YGS'de Şifreli Cevap Anahtarı İddiası!
-
hocalar kpss de de milletin başını yaktılar. eğer bu olay basın kitapçığına özgü bişey değilse durum çok vahim.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar kpss de de milletin başını yaktılar. eğer bu olay basın kitapçığına özgü bişey değilse durum çok vahim.
-----------------------------Basın kitapçığının ygs'nin A kitapçığı olması lazım.
Ayrıca yeni şifreli kitapçık uygulamasıyla kime hangi kitapçığın geleceğini ösym belirliyormuş.
-
Bunu bulan adamın ellerinden öpmek gerek.
-
Hakkatten herkes denemiş 26 soru tutuyormuş matematikden :) bazıları yazmış soruların yerleri değişiyorda şıkların yerleride mi değişiyor diye ben de merak ettim, değişiyor mu?
Adamlar duyum almışlar.. Kimlerden nerelerden almışlar ki duyumu...
Edit: Matematik yazısını ekledim :D yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim :)
-
_Dert_ bunu yazdı:
Hakkatten herkes denemiş 26 soru tutuyormuş :) bazıları yazmış soruların yerleri değişiyorda şıkların yerleride mi değişiyor diye ben de merak ettim, değişiyor mu?
-----------------------------26'dan çok çok fazla moruk.
sosyal bilgilerde bile tutan sorular varmış.
-
_Dert_ bunu yazdı:
Hakkatten herkes denemiş 26 soru tutuyormuş :) bazıları yazmış soruların yerleri değişiyorda şıkların yerleride mi değişiyor diye ben de merak ettim, değişiyor mu?
Hepsini a yapsan daha çok doğru çıkar :) -
soruları dısarıya cıkaramıyorsan bundan ıyı kopya yontemı bulunamaz.bravo
-
Ben matematik sorularını kasdetmiştim :)
-
yuh ya. irrasyonel rasyonel üslü sayılar sıralama hariç yani pozitif tam sayılar olunca cevap anahtarında oluyor. paylaşın soruşturma açılsın.
-
Eğer çakışan varsa doğru cevap çakışan rakamın bulunduğu şık oluyor. Hiçbir rakam çakışmazsa doğru yanıt 'E' şıkkı olarak çıkıyor. Birden fazla çakışan varsa da cevap en küçük rakamın bulunduğu şık oluyor. Matematik testindeki 40 sorudan bu sistem uygulayarak 37 sorunun doğru cevabına ulaşılabiliyor. Ayrıca yanıtları rakamsal olarak verilen Sosyal Bilimler, Türkçe ve Fen sorularında da aynı formülü uygulayarak en az 50 soruyu daha rahatlıkla çözebilirsiniz" iddiasında bulundu.
diyecek bi şey yok bakalım ösyme ne diyecek