folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yeni Nesil İnşaatlarda Hangi Teknolojilerden Yararlanılıyor?

Yeni Nesil İnşaatlarda Hangi Teknolojilerden Yararlanılıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı:
    -----------------------------

Walla sadece bu konu için giriş yaptım,

Hemen hemen ne yazacaksam saolsun arkadaşlar yazmış ama özetlersek;

-Ben inşaat mühendisiyim ve o kadar bilende bilmeyende, konunun uzmanıymış gibi yazmışki o yazıların üstüne inş müh olarak teknik bişey yazmakdan utanıyorum.

Ama bu konuda en kısa ve verimli kaynak İnşaat Mühendisleri Odasıdır. Böle entel kaynakları oradan temin edebilirsin.

Tabi odadaki kendini prof zanneden dengesizler seni gale alırsa. Ama genelde de yardımcı olmak istiyorlar.

Bulunduğun ildeki odaya kayıtlı bi müh. selamı ile gidersen daha iyi olur.

Kolay gelsin hocam.

-----------------------------
    hocam neden utanıyorsun ki insanlar bilse de bilmese de arkadaşa yardım etmek için kendi çaplarında bişiler paylaşmaya çalışmış! bişi derim ya sana neyse...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

ya gece gece insanın asabını bozma, ne diceksen delikanlı gibi söyle. içinde kalmasın daha sonra gaz yapar.

Bilsede bilmesede yardım etmeye çalışılırmı ya? bilmediğin konuda yardım edemezsin,

"birşey biliyorsan konuş senden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus seni adam sansınlar"

atalarımız boşuna söylememiş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkan360
    berkan360's avatar
    Erkek

arkadaslar tartısarak ne bana ne de kendinize faydanız olmuyacagını biliyorsunuz. cevre mühendisi arkadasım bana egzantirik örnekler ve tv kanallarının yayınladıklarını hatırlattı saolsun. sende mühendisler odası konusunda bilgilendirdin ve ayrıca insaat müh. sin  buda benı sevindirdi. tahribat.com bünyesinde cok saglam kaynaklar barındırdıgı anlısılıyor....

teşekkürler herkese yardımlarından dolayı emeklerinden dolayı..

Toplam Hit: 9512 Toplam Mesaj: 44