folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeter Artık!!!

Yeter Artık!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    sapına kadar hak veriorm. böylemiyiz.......

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    Zaten bütün arkadaslık sitelerinde bu sekilde bütün hepsi sanal bebek onların yani çogu kişi bunları bilir zaman kaybından baska bisi deil yonja,siberalem bide sole bisi var bütün kızlar hemen hemen güzel yani ulan piyasada hiç mi çikin kız yok yaa bu kadar olur zaten bu sitelerin sahibleri kekolar işte bi baltayasap olamamıs bole keko siteler açıp isim yapmıslar aynı realıst gibi dopdolu salakça siteler

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

haklisin we sana katiliyorum parasi ile herseyi satın alabilceklerini sanirlar ama hayir !! bir insain ruhunu satin  alamazsin yada bu seni ondan ustun kılmaz sadece y baban calismis yada sanslisindir ama bu sansi ii kullan bigun sende onlar gibi olursan bir kusura bir sıcak ekmege muhtac olursan bende seni gorurum o ancak baba parasi yiyip baskasina hava atma amaci guderler

[Hepsi icin gecerli degildir tiki ama gercekten baskalarina saygi gosteren adabini bozmayan cok insan taniyorum sadece bazialri cok sımarip kendini kaybediyor hepsi ole degildir ]

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    ya bu amklarım zaten insan olarak gormuorum bunu da haketmiyorlar zaten. Sizlere de tasiyem aynısını yapmanız ve elinize fırsat gectiginde bu uygulamayı surdurmenizz.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    acayip yarası var   yazanın : )

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Bu söylediklerinin hepsi modern yaşamın bi parçası bunu engelleyemezsin böyle yaşamaya mecbursun isyan edemezsin çünkü ne kadar inkar etsende bu sisteme biyerlerden itaat ediyosun mutlaka.Kısacası böyle bişeyi yazarak bile boşa vakit harcamışsın...

Abra Kadabra
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Başından sonuna kadar okudum HELAL olsun on numara yazı işte şmdi oruç oruç küfretmicem hepsine katılıyorum kardeş nerde tikky cool her ne ... sa hepsinin alayına gitsin bu yazın

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu söylediklerinin hepsi modern yaşamın bi parçası bunu engelleyemezsin böyle yaşamaya mecbursun isyan edemezsin çünkü ne kadar inkar etsende bu sisteme biyerlerden itaat ediyosun mutlaka.Kısacası böyle bişeyi yazarak bile boşa vakit harcamışsın...
    -----------------------------
    ne o yoksa senindemi yukarıdan aşağıya dogru çekilmiş converse li tikky resmin war :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek
    Bu insan benzeri yaratiklar bundan daha iyi anlatilamaz eline saglik.....

Chicagoan TRTC34
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ilgimi çekti forumdaki yuh artık başlıklı post o yuzden sırf cevap olsun die yazdım:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 10308 Toplam Mesaj: 73