folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeter Artık!!!



Yeter Artık!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    biliyorum küfür yasak.. ama bu yazıyı bütün herkesin okumasını istiyorum.. isterseniz silin.. ama sizde okuyun okutun..

     

     yonja’da bir iki cümleyle karı kız ortamına girmeye çalışır. bütün kızlar aynı fotoğrafı çektirmişler kafa aşağı eğik, surat yukarı bakıyor, göğüsler mutlaka her biri diyarbakır karpuzu kadar olmuş nasıl olmuşsa. dudaklar götümün her bir parçasından daha büyük görünür. slipknot maskesinden daha kalın makyaj, saçlar eğer çok marjinal takılıp ortam yapmaya çalışılmıyorsa mutlaka dümdüz sikim gibi. erkekler hiç şaşmaz ray-ban gözlük, dizine kadar bütün düğmeleri açık bir gömlek ama mutlaka vakko/lacoste/anasınınamı marka olacak. ayakkabılar vietnam’da 3 dolara yapılıp türkiye’de diesel marka bir sikimden çıkmış 400 dolara alınmış olup marifetmiş gibi bunlar söylenir. mutlaka arabayla direksiyon başında çekilmiş dunyanın en orospu çocuğuu “karizma” duruşu. ilgi alanlarında kendi arabasının markası/modeli fiks bulunur, absolut vodkadan başka bir sikim bilmez.

    rakı içer misin dediğinde “abi bi gün boğazdayız bi restorana oturduk. bi duble rakı içtim yanında hamsi yedim inanır mısın hesap 8 milyar geldi, tak nakit ödedim.” muhabeti çeker. bira içer misin dediğinde “o hamal içkisi olum ne anlıyon biradan” der.

    sorsan hepsi vatanı için ölmeye hazırdır ama “abi bana general gelecek ibne diyecek orada döverim götvereni gelemem ben” der. sanırsın orospu evladının ailesi paso bordo bere, hepsi abd ordusuyla çatışma esnasında binlerce askeri öldürdükten sonra mermisi bittiği için süngü taaruzunda düşman taburunun hepsini bıçakla öldürmüş, en sonunda da üzerindeki el bombasını patlatıp amerika’yı tek başına yıkmıştır. ama göt veren ankara’da keçiören’e gitmeyi bile kendisine hakaret sayar, “oha olum napıcaz orda hep kıro öküz vardır” der; çarşı iznine çıkmış gariban askere “olum ortalık asker kaynıyo, sikicem ya bunlara yasaklayacaksın çarşıya inmeyi” diye gezinir. o asker o herif rahat uyusun diye kaç akrabasını şehit edip de tek bir kelime etmemiştir bilmez anasını siktiğimin orospu çocuğu.

    hayatları ona buna şekil koymaktan başka bir işe yaramaz. ne bir kitap ne bir gazete okur ama 100 doların üzerindeki her yazıyı ezbere bilir, türk lirasından utanır. bir tane doğru dürüst iş yapmış gibi her boktan şikayet eder ama yerde bir çöp görse “hay amına koduğumun ibnesi belediyeye o kadar para veriyoruz şu hale bak” dedikten sonra, bulmak için üç arkadaşının arkasından iş çevirdiği özel marlboro paketinin jelatinini yere atar.

    hepsinin sedat peker ile, kürşat yılmaz ile veya istanbul ülkü ocakları reisi ile akrabalığı vardır. mutlaka dayısıdır, amcasıdır veya bir şekilde onların yeğenidir. birisi “pardon arabanızı biraz geriye çeker misiniz” diye nazikçe bişey söylediğinde “amugha gohğumun” diye ağzından salya sümük salarak kavga çıkarır. eve köpek almaya karar verir ama o köpek hiç yiyip içip sıçmaz sanki. hiç bir eğitim verilmez o hayvana, o hayvan sibirya kurdurur ya yarrak gibi bağdat caddesin’de gezdirir onu. kızlar “vaay herifin köpeği ne karizma hadi elemana verelim” diye düşünsün ister. o kızlar da gider o herife verir sonra arkadaşına anlatır “kızaaaaaağm herifin pejo 106 gtrs u_x 980 i var yaaa çok şekiiil diye yaraklama konuşur.

    babalarının seksen tane şirketi vardır. git güneydoğu’da bir tane çocuk okut lan dediğimiz vakit “ben çalıştım kazandım, onlar da çalışsınlar” diye keser atar. orospu çocuğunun sadece ensesindeki yağın ağırlığı o okutmanın zarar olacağını düşündüğü çocugun üç haftalık yemeği ile aynı ağırlıktadır. yazın “babam şirketlerden iki tanesini bana verdi yazın ilgileneyim diye, yani okadar insanla ilgilenmek zor” diye sikik sikik gezinir ortalıkta. gümüş kaplama iki milyarlık telefonla gezinir, arkadaşının cebinde üç kuruş para yokken direk muhabeti keser, “adamın parası yok olum bizi sömürücek” der. o da eline geçen ufacık bir parayla arkadaşlarıma iki bira ısmarlayayım da muhabbet edeyim diye gezinir, bu ibne gelip ona salak der.

    bu orospu çocuklarının ruslara karşı bir sikikliği vardır. bütün ruslar üç kuruşa verir, rusya fakirdir ve bu ibnelere muhtaçtır sanırlar. ama o kızlar okudukları mühendislik fakultesinin bir dönemlik parasını denkleştirmek için senin o ruhsuz bedenine katlanır. bilmez ki o beğenmediği ırklar milletler o adamdan kat kat daha fazla çalışmaktadır.

    yeni moda olarak bu götverenlerin anne tarafı kürt kökenlidir, aşirettir, bir kavgaya 30 otobüs adam yığar, 3 kamyon da silah getirebilir. kürt bir akrabaya sahip olmak çok prestijlidir. ahmet kaya’nın sakalına özenir, onun müziğini çok beğendiğini idda edip bir yerde bağlama sesi duyduğu vakit “olum kıro lan burası yürü bu akşam dj u_f_gg-200 kappa varmış, o herifin müziklerini bizim bi arkadaş yapıo gidip dinlleyelim herifi.” der.

    mutlaka bir arkadaşları otobanın birinde 400 km hız yapmış, kadran kırmıştır. o arkadaşı çok mükemmel bir şofördür, bu alemin kralıdır. biri şehir içinde sarıda durduğunda “korkak olum herif kendine güveni yok korkudan sarı ışıkta duruo muhahaa nihahha” diye kahkaha atar. otomatik vites araba kullanan birisine “sikik” gözüyle bakar. hepsi şehir içi rallicisidir. nfs andır gırağundu dehşet oynar; arabayı öyle modifiye eder ki istanbul birinciliği vardır, jüri özel ödülü vardır ama hepsinin vardır. kendileri arabadayken diğer bütün ama istisnasız bütün arabalar orospu çocuğudur. kendi arabası olmadığı vakit toplu taşıma araçlarına binmez köpektir çünkü. taksiye biner mutlaka. taksi yoksa dolmuşa biner ama bir asabiyet bir sinir. boşsa şöförün yanına arabanın allahıymış gibi oturur. belediye otobüsüne, halk otobüsüne bindiği vakit cam kenarına oturmaz birisi görür diye. utancından kafasını kaldırmaz orospu çocuğu.

    bu götverenin ağzının içinde, burnunda sürekli problem vardır. dünyanın en güzel havasında bile nezleymiş gibi suratını ekşitip gözlerini kısıp kaşlarını çatıp burnunu çeker. “sinirliyim, erkekleri döverim, kızlarla at gibi sikişirim” mesajı vermek için aksırır tıksırır. dişlerinin arasını cuujk,cizzzt diye hava itip çekerek temizleme hareketi yapar ki bu hareketi filmlerde bulunan o filmin tartışmasız en boktan, en kişiliksiz, en ruhsuz, en haysiyetsiz, en basit insanı yapmıştır. çok hoşlarına gidip örnek alır bu hareketi. kışın polat alemdar pardesüsü giymezse sokağa çıkmamak için her boku yer. eğer mutlaka çıkacaksa ve polat kıyafeti yoksa gider zatürre olur ama yine de polo ass’n den aldığı 500 ytl’lik; benim tişörtümden daha ince kazakla çıkar. ayakta mavi/mor renkte timbırland bot olmazsa kişiliksizdir, ölür, mahvolur, anası ucuza gitmiş gibi üzülür.

    sakız çiğnerken ağzını öküz gibi şaplatır bu yavşak, bunu dersin ortasında koskoca profesörün karşısında şaaak diye patlatarak tamamlar ki karizma yapmak için aldığı sibirya kurdu bile utanır kendinden “bu herife de köpek olduk ya yuh amına koyum.” der.

    o modifiye ede ede ismini unuttuğunuz arabalarınız içinde cayır cayır yanarak ölün amına koduklarım, babanız umarım batar rezil olur yerde 1 ytl gördüğü için mutluluktan ağlayacak duruma gelir de o beğenmediğin asker, o beğenmediğin mendil satan çocuk, o beğenmediğin “olum herifin arabası uno lan” dediğin herif yüzüne tükürür.

     

     


    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    valla okumak isteyen okur.. ben üşenmedim okudum.. ;) tamamen okursanız ne denmek istediğini anlarsınız..

     

    bu arada bunu akrabam mail yoluyla göndermiş... paylaşayım dedim.. 


    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek
    bu yonjayı yapanların yatacak yerleri yok millet durup durup yonjadakileri sövüyo gerçi hak ediyolar ama neyse...

    l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    sonuna kadar okudum çok haklı...

    H.T.M.L How To Meet Ladies
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    valla sonuna kadar okudum gayette güzel yazı... okuyun zahmet olacak ama...
    bizim delikanlı-karizma gençliğimiz bu işte ..!!
    bölelerinin topunun ..........

    .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2007
    Erkek
    bazı bölümlere anlatım güzelligi nedeniyle bayaa güldüm, okuyun gerçeklik payı yüksek ama acı gerçek...

    all this pain is an illusion...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    hiç bir arkadaşlık sitesinde üyeliğim yoktur:) mutluyum yarınımdan umutluyum:)

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2007
    Erkek

    tamamını okudum zengin züppelere küfür ve hakaret yağdırmış

    kardeş başına bişimi geldide bunları yazdın diecektim sen yazmamışsın maille gelmiş

    a.q haklısın yha zenginlerin hepsü aynı sayılır

    (istisnalar kaideyi bozmaz)

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    :D olm gülmekten öldüm feci kaymış feci sinirlenmişin sen :D ordaki karı milleti ve türkiyedeki kızların çoğu aleni gelip bizim sıfata bakamz nie = PARA mı var amk gelip bana vercek gitcek ole altında arabası olan adama vericek or..u hee beni yanlış anlamayın türk kızlarının çoğuna güven olmas valla. senin ne b.k işin varıdı yonja da nan hem :D bak gördünmü bi ton saymaynan son bulmuştur inş...

    Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek
    okudum bende sonuna kadar ..yazık gün geçtikçe ne kadar azaldık..bizim zamanımızda delikanlılık tesbih sallamak silah cekmek degil..tesbihi cekmek silahı saklamaktı ...seysi aklıma geldi okurken..

    Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    yazıdaki hernoktaya sonuna kadar katılıyorum. tikky lerin amk !

    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 9860 Toplam Mesaj: 73