folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni 3D Yazıcı Aldım

Yeni 3D Yazıcı Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

a1 combo işini görür sanki

bende h2s yi sevdim kabin ısıtma ve 350c çıkması güzel ben gerektiğinde mühendislik filamentlerine gitmek istiyorum o yüzden sevdim bunu 

@KaptaN aga cfs çok atık çıkarıyor biraz nahoş :)

artık filamentleri dönüştürmeyi çözmek lazım

geçen üst üste stacklenebilir bir baskı için araya 1 katman petg koyup test baskısı aldım güzel oldu

bir yerde okumuştum petgnin kimyasal yapısı abs ve pla ile bağlanmıyormuş oyüzden support interfacelerde kullanabilirsiniz diyordu 

şunu araya petg koyup basacam onun için denemiştim
    https://thangs.com/designer/Multiboard/3d-model/8x8%2520Multiboard%2520Core%2520Tile%2520-%2520x4%2520Multi-Material%2520Stack-1108720

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bundan basıp boyadım birde orta çağ tavernasındaymışım gibi bira içecem :) güzel oldu lan 

https://www.printables.com/model/175636-jug-humpen-beer-can-holder

wert tarafından 30/Ağu/25 02:06 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Edim-
    Edim-'s avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bambu lab yazılım konusunda kullanıcılarına iyi bir gol attı diyebiliyorum aşırı tepki vardı bu konuda piyasada. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    wert bunu yazdı

a1 combo işini görür sanki

bende h2s yi sevdim kabin ısıtma ve 350c çıkması güzel ben gerektiğinde mühendislik filamentlerine gitmek istiyorum o yüzden sevdim bunu 

@KaptaN aga cfs çok atık çıkarıyor biraz nahoş :)

artık filamentleri dönüştürmeyi çözmek lazım

geçen üst üste stacklenebilir bir baskı için araya 1 katman petg koyup test baskısı aldım güzel oldu

bir yerde okumuştum petgnin kimyasal yapısı abs ve pla ile bağlanmıyormuş oyüzden support interfacelerde kullanabilirsiniz diyordu 

şunu araya petg koyup basacam onun için denemiştim
    https://thangs.com/designer/Multiboard/3d-model/8x8%2520Multiboard%2520Core%2520Tile%2520-%2520x4%2520Multi-Material%2520Stack-1108720

atık flamentler için çikolata kalıpları avr temuda ondan alıp ısı tabancasıyla eritip anahtarlık yapabilirsin yada parçalayıcı alıp enjeksiyon makinesi gibi bişi yapıp onla kalıplara basabilirsin , evet petg ve pla yapışmadıgı için destek olarak kulanılabilir ama devamlı katman değişimi oldugunda über atık çıkar. 

@HorbaDor hocam sanırım eko sistem için yaptıgı değişklikten bahsediyorsun ama kullanıcıyı çok etkilemedi diye düşünüyrum çevremdeki ılık popişli bambuculardan hiç ses yok :D 

@wert hocam güzel boyamışsın ben daha çok figür seviyorum özellikle eski çizgi film 

KaptaN tarafından 30/Ağu/25 10:45 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

la ben birşey istesem :D 

Benim cocuk bu hotwheels araçlarına bayılıyor ne yaptıysak birtane toyota supra bulamadık bana birtane basma şansınız varmı ?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 2588 Toplam Mesaj: 46
tarayıcı 3d