Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı
-
-
Arkadaşlar olay şöyle diyelim sınırsız 1 GB kullanıyorsunuz ttnet yeni tarifesinde bununfiyatını değiştirmiyor sadece hızını 8 Gbye yükseltiyor ama bu sadece 15 Gblik veri indiriminde geçerli 16gb geldiğinizde hız eskisine döncek. Gece yarısından sonra külkedisine dönme gibi bişey :D
-
TT yoneticilierin hayilrla anmiyorum. dag fare dogurdu anlasilan yine. :@@@@ ulan....
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar olay şöyle diyelim sınırsız 1 GB kullanıyorsunuz ttnet yeni tarifesinde bununfiyatını değiştirmiyor sadece hızını 8 Gbye yükseltiyor ama bu sadece 15 Gblik veri indiriminde geçerli 16gb geldiğinizde hız eskisine döncek. Gece yarısından sonra külkedisine dönme gibi bişey :D
-----------------------------Yorum budur dai :)
-
siz sanıyormusunuz o 8 mb ı stabil olarak kullanabileceğinizi ?
TTnet in farkında mısınız ?
-
ya istemiyorum ben 8 megabit falan soksunlar bi yerlerine suistimal diyolar ya :@
-
Bırak abicim ya ne 8 mb netmiş biz onu hayalimizde görecez ben 1 mb net ile ayda 181 gb yapmış adamım (rekorum bu) 15 gb benim işime yaramaz ben film arşivlemeye çalışıyorum adamlar diyor 15 gb 1 mb internet ile günde 5.9 gb download yapabiliyorken ben 8 mb internet alacam 15 gb download yapabilecem sadece ttnet bsg ya
-
Gene Pahalı Gene Pahalı
-
Yok hocam ya :) şuanda sinirden arayıp sövmek istiyorum. Ya bunlar resmen bizi salak yerine koymaya çalışıyorlar. 8 Mbit Sınırsız (15 GB Sınırlı) bu nedir ya ? :@ balık baştan kokar aslında bunlarada kızmamak lazım...
-
8 mbit ile 15 gb kota kullanılmaz yarım günde o hızın verdiği gazla kota uçar gider olmaz
Toplam Hit: 11047 Toplam Mesaj: 84