Yerli Otomobil Prototipinin Görüntüsü (Kamuflajlı)
-
https://www.youtube.com/watch?v=FFkRTz0vdbc
Yasal: Resimler Anadolu Ajansından Alıntıdır. Haber Detaylarını Anadolu ajansının internet sitesinde bulabilirsiniz.
-
Kamuflajlı yapmalarının özel bir nedenir var mıdır acaba.
-
Allah aşkına neresi yerli üretimmiş bi söylesimler. o arabada türk sanayisinde türk hammadesiyle üretilen 1 tane somon çıksın . gider atarım kendimi 3. köprüden.
montaj = üretim değildir.
sadece birilerini zengin etme çabaları bunlar. bak o araba en az 30.000tl olacak göreceksiniz.
bu .......lara tofaşın yerli olmadığını anlatamamak gibi .
edit= bu araba skodanın yeni çıkaracağı skoda vesta modelide olabilir ki yüksek ihtimal o . 14,000tl 0 ı ama vergilerle 30,000 tl olacak araba .
inşallah yerlidir ve 10,000 tl ye 0 arabaya bineriz.
samaccc tarafından 13/Eki/15 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
Sanırım piyasaya çıkmadan tasarımı taklit etmesinler diye hocam Büyüt eksikleri bitince kaldıracaklar sanırım
-
herşeye olumsuz atıp tutanı anlamıyorum. Oturup cipsini yer yaglı elleriyle yorum atar.
Ben gayet başarılı buldum. +1
-
DJ_Alper bunu yazdıCEO bunu yazdı
Sanırım piyasaya çıkmadan tasarımı taklit etmesinler diye hocam Büyüt eksikleri bitince kaldıracaklar sanırım
Piyasaya çıkınca taklit ederler .)
Bu arada bu araçları Koç yapıyordu sanırım projeyi İtalyan Fiat ekibi almıştı montajını sadece Koç yapıcaktı sırf bunun için 1 milyara yakın teşvik almışlardı.
Hepsinin dışında seçime iki hafta kala iyi bi propaganda malzemesi bulmuşlar seçim sonu da bi 4 yıl ötelerler diğer seçime kadar gider bu gazla .)
-
samaccc bunu yazdı
Allah aşkına neresi yerli üretimmiş bi söylesimler. o arabada türk sanayisinde türk hammadesiyle üretilen 1 tane somon çıksın . gider atarım kendimi 3. köprüden.
montaj = üretim değildir.
sadece birilerini zengin etme çabaları bunlar. bak o araba en az 30.000tl olacak göreceksiniz.
bu .......lara tofaşın yerli olmadığını anlatamamak gibi .
edit= bu araba skodanın yeni çıkaracağı skoda vesta modelide olabilir ki yüksek ihtimal o . 14,000tl 0 ı ama vergilerle 30,000 tl olacak araba .
inşallah yerlidir ve 10,000 tl ye 0 arabaya bineriz.
1. si %100 üretimi kendisi yapan Dünyada fabrika yok
2. skoda değil o lada
3. bırakın %100 geyiğini artık
-
ben gayet başarılı buldum, ki 2019 da seri üretim diyoarlardı sanırım. o zamanalakadar geliştirmeler falan yapacağız diyorlardı.
2019 da karşımıza çıkacak aracın çok daha iyi olacağını sanıyorum
-
Buda mı gol değil..
https://twitter.com/arborinfelix/status/653848529023188992 -
Yahu su yerli otomobilin ekmegini yemekten bikmadi adamlar :)
-
Prototip halindeki bir araca göre güzel. Çıkacağı yıla kadar değişimlerle daha güne ayak uydurur hale geleceğini düşünüyorum.