Yazlık Supplement Danışması
-
Hocalar benim de 6 ay oldu ve son zamanlarda yemeğe pek dikkat edemiyorum malum iş güç.Hiç takviye kullanmadım.Kısa sürede kana karışabilecek bir takviye var mı ? Uzun süreli alımı zaten bol miktar yoğurt süt vs ile sağlıyorum.
-
mataramasuko bunu yazdıerebos bunu yazdı
mataramasuko bunu yazdı
Tavuk göğsü gay yapar derken? Espiri mi?
Yok hocam ciddi, zaten normal eti. Erkekligi arttirdigi biraz bilinen birsey, kisaca bu buyuk vaslarda genelde erkek hayvan kesilir,bu hayvanlarin kaninda com yuksek oranda testesteron ve bunu srttiricak bazi maddeler vardir ,kanindan nekadar izole edersek edelim etinde kalan bize gecer bizdede azda olsa etkili olur, zaten cogu escinselin kirmizi et yememe sebebi bilmeden budur,beyin biliyo istemiyo
dedigime girsekde,tavuk eti su zamanlardaki beslenme biciminden ve yedirilenlerden oturu insanlari gay yapar,hatta bir arastirma vardi, yakin zamanlardaki kucuk cocuklarin goguslerinin normalden buyuk oldugu,bunun kiloyla yada ergenlikle baglantili olmadigi anlasildi ve tavuk etinden supheleniliyordu
internettede bazi yazilar var zaten, bende hocalarimdan biliyorum onlarda ogle diyor
ayda 10 kilodan fazla tavuk yiyorum gay olmuş muyumdur :)
şaka bir yana belki küçük çocuklara hormonal etkileri olabilir ama spor yapan herkes tavuk göğsü yer, yemeye mecbur çünkü en ucuz protein kaynaklarından biri, tavuk yemeyin gay olursunuz biraz saçma geldi
onkolog Yavuz DIZDAR kesinlikle dedi Ve
Helal gida harketi baskaniydi heralde Kemal ÖZER,den de bunu duydugumu hatirliyor gibiyim. ;!
-
mataramasuko bunu yazdıerebos bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Tavuk göğsü gay yapar derken? Espiri mi?
Yok hocam ciddi, zaten normal eti. Erkekligi arttirdigi biraz bilinen birsey, kisaca bu buyuk vaslarda genelde erkek hayvan kesilir,bu hayvanlarin kaninda com yuksek oranda testesteron ve bunu srttiricak bazi maddeler vardir ,kanindan nekadar izole edersek edelim etinde kalan bize gecer bizdede azda olsa etkili olur, zaten cogu escinselin kirmizi et yememe sebebi bilmeden budur,beyin biliyo istemiyo
dedigime girsekde,tavuk eti su zamanlardaki beslenme biciminden ve yedirilenlerden oturu insanlari gay yapar,hatta bir arastirma vardi, yakin zamanlardaki kucuk cocuklarin goguslerinin normalden buyuk oldugu,bunun kiloyla yada ergenlikle baglantili olmadigi anlasildi ve tavuk etinden supheleniliyordu
internettede bazi yazilar var zaten, bende hocalarimdan biliyorum onlarda ogle diyor
ayda 10 kilodan fazla tavuk yiyorum gay olmuş muyumdur :)
şaka bir yana belki küçük çocuklara hormonal etkileri olabilir ama spor yapan herkes tavuk göğsü yer, yemeye mecbur çünkü en ucuz protein kaynaklarından biri, tavuk yemeyin gay olursunuz biraz saçma geldi
hocam bak başkasıda yazmış hem o kaynakda göstermiş sagolsun :)
yok benım ılk ayzdıgımda böylebirşey dememin sebebi, hani 'yaaa proteintozu kullanmayın yaaa çok zararlı öldürürbak' tarzı konuşanlar varya, hani sureklu zararlı suni ı ı cıs yok diyenler onlara hitaben yazdım,evet zararlı ama sen gunde 12 tablet balık yağı al bakalım suratın noluyo, yani fazlası zararlı
Hem madem bogle herseye pimpirikli yaklasıyosunuz ozaman tavukda gay yapar yemeyın
Manasında demistim, yoksa bende her oglen her gun tavuk yıyorum ama massallah :D
-
abi konu yine protein tozu tartışmasına döndü,VPX Syngex hakkında fikri olan var mı 87 servis güzel görünüyor denesem mi ?
-
@erebos
Dostum balıkta civa sıkıntısı var. Civa zehirlenmesi tehlikeli.
-
Cesnist bunu yazdı
Hocalar benim de 6 ay oldu ve son zamanlarda yemeğe pek dikkat edemiyorum malum iş güç.Hiç takviye kullanmadım.Kısa sürede kana karışabilecek bir takviye var mı ? Uzun süreli alımı zaten bol miktar yoğurt süt vs ile sağlıyorum.
La ? yok mu bilen hııamına :)
-
ehveniser bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
http://www.supplementler.com/urun/muscletech-hydroxycut-hardcore-elite-110-kapsul-4084
bu ürün zayıflamak için işe yarar mı sizce
gelecek ay kullanmayı düşünüyorum,beklerim dersen sonuçları yazarım.
Bugün geldi ürün, 1 tane kullandım bir saat sonra spor yaptım yaklaşık 45 dakika ama herhangi bir farklılık iyi ya da kötü yönde hissetmedim
-
Cesnist bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Optimum Whey,Ultimate Prostar deneyebilirsin.İkisi de aminoasit profili açısından güzel,fiyat/performans olarak sağlam ürünlerdir.
@mataramasukohocam bir hafta kadar daha denemeye devam,hiç terleme artışı falan da olmadı mı ? cardio mu yaptın ağırlık idmanı mı ?
-
ehveniser bunu yazdıCesnist bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Optimum Whey,Ultimate Prostar deneyebilirsin.İkisi de aminoasit profili açısından güzel,fiyat/performans olarak sağlam ürünlerdir.
@mataramasukohocam bir hafta kadar daha denemeye devam,hiç terleme artışı falan da olmadı mı ? cardio mu yaptın ağırlık idmanı mı ?
Kardio yaptım Hocam ancak şu anda biraz başdönmesi yaptı ve kalp Ritmim hala yüksek vücudum sıcak sanırım etkisi bundan ibaret
-
hocam formülün amerikayla aynı olmadığı konuşuluyor bu aralar forumlarda.
etki hakkında temasta kalalım,olmazsa başka markalara bakarız.