Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı
-
ben ortalama 40-50 gb internet kullanıyorum ki bunnu 15 gb ayın ilk 10 gününde doluyor. 8 mb hızında inerse 15 gb ı ben yaklaşık 4 günde doldururum... Geri kalan 26 gün 512 kb internetle nasıl idare edecem? ben 1mb internet paketini kullanmak için aldım. ne hakla benim tarifemi böyle yapabilirler ki?
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------TTnetin personelinden yöneticisine, portlarından şubelerine hepsinin tek tek am***ko***ım.
15 GB Limitinin suistimallere karşı koymak gibi bir zihniyetinde ta am***ko***ım.
-----------------------------
erkeksen cıkıp git bostancıya ttnet binasına girip ordakilerin karsısında kuracaksın ilk cümleni klavye delikanlılığı yapmayacaksın tamam mı burda?kazayla falan eğer ip'in elime gecerse yada telefon bilgin elime gecerse seni yalvarttırmayan senin gibi olsun bu kadar diyorum sana.. -
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------TTnetin personelinden yöneticisine, portlarından şubelerine hepsinin tek tek am***ko***ım.
15 GB Limitinin suistimallere karşı koymak gibi bir zihniyetinde ta am***ko***ım.
-----------------------------Sana bunları yazma hakkını kim veriyor ?
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Sana bunları yazma hakkını kim veriyor ?
-----------------------------hak mı ? ttnete bir tarafimizi geçirmek için her ay verdiğimiz dünya kadar fatura dışında pek bir hakka ihtiyacımız oldunu sanmıyorum
o kol gibi fatura bize girio tabi sen galiba beleş kullanıon
-
yani bana şunu açıklayın 1 MB sınırlı ve sınırsız internetler ne kadar olmuş ?
-
beleş meleş kullanmıyorum ama orada calısan isanların suçu ekmek parası kazanmak sa lanet olsun
haaa bide ya sev ya terket rahatsız oluyorsan kullanma dostum git bir sürü alternatif var onları kullan
ben 56k ile yıllarca bagladıgım tonlarca odediğim faturaları bilioorum sorsan burada kufur edenlerin kaçtanesi kendi parasını kazanıpda faturasını ödüyor
ben söleyeyeim %30 ancak geri kalan %60 o ödenen faturanın parasını kazanmıyo.
Kalkıpda kimsenin ekmek yediğ yere ekmek yediği için küfür edemessiniz.
Ayrıca Küfür Yasak Sitede noktalıyor diede küfür edemez kimse.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
yani bana şunu açıklayın 1 MB sınırlı ve sınırsız internetler ne kadar olmuş ?
-----------------------------daha fiyatlar belli değil hele ki bildiğimiz 1mbps 2mbps 4mbps ve 8mbps in fiyatları değişicekmi değişmicekmi belli değil
bekliyoruz bakalim 1hafta için de belli olur
-
TTNET ADSL Ücretleri
1
Bağlantı Hızı Aylık Kullanım KOTA (GB) Aylık Ücret (TL)
Paket Limiti Aşımında MB Birim Ücreti** (TL/MB) İlk Bağlantı Ücreti*** (TL) 1 Mbps 4 26,81 0,009248 Tüm bağlantı
hızları için
26,81 TL 'dir.
1 Mbps (Plus) 4 29 0,009248 2 Mbps 4 32,00 0,009248 1 Mbps 6 36,07 0,008323 2 Mbps* 6 45,31 0,008323 1 Mbps LİMİTSİZ 45,31
-2 Mbps LİMİTSİZ 63,81
-4 Mbps LİMİTSİZ 82,32
-8 Mbps LiMİTSİZ 99,00
-
Fiyatlara % 18 KDV ve % 5 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) dahildir. Statik IP talep etmeniz halinde, aylık ücreti 2,78 TL'dir. Nakil ücreti 26,81 TL'dir.
TTNET'ten Son Sürat İnternet
Çok yakında 8 Mbps'e kadar ADSL paketleri, zengin içerik ve kampanya ile TTNET müşterilerinin kullanımına sunulacaktır.
8 Mbps'e Kadar ADSL Paketleri Hız Kota 8 Mbps'e kadar 4 GB 8 Mbps'e kadar 6 GB 8 Mbps'e kadar Limitsiz 8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.
şunu söylemekten kendimi alamıyorum.... TTNET AKILLI OLSUN C-KERTİRİM.Muhterem annesi kötü yola düşmüş şerefsiz dölleri....
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------beleş meleş kullanmıyorum ama orada calısan isanların suçu ekmek parası kazanmak sa lanet olsun
haaa bide ya sev ya terket rahatsız oluyorsan kullanma dostum git bir sürü alternatif var onları kullan
ben 56k ile yıllarca bagladıgım tonlarca odediğim faturaları bilioorum sorsan burada kufur edenlerin kaçtanesi kendi parasını kazanıpda faturasını ödüyor
-----------------------------bak şimdi anlamadığın olay var bende çevirmeli bağlandım yıllarca ilk bilgisayarımı nasıl aldım biliyormusun 3yıllık internet aldım pc yi beleş verdiler o kadar pahalı idi
ama gene de telefon faturası ödüyorduk üstüne
şimdi bizim vs başkasının ettiği küfürler o ekmek yiyenlere değil , ceplerini para ile doldurdukları halde biz internet kullanıcılarına hala adam gibi hizmet verilmiyor
bunu hizmet alanında çalışanlara demiyoruz BAŞINDAKİLERE diyoruz niye ? çünki internet hız tarifelerini yok şuraya fiber döşeyelim vs vs hepsini onlar belirliyor
türkiye de şuan 6milyon internet kullanıcısı var
speed test in verdiği türkiye ortalama hızı 1.8 bu ne demek 6milyon un aşayukarı 2mbps kullandığı
4milyon 1mbps 2milyon 2mbps kullanıyor diyelim
ve hepsini kotali olarak sayalim bak küçültelim ralamları
116.000.000 ytl ve 98.000.000 ytl
= 214.000.000 yani 214milyon türk lirasi veya 142,6 milyon dolar yapar
hah şimdi bu aylık ücret fiber optik tamam çok pahalı da bu kadar da olmaz ki aldıkları paraya bak verdikleri hizmete vak
örn japonya örn güney kore adam ların aldığıa para ve hizmete bak farkı gör sora konuş
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------beleş meleş kullanmıyorum ama orada calısan isanların suçu ekmek parası kazanmak sa lanet olsun
-----------------------------bak şimdi anlamadığın olay var bende çevirmeli bağlandım yıllarca ilk bilgisayarımı nasıl aldım biliyormusun 3yıllık internet aldım pc yi beleş verdiler o kadar pahalı idi
ama gene de telefon faturası ödüyorduk üstüne
şimdi bizim vs başkasının ettiği küfürler o ekmek yiyenlere değil , ceplerini para ile doldurdukları halde biz internet kullanıcılarına hala adam gibi hizmet verilmiyor
bunu hizmet alanında çalışanlara demiyoruz BAŞINDAKİLERE diyoruz niye ? çünki internet hız tarifelerini yok şuraya fiber döşeyelim vs vs hepsini onlar belirliyor
türkiye de şuan 6milyon internet kullanıcısı var
speed test in verdiği türkiye ortalama hızı 1.8 bu ne demek 6milyon un aşayukarı 2mbps kullandığı
4milyon 1mbps 2milyon 2mbps kullanıyor diyelim
ve hepsini kotali olarak sayalim bak küçültelim ralamları
116.000.000 ytl ve 98.000.000 ytl
= 214.000.000 yani 214milyon türk lirasi veya 142,6 milyon dolar yapar
hah şimdi bu aylık ücret fiber optik tamam çok pahalı da bu kadar da olmaz ki aldıkları paraya bak verdikleri hizmete vak
örn japonya örn güney kore adam ların aldığıa para ve hizmete bak farkı gör sora konuş
-----------------------------Hocam ben bu sektördeyim herşeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum adam dicem adam denemicek karakterde birisi olduğunu düşündüğüm mahlukat turktelekomda calışanada sövmüş oradaki portlarada kızdığım nokta o yoksa turktelekomun hizmetleri iyi yada kötüdür diye tartışmıyorum zaten tartışmaya kalksak beni meslekden bezdircekleri kadar hataları var ama zamanla oturcakdır elbette herşey inanıyorum buralara hoppp deyipde gelmedik milletce.