folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Kasa Topladık Görüntü Yok



Yeni Kasa Topladık Görüntü Yok

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek

    Müritler az önce msi a55m-e33 ve amd a8-6600k ikilisini monte ettim kasaya. elimde ekran kartı yok o yüzden onboard bağladım vga kablosunu lakin görüntü yok bios sesi de yok.Parçalar sıfır alındı ama rami ikinci el aldım acaba sorun ram de olabilir mi ? ya da ekran kartı olmadığı için otomatik bios pci-express e görüntü aktarıyor olabilir mi. Monitör kesinlikle çalışıyor.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    ram da olsa başlangıçta hata alır uyarı sesi gelirdi


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek

    hocam az önce kutusundan özenle çıkarıp kurdum yani anakarta zarar verrme ihtimalim sıfır cpu yu zaten özenle taktım macunladım nerede hata yapıyorum bilmiyorum 4pin ve 24 pin güç kablolarını özenle taktım.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Ramlerin hepsini aynı renk slotlara koy, ben iki rami yanyana taktığını hissediyorum


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek

    malesef tek ram var ama bi bios sesi bi hata sesi de yok 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    Ekran kartını kafaya takma o olmadan direk çalışması lazım.

    Sisteme sorun yok müdür.

    Bios pilini çıkart ve

    Güç kablosunu çıkartıp kasanın Pover tuşuna birçok kere bas.

    Ram lerin ağzına tornavida ile sürt.

    Tekrar tak dene çalışmasi lazım


  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    Hep korktugum seydır :)


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2009
    Erkek

    Bence powerde sıkıntı var. Watt düşük olmasın. Bence bir başka power varsa onunla dene


    the man who gets tired after eating a ban
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek

    700 watt power war hocam 225 watt bi tane daha var onunla da denedim olmadı zaten sistemde sadece ram harddisk ve işlemci var başka bişey takmadım güçten kaynaklandığını sanmıyorum. Zalim hocam senin dediğini de yaptım yine kimse yok acaba camdan aşağı atsam düzelir mi ?

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı

    Bence powerde sıkıntı var. Watt düşük olmasın. Bence bir başka power varsa onunla dene

    benim de korktuğum şeydi malesef oldu gavur.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2003
    Erkek

    Sök herşeyii tek tek yeniden tak. 

    hard diski en sona tak 

    ama bir şekilde anakartın ses vermili yoksa sakat durum :D 


    Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 3240 Toplam Mesaj: 46