Yerli Otomobil Prototipinin Görüntüsü (Kamuflajlı)
-
ekşide bi başlık "seçimler öncesi yerli malı haftası" diye :)
yerli otomobil, yerli uçak, yerli uçak gemisi, yerli vibratör, yerli uzay üssü, yerli milletvekili vs vs...
bu da sabahın fantezisi; "yerli uçak gemimiz amerika ve avrupaya çığlık attırmış" :) :) oh yeah cm'on baby :)
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/10/15/yuzen-ordumuz-dunyayi-korkuttu
yalandan kim ölmüş amk...
-
cann bunu yazdı
ekşide bi başlık "seçimler öncesi yerli malı haftası" diye :)
yerli otomobil, yerli uçak, yerli uçak gemisi, yerli vibratör, yerli uzay üssü, yerli milletvekili vs vs...
bu da sabahın fantezisi; "yerli uçak gemimiz amerika ve avrupaya çığlık attırmış" :) :) oh yeah cm'on baby :)
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/10/15/yuzen-ordumuz-dunyayi-korkuttu
yalandan kim ölmüş amk...
Ortalama olarak adamlarin 5 gemisi bizdeki tum f16 ve f4 leri alabiliyor... Olay bu yani..yaptiysak tamam helal olsun.. Ama kalkipta sidik yaristirmanin anlami yokki.
-
mataramasuko bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Belki inanmak istemezsiniz ama suan yerli gemilerin imalatina baslandi. Hatta suan dunyanin en buyuk ucak gemisi yapiliyor.
2 adet ucak gemisi
2 adet denizalti kurtarma gemisi
4 adet arama kurtarma gemisi
2 adet taaruz gemisi ( yanls hatirliyor olabiliirm )
Yapiliyor
4 5 sene sonra savas gemileri 1 sene icinde de denizalti kurtarma gemileri suya indirilecek ayni zamanda fa 2 seneye arama kurtarma gemileri indirklecek
Envanterde bulunan akin 1 akin 2 isin ve ağ5 gemileri batirilarak yenileri ile degistirilecek.
Nerden biliyon lan sen mi yapiyorsun diyecekseniz
İki adet denizalti kurtarma gemisinin 1 nin basinc odasi ( 42 kisilik ) projesinin elektrik elektronik sisremini ben yapiyorum
2 adet arama kurtarma gemisinin de birer tane basinc odasi projesinin elektrik eelktronik sistemini de ben yapiyorum
Ve projelerin icinde oldugumuzdan her bir boktan da haberim var
Dip not : gemi imalatlarinin cogu yerli firmalara ve ildi
Ayrintili bilgi icin ssm 'nin sitesini inceleyiniz.
Dünyanın en büyük uçak gemisi derken? Sedef Tersanesi değil mi üreten? Gemiyi tanıtan adam bile bu kadar aallamadı amk.
Bu arada evet milli gemi yapıldı ve hatta yüzüyor
Milgem projesidriaraştırabilirsiniz,
Benim bildigim iki adet yapilacak. Biri yurt disi da digeri ise sedefte yapilacak. Sallama derken neresi sallama ?
-
yerli oto hakkında son gelişmeler belgeli olarak bakandan açıklamalı
-
HeadBanger bunu yazdımataramasuko bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
Belki inanmak istemezsiniz ama suan yerli gemilerin imalatina baslandi. Hatta suan dunyanin en buyuk ucak gemisi yapiliyor.
4 adet arama kurtarma gemisi
2 adet taaruz gemisi ( yanls hatirliyor olabiliirm )
Yapiliyor
4 5 sene sonra savas gemileri 1 sene icinde de denizalti kurtarma gemileri suya indirilecek ayni zamanda fa 2 seneye arama kurtarma gemileri indirklecek
Envanterde bulunan akin 1 akin 2 isin ve ağ5 gemileri batirilarak yenileri ile degistirilecek.
Nerden biliyon lan sen mi yapiyorsun diyecekseniz
İki adet denizalti kurtarma gemisinin 1 nin basinc odasi ( 42 kisilik ) projesinin elektrik elektronik sisremini ben yapiyorum
2 adet arama kurtarma gemisinin de birer tane basinc odasi projesinin elektrik eelktronik sistemini de ben yapiyorum
Ve projelerin icinde oldugumuzdan her bir boktan da haberim var
Dip not : gemi imalatlarinin cogu yerli firmalara ve ildi
Ayrintili bilgi icin ssm 'nin sitesini inceleyiniz.
Dünyanın en büyük uçak gemisi derken? Sedef Tersanesi değil mi üreten? Gemiyi tanıtan adam bile bu kadar aallamadı amk.
Bu arada evet milli gemi yapıldı ve hatta yüzüyor
Milgem projesidriaraştırabilirsiniz,
Benim bildigim iki adet yapilacak. Biri yurt disi da digeri ise sedefte yapilacak. Sallama derken neresi sallama ?
Dünyanın en büyük uçak gemisi?
-
mataramasuko bunu yazdı
%100 yerli kamuflaj :)
%100 amerikan araba
Ben almam diyordum ama fikrimi değiştirdim cadillac olursa alırım :)
%100 yerli kamuflaj da değilmiş ya amk
Şu da şurda dursun
-
https://www.59saniye.com/yerli-saab-9-3un-tira-yuklenme-goruntuleri/
Yerli aracımızın isveç'de Tıra yüklenirken bir videosu :) Bu araba olayın da tek gerçek yerlisi bu videoyu çeken abimiz olsa gerek.