Yeter Artık!!!
-
SpyßreaK
bir yere kadar sana hak weriyrumda bir yerden sonrada maalesef sana hak vermıyorum arkadas bu kadar abartma
eşeğin a*ına yıldız! kacırma ne abartmıssın yaaa
soyle bakım abıne ! mıllıyetci duyguların mı kabardı ?
----------------------------- -
sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim hepsi 1e 1 doğru kardeş hepsine katılıyorum böylelerinin ben taa mına koyim
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
Memorial bunu yazdı:
Bu söylediklerinin hepsi modern yaşamın bi parçası bunu engelleyemezsin böyle yaşamaya mecbursun isyan edemezsin çünkü ne kadar inkar etsende bu sisteme biyerlerden itaat ediyosun mutlaka.Kısacası böyle bişeyi yazarak bile boşa vakit harcamışsın...
ne o yoksa senindemi yukarıdan aşağıya dogru çekilmiş converse li tikky resmin war :|
-----------------------------Ben sadece gerçekleri söylerim,insaların ne giydikleri beni ilgilndirmiyo prim yapmak istiyosan başka yollar seç =) Sana cvp yok bundan sonra...
-
Yazdıklarını sonunan kadar okudum.bir mizah dergisine göndersen baya para kazanırsın.)).zannedersem gıcık olduğun bir tipin nevi şahsında genelleme yapmışsın.bari o kişinin telefonunu verde becerikli arkadaşlar gay sitelerinde yayınlasınlar))
-
yolda hiçmi görmüyosunuz bunlardan?? yüzlerinede söylesenize, arkadan söwmek mi delikanlılık? benimde yonjam war bilen bilir ne 1 tane gözlüklü fotom war nede arabam ama at gibi sikişirim o ayrı :)
-
sakız çiğnerken ağzını öküz gibi şaplatır bu yavşak, bunu dersin ortasında koskoca profesörün karşısında şaaak diye patlatarak tamamlar ki karizma yapmak için aldığı sibirya kurdu bile utanır kendinden “bu herife de köpek olduk ya yuh amına koyum.” der.
o modifiye ede ede ismini unuttuğunuz arabalarınız içinde cayır cayır yanarak ölün amına koduklarım, babanız umarım batar rezil olur yerde 1 ytl gördüğü için mutluluktan ağlayacak duruma gelir de o beğenmediğin asker, o beğenmediğin mendil satan çocuk, o beğenmediğin “olum herifin arabası uno lan” dediğin herif yüzüne tükürür.ilk paragraf komik abi yinede son paragraftaki gibi lanet okumaya degmez hem kac tane varki bu yazılanlar gibi
tek kişiye gıcık olunmus ona yaazılmıs gibi yoksa kac tane babası bilmem neler sahibi adam var türkiyede -
Bu sistem(BOT) tarafından size verilen otomatik cevaptır.
Sayın SpyßreaK Tahribat.Com 'da her ne gibi bir mazeret taşırsa taşısın, seviyeyi düşürecek, küfür&argo vb. içeriklerin public edilmesi yasaklanmıştır.
Tekrarında 2. bir uyarı yapılmaksınız uzaklaştırılacaksınız.
-
haklı ve güsel bi yazı eyv kardeş..
-
bu bot ne ara çıktı hocam ya ?:S bu ne biçim bot ? yapay zeka aşılmış durumda heralde :|
-
solediklerinin coguna katiliyorumda.Bende Converse giyiorum,yonjamda var.simdi ben o dediigin sahismi oluorm acaba?.Bence insanlari dis gorunusu ile yargilama cok yanlis.Evet Dediklerinin cogu dogru haklisin,burda bunlari anlatmanda guzelde genelleme yapmisin.Arabam Yok,Rayban gozluumde yok.Ama hicbiseyi gosteris icin yapmam hosuma gideni giyerim hoca,ayrica sole biseyde var o senin dedigin kesimi benimde tutup azini burnunu kirasim var ;).Banada belki disarda bakinca agiz burun kirmalik geliorm ki buna eminim.ama sadece guzel giiniorm die kavga cikicak.Beni taniyanlar tanir,insanlari parasi icin,arabasi icin,ortami icin ayirmam herkezle muhabbettim vardir.saysam bitmezde simdi...Haklisin hoca bi bakima sende o dediin kisiler irenc insanlar, Istisnalar kaidei bozmaz :)...o yuzden her conversleyi,yonjasi olani doversek wallai nolur tr nin hali :D:D.Birakin her koyun kendi bacagindan asilir...size kufur mu etti dalin anasini satiim :D.Burda konusuorzda nedersek dielim degismezler.burunlarinin dikine giderler :D gitsinler bakalim...baba parasi bigun biter...neyse guzel yaziymis haci...