diyolar

Ben bu protein tozuna laf edenleri hani kedi ulaşamadığı ciğere mundar der misali algılıyorum,yani ben gullanmıyom sende gullanma baane

Ben şuana kadar protein tozu kullanmadım  bunuda belirtiyim

Konuyu açan arkadaş için ayrıcada

Yav bu Whey %100 gold var, bence sadece bu olsa yeter gibi yav, yanında birtanede kaynamış yumurta yedinmi garer bence okadar  ince detayada gerek yok, ha ama sen böyle gocaman adamlardan san hani bunları meslek edinen tamam hersey mubah :D

Not(evet çok yazım yanlışım var)

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

antremandan sonra meyve yiyorum, elme muz portakal hem zahmetli hemde pahalı oluyor. bunların yerine vucudu vitamin olarak tamamlayacak ne kullanabilirim?

Başka yazılan tavsiyeleride dikkate alda şöyşe söyliyim, yumurtadabulunan gerek bazı amino asitler sadece yumurtaya has ve başka şeyde bulunmamakla beraber, vitamin ve minaral açısından tahminimce bulabileceğin en iyi ve ulaşılmaz depo kaynaklarıdır

Normal yumurta yemesende,bıldırcın yumurtası felanda kullanabilirsin sonuçta amacın sadece vitamin ve minareller

Bide soda iç, küçümseme ve yemekten hemen sonra değilde şöyle 1 saat sonra felan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Tavuk göğsü gay yapar derken? Espiri mi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    ...

Dediklerine katılıyorum herhangi bir itirazım yok, ben insanların "Ek besinleri" ek-tamamlayıcı olarak değilde sanki mucizevi peri tozu gibi görmelerine kızıyorum, bu algıyı değiştirmeye çalışıyorum. Bazende ucuza ne idüğü belirsiz şeyleri ekonomik diye yutturmaya çalışıyorlar. Vücut geliştirme meşakatli ve pahalı bir spordur. Öte yandan spora yeni başlayan insanlara kilosunun 3-4 katı kadar protein önerildiğini duyup okuyorum. Bu tamamen aldatmaca, daha fazla ürün satabilmek için firmaların ve tüccarların pazarlaması... İnsan metabolizması zaten bir seferde yaklaşık 30gr kadar protein sentezleyebiliyor, gün boyunca av peşinde koşan, 3 öğün tıka basa mamut yiyen bir taşdevri insanını düşünelim: Kabaca gün sonunda 90-100gr protein sentezlemiş gün içinde yaktığı kalorileri yediği karbonhidratlardan çıkarmış geri kalanınıda olduğu gibi yağ olarak stoklamış olacaktır. Tabiki artan kas kütlesinin kilosuna bağlı olarak geliştirilmek istenen bölgenin protein ihtiyacı artacaktır bunu sağlamanın yoluda bölgesel çalışma ve motabolizmayı hızlandırmaktan geçer. Yani ilk bir kaç ay vücudu yavaş yavaş protein-çalışma-kas döngüsüne hazırlamak gerek. Sonrasında ise dediğin gibi oturup (protein-kalori-fiyat-doğallık) hesabı yapıp ona göre kullanıp kullanmayacaklarına karar vermeleri gerekir.

Bahsettiğin arkadaşlara  şunu söylemek yeterli sanırım hocam: bodybuilding gibi resistance antremanı yapanlar için gerekli protein miktarında tam bir orta yol olmasa da, NORMAL bir bireyin alması gereken günlük protein miktarı  0.8 gram/kg'dır. Bunun 3-5 katı üstüne çıkmanın elbet istenmeyen etkileri olacaktır.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Ya zaten çiğ halinin pişmiş versiyonunu baz aldım. Yoksa ben tavuk pişirirken balzamik sirke, beyaz şarap, ne bileyim fesleğen, maydonoz, sarımsak falan kullanan adamım :D Acayip pahalıya gelir benim tercihlerimi hesaplarsak.

Balzamik sirkeyi salatada kullanıyorum da tavukda güzel oluyor mu? Nasıl kullanıyorsun? 

Günlük 1 kilo civarı tavuk veya et yiyorum ama biryerden sonra saman gibi oluyo tadı, :(

Sarımsakla birlikte dene hocam tavukta. Parmaklarını yersin.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Yok hocam ciddi, zaten normal eti. Erkekligi arttirdigi biraz bilinen birsey, kisaca  bu buyuk vaslarda genelde erkek hayvan kesilir,bu hayvanlarin kaninda com yuksek oranda testesteron ve bunu srttiricak bazi maddeler vardir ,kanindan nekadar izole edersek edelim etinde kalan bize gecer bizdede azda olsa etkili olur, zaten cogu escinselin kirmizi et yememe sebebi bilmeden budur,beyin biliyo istemiyo

dedigime girsekde,tavuk eti su zamanlardaki beslenme biciminden ve yedirilenlerden oturu insanlari gay yapar,hatta bir arastirma vardi, yakin zamanlardaki kucuk cocuklarin goguslerinin normalden buyuk oldugu,bunun kiloyla yada ergenlikle baglantili olmadigi anlasildi ve tavuk etinden supheleniliyordu

internettede bazi yazilar var zaten, bende hocalarimdan biliyorum onlarda ogle diyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Yok hocam ciddi, zaten normal eti. Erkekligi arttirdigi biraz bilinen birsey, kisaca  bu buyuk vaslarda genelde erkek hayvan kesilir,bu hayvanlarin kaninda com yuksek oranda testesteron ve bunu srttiricak bazi maddeler vardir ,kanindan nekadar izole edersek edelim etinde kalan bize gecer bizdede azda olsa etkili olur, zaten cogu escinselin kirmizi et yememe sebebi bilmeden budur,beyin biliyo istemiyo

dedigime girsekde,tavuk eti su zamanlardaki beslenme biciminden ve yedirilenlerden oturu insanlari gay yapar,hatta bir arastirma vardi, yakin zamanlardaki kucuk cocuklarin goguslerinin normalden buyuk oldugu,bunun kiloyla yada ergenlikle baglantili olmadigi anlasildi ve tavuk etinden supheleniliyordu

internettede bazi yazilar var zaten, bende hocalarimdan biliyorum onlarda ogle diyor

ayda 10 kilodan fazla tavuk yiyorum gay olmuş muyumdur :)

şaka bir yana belki küçük çocuklara hormonal etkileri olabilir ama spor yapan herkes tavuk göğsü yer, yemeye mecbur çünkü en ucuz protein kaynaklarından biri, tavuk yemeyin gay olursunuz biraz saçma geldi

Toplam Hit: 3304 Toplam Mesaj: 41