Yeni Yetmeler Ve Değişen Kültür...
-
Geçin bunları hocam.Tango bale ne zaman abidik gubidik oldu? bale yapın demiyorumda horondan kolbastıdan mantıklı geliyor.Amcaya küfür ettirme olayını ben daha çok eskilerde görüyorum.
Hem kimse kimseye yer vermek zorunda değil,yer vermek isteyen zaten verir.Önceden verip şimdi vermiyorsa demek ki zamanında toplum baskısından vermiyormuş,vermesin daha iyi.
Orhun kitabelerinde bile gençlik bozuluyor yazıyormuş (: insanlık her nesilde yolunu bulur,evrimini ona göre sürdürür dert etmeyin.
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
Onu bunu geçtim ya Tanrı TanımazLar(ßunlara halk arasında Ateist deniyor)Sadece bir şey diyorum onlara
ß..k kadar bakterinin türeyip hala genetik şifresi tam olarak çözümlenememiş bir doğa harikası insan vücüduna dönüştüğüne inanıyorlarsa Bırakıyorum onları istedikleri gibi don lastiğine ve kola kapağına tapabilirler..Bir insandaki cahillik çeşitli şekillerle ortaya çıkarılabilir. Bizi uğraştırmayıp kendi cahilliğini ortaya çıkardığın için teşekkür ederim.
-
CasTeaL bunu yazdı:
trabs0n bunu yazdı:
Onu bunu geçtim ya Tanrı TanımazLar(ßunlara halk arasında Ateist deniyor)Sadece bir şey diyorum onlara
ß..k kadar bakterinin türeyip hala genetik şifresi tam olarak çözümlenememiş bir doğa harikası insan vücüduna dönüştüğüne inanıyorlarsa Bırakıyorum onları istedikleri gibi don lastiğine ve kola kapağına tapabilirler..Bir insandaki cahillik çeşitli şekillerle ortaya çıkarılabilir. Bizi uğraştırmayıp kendi cahilliğini ortaya çıkardığın için teşekkür ederim.
-----------------------------evet dostum sende haklısın...Mıllet cahil bi sen olgunsun ve mantıklı hareket eden bır sen varsın... :)) Allah'ım ya...
-
armut dibine duser. eski nesil curuk olunca yenisi de boyle oluyor iste.
-
Mahallenin kabadayısı serserisi abisi gibi şeyler kalktı yerlerine Mahallenin zübbe tiki cix Emo memo gibi
Çakma özenti lafları geldi.
Ben o mahalle kabadayılarına serserilerine şimdiki tikileri mikileri tercih ediyorum en azından durup dururken millete polat tavırları yapmıyorlar.Ama konunun özüne bakılırsa avrupavari olmak amerikacı olmak bizi maneviyatımızdan uzaklaştırıyor güzel bir tespit lakin arabistan gibide olmamak lazım kanımca. -
Kültürümüz dediğin şey arapların kültürü. ben arabım diyorsan bilemem.
-
CasTeaL bunu yazdı:
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Cahilliğimi kendi mantık çerçevende değerlendirdiysen söylesene bana senin cahil olmadığını nerden bilicem?
Ben hiç değilse kendi fikirlerimi savunuyorum başkalarınınkini değil.
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Arap kültürü derken araplarla islamiyetten sonra bir etkileşim olmuş ama bu lafınla bütün türk kültürünü yok sayıyorsun
-
Asi296 bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Arap kültürü derken araplarla islamiyetten sonra bir etkileşim olmuş ama bu lafınla bütün türk kültürünü yok sayıyorsun
Bütün türk kültürünü yok sayıyorsun derken? Asıl siz yok sayıyorsunuz hocam. Kültürümüz kültürümüz diye tutturmuşsunuz. Kaçımız araplardan önceki kültürümüz hakkında iyi bir bilgi sahibi? -
Mylitta bunu yazdı:
Asi296 bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Bütün türk kültürünü yok sayıyorsun derken? Asıl siz yok sayıyorsunuz hocam. Kültürümüz kültürümüz diye tutturmuşsunuz. Kaçımız araplardan önceki kültürümüz hakkında iyi bir bilgi sahibi?
-----------------------------Öncelikle biz kimiz merak ettim nedir bu yaftacı zihniyet merak ediyorum şuan ne olduğumu düşünüyorsun benim için önemli değil çünkü ister ateist ol ister müslüman istediğini ol insan olması yeterlidir benim için
Hocam bak biz arap kültürünü komple almadık aldığımız bazı şeyler var o kadar mesela biz hep at üstünde savaşırdık islamiyetten sonra gene vazgeçemedik bilmiyoruz doğru diyorsun çünkü araştırmıyoruz