Yeni Kimlik Kartları Dağıtılmaya Başlıyor
-
1GB a ne atcaklar onu anlamadım.
-
1 GBayt çok az
şöyle 20-25 Gbayt olaydı Karta Film,Mp3 atar gerektiğinde Karttan Windows kurardık...
bir işi de tam yapın bea kardeşim bea
-
Bu kimliklerin dağıtımını neye göre yapacaklar peki, başvuru yapanlara öncelik mi olacak yoksa rastgele mi ?
-
niye 18 tl :D
-
benim bildigim 1 MB o kartlar 1 GB degil :s
-
trampfd bunu yazdı
Dünyada kendi vatandaşına kimlik kartı satan ilk ve tek ülke olacağız BİÎZNİLLAH.
Kicinizdan element uydurmayin bikerede ak bilende konusuyor bilmeyende Konu hukumete bok atmak oldumu en onde kosuyor millet Akp yi gunahim kadar sevmesemde ota boka muhalefet yapanlarada ayar oluorum
-
adam başı 18 lira çarp nüfusla ohh ohh yarasın
-
bykamu bunu yazdı
Bu kimliklerin dağıtımını neye göre yapacaklar peki, başvuru yapanlara öncelik mi olacak yoksa rastgele mi ?
NASIL ALACAĞIM?: Kartların dağıtımı randevu sistemiyle yapılacak. Kişi, davet edildiği gün ve saatte, son 6 ay içerisinde çektirilmiş 2 adet biyometrik fotoğrafıyla müracaat edecek. Kartlar 10-15 dakikalık bir sürede teslim edilecek.
http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/1000739-yeni-kimliklerin-ucreti-belli-oldu
-
18 lira aslında çok 5 kişilik bi ailede çalışan tek erkekse 90 lira çıkacak cebinden
-
samaccc bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
yeni kimlik çıktı diye eski mavi kimlikler geçerliliğini yitirmez sanırım.
ama yeni kimlik almak istersen (kaybedersen vs) kart alman gerekir onun içinde 18 lira istiyolar. bu uygulamayı haklı bulmuyorum ama şu anda da varolan bişey.kimliğinizi değiştirmek isterseniz 6 lira ödüyosunuz kaybederseniz 80 lira falan (normal mavi kimliğin maliyeti 10 kuruş falandır heralde devlete)
ayrıca, dünyadaki bütün kimlikler, kartlar vs 8,5x5,5 cm boyutundayken bu kimlikleri (şu anki mavi kimlikler) 9,5x10 cm boyunda üreten amına koduğumun gerizekalı beyinsiz salaklarının ağzına sıçayım. dünyada bi tek bizde vardır bu. çinden cüzdan söyleyince bile standart kredi kartı boyutunda oluyo gözleri başka hiçbi ülkede yok bu muhabbetler
kredi kartı boyutlarında tasarlandı.
diyor her yerde o boyut lar nerdee yazıyoor .
mq ole bişey varsa harbi eşeklik etmişler
şu anki mavi kimliklerden bahsediyorum :(