Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı
-
imqaan bunu yazdı:
-----------------------------
Az evvel müşteri hizmetlerini aradim tarife değişikliği yapabilmek için, konuştuğum şahsın iddiasına göre sitede açıklanmış olmasına rağmen henüz müşteri hizmetlerini tarifeler ve yeni hizmetler hakkında kesin bir talimat/bilgi verilmemiş. 2mbit sınırsız inet için şu an ki fiyat hala 62,5 TL. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor ve bashe konu kuruluşun TurkTelekom olduğunu bir kez daha hatirlayarak böyle talihe .... die geçiriyorum içinde. 1 hafta içinde kesinlik kazanacakmış yeni uygulamalar.. xD komedi ya...
-----------------------------komedi değil bir ttnet rezilliği... hala cok fena küfür ediyorum :@:@
-
TTnetin personelinden yöneticisine, portlarından şubelerine hepsinin tek tek am***ko***ım.
15 GB Limitinin suistimallere karşı koymak gibi bir zihniyetinde ta am***ko***ım.
-
Zarar etmeyen telekomu, satan zihniyet sorumludur...
Dünyanın en pahalı internetini Türk milleti kullanır. dünyanın en yavaş internetini Türk Milleti kullanır.
telekom satıldığından beri hiçbir zaman yapılan indirimmiş cart curtmuş hepsi yalan..bunların hepsinin kazığını ödeyeceksiniz. yok hız 8 MB olmuşta filan fişmanmışta alayı yalan daha çok kazık atmak için arada böyle çıkıyorlar yalan söylüyorlar utanmadan...3 yıldır ne yapılmış ? ev telefonu olmadan internet hakkını sağlamışlar mı ? bekliyoruz hala... fiber optikler mi yenilen miş. aynı fiber optik kablolar kullanılıyor....Yabancılar hiç Türk milleti için iyi bişey düşünür mü _? satılmış kurumun başındakiler anca halkı kazıklamak için plan yaparlar.
Cebitte Telekomun önünde yaptığımız orta parmak işaretini aynen buraya tekrar kalıbımı basıyorum...!
-
ya herkes için geçerli dimi bu sözde "kampanya" ?
-
ben hattı neti kapattırırım arkadaş sabit hat 10 nete 49 toplam 59 tl para verıyom her ay,onuda kotayı geçtın deyip düşürürse
kapattırırım
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------TTnetin personelinden yöneticisine, portlarından şubelerine hepsinin tek tek am***ko***ım.
15 GB Limitinin suistimallere karşı koymak gibi bir zihniyetinde ta am***ko***ım.
-----------------------------hocam en iysi 2 mbit e geçiceksin 8 mbit alıp rezillik çekmezsin
edit@cuma günü müşteri hizmetlerini arar bi sohbet ederim kanka olduk artık beni tanımayan yok

-
Buyrun Ttnet Müşteri Hizmetleri Size Nasıl Yardımcı Olabilirim :D
-
ee çok iyi şimdi turknette benim 1 mb 4 gblik, 8 mb'e kadar 4 gb mı olcak ikiside 29 tl..
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
ya herkes için geçerli dimi bu sözde "kampanya" ?
-----------------------------Yerim kampanyasını onun ya.. İlle arayıp sövdürcekler kendilerini.
-
kime yarıyor ?
bilindik pc ile haşır neşir olmayan günde bir kaç saat yada dakika bilgisayar başında olanlara
ben 1mbps da 190 gb göreyim adam bana 8mbps da 15gb kota versin ona bişi gösteririm ama sora ürker kaçar