Yeter Artık!!!
-
uzun zaman oldu oralarda yokum ama buyle oldugundan adim gibi eminim yazik o guzelim insanima memlekete...
-
Güzel yazı. Bu tür insanlar belli bir yaşa gelip, geriye dönüp baktıklarında hayatlarının en verimli yıllarını boşa geçirdiklerini fark ediyolar. O kadar denyolarki babaları adamlara güvenip işi teslim bile edemiyo :D Bırakalım bu salaklar hayatlarının en verimli yıllarını böyle abidik gubidik işlerle geçirip birbirlerine hava atıp dursunlar. Bizde aklı başında insanlar olarak hayatta yükselelim...
-
bende okudum tamamen. eleman feci sinirlenmiş.) haklı tabi. fabrikasyon oldu bütün gençler tek tip erkek tek tip kız.
-
baştan sona okunması gereken son derece faydalı bir eser
-
yazan her kimse benim kafadanmis
-
bu götverenin ağzının içinde, burnunda sürekli problem vardır. dünyanın en güzel havasında bile nezleymiş gibi suratını ekşitip gözlerini kısıp kaşlarını çatıp burnunu çeker. “sinirliyim, erkekleri döverim, kızlarla at gibi sikişirim” mesajı vermek için aksırır tıksırır.
-----------------------------------------------------------
evet bunlar harbiden "mal"
-
katılırım. yazanın eline sağlık tipler standar hepsinin alayına...
-
ahahah süper valla :D güzel yazı yazanın elinden öpmek lazım.
-
hocam bunu bahadır diye akrabam yazmış.. mail ile yollamış.. okuduğu üniversitede böyleleri çok varmış..
-
Güzel yazı beyler çok kral olmuş orda anltılan adamlarda bi şu eksik her namuslu kıza o. gözü ile bakar ama bilmezki kendisini ölümle tehtit ettiklerin de o götveren olurken o kız namusunu ondanda iyi korur
Toplam Hit: 11047 Toplam Mesaj: 73