Yerli Otomobil Prototipinin Görüntüsü (Kamuflajlı)
-
Ya gençler çin bunun gibi araçlarından tutundan ayakkabısına kısacası ıvırına zıvırına kadarını yapıyor.Sizler imalatı tasarımı bilmezsini(not:bende bilmem ramzey motosiklet,trakya cam,ford otosan gibi firmalara proje çizimlerim oldu)ür-ge yapacağımızbir ürünümüz dahi yoktu(devletin ürettiği) yapabileceğiz .Yani diyorum bir yerden başlamalıydık,teknolojileri mühendisinden işçisine öğretmeliydik.Diyeceksin biz bunu zaten biliyoruz, okadar yerli firma var , var var olmasına da onlar yetseydi biz (başkalarının patentiyle gitseydik,giderdik) bu maceraya niye girme gereği duyardık ki?
ya neyse şimdi birileri bişeler diyecek devamını cevap olarak veririm inş.
-
NetBABA bunu yazdı
Ya gençler çin bunun gibi araçlarından tutundan ayakkabısına kısacası ıvırına zıvırına kadarını yapıyor.Sizler imalatı tasarımı bilmezsini(not:bende bilmem ramzey motosiklet,trakya cam,ford otosan gibi firmalara proje çizimlerim oldu)ür-ge yapacağımızbir ürünümüz dahi yoktu(devletin ürettiği) yapabileceğiz .Yani diyorum bir yerden başlamalıydık,teknolojileri mühendisinden işçisine öğretmeliydik.Diyeceksin biz bunu zaten biliyoruz, okadar yerli firma var , var var olmasına da onlar yetseydi biz (başkalarının patentiyle gitseydik,giderdik) bu maceraya niye girme gereği duyardık ki?
ya neyse şimdi birileri bişeler diyecek devamını cevap olarak veririm inş.
abi sen gidip saab dan lisansı alırsın dersin ki alt yapısını satın aldık sıfırdan başlayamazdık yıl 2015 bunun üstüne kuracağız herşeyi ama gidipte abi bu kaporta ne diye sorduklarında geçiştirmeyeceksin.
düzgün açıklama düzgün tanıtım yapılmadı. sen gidip milletle taşşak geçer gibi al sana milli araba bu dye önüne koyarsan oda sana 2006 cadillac lbs yi koyar o milli ise bu ne ? diye.
:)
-
-
slanger bunu yazdı
haber olarak paylaştım ama onaylanmamış henüz. hacettepe üniversitesi harbi harbi üretmiş sanırım yerli otomobil. bu konudan bağımsız bi proje
1 model lüx
1 model de aile arabası yapsınar tesla nın yaptigi gibi.
bu arada arabanın arka da kedi gözleri yok kedi gözü ne derseniz 2015 model neredeyse her araçta olan bir güvenlik önlemi lambası
-
kesin tasarım çalınmasın diye cadillac bls ile kamufle etmişlerdir yerli arabamızı
-
samaccc bunu yazdı
dikkat .
seçime 15 gün kala
1. yerli araba
2 yerli uçak
3. yerli savaş gemisi
.bu daha inandırıcı.
Sinirlendiğim nokta da bu. Seçim için yerli diye gözümüze soktukları procelerin hiçbiri yerli değil. Bunların yaptığı piçlikler yüzünden gerçekten ar-ge yapıp ortaya ürün çıkaran şirketler de siktir yiyor.
-
aracın videosu da var izlemenizde fayda var kişinin açıklamalarına da yer verilmiş
çalıntı arabayla hazır alınmayla yerli otomobil olmuyormuş görsünler nasıl yapıldıgını
adam sanayide yapıldıgını söylüyo parçaların.. takdir ettim helal olsun..
inşallah seri üretime gecerler..
-
Beyler bu işin kralın egosu olduğunu halen kavrayamıyor musunuz?
Araba yapsak neee yapmasak ne?
Rusya'nın , İran'ın arabaları var. Kime satıyorlar?
Fizibil değil %100 yerli olayı.
Türkiye'de global markalara ana tedarikcilik yapan onlarca firma var. Audi, bmw , mercedes gerizekalı mı?
Beceriksiz de mi %100 yerli yapmıyor.
-
Yerli araba üretsinler sıfırı 20-25k olsun vergisi ucuz olsun alır binerim. Yoksa bir bok olmaz bu arabalardan.
-
Kaan bunu yazdı
Beyler bu işin kralın egosu olduğunu halen kavrayamıyor musunuz?
Araba yapsak neee yapmasak ne?
Rusya'nın , İran'ın arabaları var. Kime satıyorlar?
Fizibil değil %100 yerli olayı.
Türkiye'de global markalara ana tedarikcilik yapan onlarca firma var. Audi, bmw , mercedes gerizekalı mı?
Beceriksiz de mi %100 yerli yapmıyor.
%100 yerli araç üretimi yapan firma görmedim...
AIR BAG
ABS
Tesisat
Elektronik Kontrol Üniteleri
Cam Kilit sistemleri
Uzaktan giriş sistemleri
Bunları o kadar çok uzatabilirim ki...
Hiç bir firmada kendi markası altında olan yok.. Varsa Yok sa Fason.
Mesala Motor - Common Rail ( Renault , Ford , Citroen , Peugeot kullanıyor )
Durum bu...