Yerli Otomobil Prototipinin Görüntüsü (Kamuflajlı)
-
mkyb bunu yazdı0x656e bunu yazdı
http://www.webtekno.com/otomobil/yerli-otomobil-cadillac-bls-h11435.html
Bir önceki sayfada cevabı verildi.
yok la o yüzden atmadım link verilmemiştir diye yoksa sikimde değil yerli araba falan .
-
-
Fabrikayı kursunlarda ekmek yiyelim. :)
-
1938 den sonra her yere heykel dikmekten başka hiç bir bok yapmayan zihniyet bunu da hazmedemiyor..
-
elcondor bunu yazdı
1938 den sonra her yere heykel dikmekten başka hiç bir bok yapmayan zihniyet bunu da hazmedemiyor..
ironi mi yapmış? Yoksa ciddi mi lan bu herif?
-
ArduouS bunu yazdıelcondor bunu yazdı
ironi mi yapmış? Yoksa ciddi mi lan bu herif?
Fazla dikkate almıcaksın hacı böyle arap sevicileri.
-
elcondor bunu yazdı
O zihniyetin yaptığı herşeyi satıp savan tiplerin yardakçıları, prototipi yapılmış ve seri üretime geçmemiş bir araç ile burda gerdeğe giriyor...
He siz bu dönemde yerli uçakta yapmıştınız değil mi?
-
elcondor bunu yazdı
Aynı kafa 80 yıldır iktidar olamadınız diyor Solculara .)
Madem 80 yıldır sağcılar var kim dikti olum bu heykelleri .)
Tayga tarafından 15/Eki/15 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
mesajda yazdığım heykel sadece bir örnek, ama onu yapabilmekde bir mesele tabi. iyiki o zaman "bizden bi bok olmaz" demeyip en azından heykel yapmayı öğrenen birileri çıkmış. bu işin sağı solu yok, zihniyetten söz ediyorum. Bir bok ortaya koyamaz ama onun bunun tekerine çomak sokmayı iyi bilen zihniyet. Hadi çıkarın ortaya 1938 den bu yana ne yapıldı bu millet için...
dün uçak bugün araba ne farkeder? Yapılan sadece laf kalabalığı ve karşıdakini sindirme olayı aynen cevaplarda yazdığınız gibi.. Anlayana...
-
elcondor bunu yazdı
mesajda yazdığım heykel sadece bir örnek, ama onu yapabilmekde bir mesele tabi. iyiki o zaman "bizden bi bok olmaz" demeyip en azından heykel yapmayı öğrenen birileri çıkmış. bu işin sağı solu yok, zihniyetten söz ediyorum. Bir bok ortaya koyamaz ama onun bunun tekerine çomak sokmayı iyi bilen zihniyet. Hadi çıkarın ortaya 1938 den bu yana ne yapıldı bu millet için...
dün uçak bugün araba ne farkeder? Yapılan sadece laf kalabalığı ve karşıdakini sindirme olayı aynen cevaplarda yazdığınız gibi.. Anlayana...
mürid olayı sana anlatayım
burdaki müridlerin kızdığı şey, ortada araç fln yok.üretime 2019da başalaycaklar.sonra bunu gidip biz yerli araba üretioruz diye reklam yapıolar.sıkıntı tam olarak bu.
sen gel tam bitmiş bi arabayla, üretimi bu yıl başlayacak yada 2 yıl içinde başlaycak de, buna laf atanları bende seninle beraber eleştiririm.
ama almışlar cadillac'ı yerli araba diye itele.iyi o zmn bende benim arabaya kamuflaj koyim, bi tane de hava filitresi yapim motora, sonra diyim ki yerli araba, tabi yersen