[Yeni Dizi] - Mr.Robot
-
Gayet güzel ilerleyen dizi bakalım final nasıl olacak :)
-
ulan biz totomuzla mı izliyoruz anlamadım, millet daha ilk bölümden şizofreni demiş, mr robot aslında hayali demiş.
***SPOİLER***
ben bu şizofreni olayını son bölüm mezarlık kısmına kadar anlayamadım, siz nasıl çözdünüz hacular?
***SPOİLER***
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
ulan biz totomuzla mı izliyoruz anlamadım, millet daha ilk bölümden şizofreni demiş, mr robot aslında hayali demiş.
***SPOİLER***
ben bu şizofreni olayını son bölüm mezarlık kısmına kadar anlayamadım, siz nasıl çözdünüz hacular?
***SPOİLER***
eleman hasta, ilaç kullanıyor, tipik şizofreni mimikleri davranışları sergiliyor.. hiç bi yerde anlamadıysan kız kardesiyle konusurken öptüğü sahnede herşeyi sen yaptın repliği çok netti.
-
Ben son bölümün yarısında yeter amk diyerek silip bıraktım diziyi. Beni artık sarmıyor. Size iyi seyirler :)
-
-
Final yayinlandi sandim be ya
-
final çıkmadımı yahu
-
diziden 3 bölümde sıkılmıştım final filan diytsunuz. sezon finali değil ise
dizi bitiyormu bitiyorsa o kadarcıks abreder bitiririm izlemediklerimi
-
Final haftaya Carsambaya ertelenmis cunku Virginia'da yasanan medya uyesini oldurme olayina benzer bir sahne iceriyormus..
-
anubisx bunu yazdı
Final haftaya Carsambaya ertelenmis cunku Virginia'da yasanan medya uyesini oldurme olayina benzer bir sahne iceriyormus..
Ben de gidip gelip torrent sitelerine, dizi sitelerine bakıyorum nerede bu final bölümü diyorum :D