YGS'de Şifreli Cevap Anahtarı İddiası!
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
SweeneyTodd bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
O "biri" dediklerin hep aynı kişiler olmasın?
Kralsın. Ampulcüler kendilerini nasıl belli etmiş hemen açın kitapçığı bakın sonra " yok artık, saçma " vb. demeyin
-----------------------------Ne ampülcüsü? Adam gibi konuş! Futbolcuyu ünlüyü partiye dahil eden parti AK PARTİ değil mi? Ve ben bu konuyu eleştirmiyor muyum yazımda? Her bokun iyisini de ben bilirim havasına girmeyin deli oluyorum
-----------------------------Yaran var mı ? Gocunduğuna göre varmış demek ki. Sanane sana bişey diyen mi var al hala "AMPULCÜLERE AMPULCÜ" diyorum eğer sende kendini bu gruba dahil ediyorsan itiraz et dahil etmiyorsan da bırak ampül kafalılar cevap versin
-
vallaha gercekten de sınava giren onca öğrenciye yazık... biz zamanında sınavlara hazırlanırken gece yarılarıne kadar calılşıoduk ki hala çalılşan arkadaslarım var anlımızın teriyle bir yerlere gelmeye calıştık hep.... böle adilikler yapmadık hiç... yazık...
-
Doğrusunu isterseniz, ortaya atılan bu iddea asılsız çıksa bile, yani ÖSYM sınavı iptal etmeyip de yeterli gördüğü bir açıklama yapsa bile bu yıl yapılan adaya özel kitapçık ve cevap anahtarı uygulaması kafaları karıştırmaya devam eder insanı.
Şöyle ki, bir arkadaşın da dediği gibi, bir okulu yalnızca kızlarla dolduran sistem, haliyle kimin nerde sınava gireceğini biliyor ve herhangi bir kişiye, o kişinin adının yazdığı kitapçığı yine aynı sistemle ulaştırmak çok da zor olmasa gerek değil mi? -
cankirca bunu yazdı:
Doğrusunu isterseniz, ortaya atılan bu iddea asılsız çıksa bile, yani ÖSYM sınavı iptal etmeyip de yeterli gördüğü bir açıklama yapsa bile bu yıl yapılan adaya özel kitapçık ve cevap anahtarı uygulaması kafaları karıştırmaya devam eder insanı.
Şöyle ki, bir arkadaşın da dediği gibi, bir okulu yalnızca kızlarla dolduran sistem, haliyle kimin nerde sınava gireceğini biliyor ve herhangi bir kişiye, o kişinin adının yazdığı kitapçığı yine aynı sistemle ulaştırmak çok da zor olmasa gerek değil mi?
-----------------------------aynen kişiye özel kitapçıklar poşetlenmiş şekilde aday tarafından açılıyor yani içini görevli hocalar dahi görmüyor.. istense birileri tarafından istenilen adaya çözümlenmiş şekilde soru kitapçıklarını iletebilir.. kimsenin de ruhu duymaz.. bu kişiye özel kitapçıklar tam aksine kopyaya daha çok müsaitt... çünkü istenilen adaya iletiliyor posta gibi..
-
surekli tartisma surekli tartisma olmuyor biraz gulelim =)

desteklenen platformlar:
YGS (x86 & x64)
OSS (x86 & x64)
LDS (x86 & x64)
KPSS (x86 & x64)
* en kisa zamanda uds, ales, kpds, dgs, tus, als, yuds ve pmyo sinavlarida eklenecektir.. -
Amerika'da bir asker, arkadaşı ile yolda giderken elindeki çakısı ile oynarken parmağını kesti.Az ötede bir dispanser vardı.
Asker ;
"- Ben şurada pansuman yaptırayım." dedi.
İçeri girince karşısına iki kapı çıktı.
Birinde "Hastalıklar", ötekinde "Yaralar" yazılı idi.
"Yaralar" kapısından girdi.Yine önünde iki kapı.
Birinde "Kemik", ötekinde "Yumuşak Doku" yazıyordu.
"Yumuşak Doku" kapısından girdi.Yine iki kapı.
Birinde "Önemli", ötekinde "Önemsiz" yazıları vardı.
"Önemsiz" kapısından girince kendini sokakta buldu.
Dışarı çıkınca arkadaşı sordu ;
"- Nasıl, iyi baktılar mı?"
"- Hayır, ama teşkilat mükemmel!.."-----------------------------------------------------------------------
Teşkilat mükemmel :)
-
xxx bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
Şöyle ki, bir arkadaşın da dediği gibi, bir okulu yalnızca kızlarla dolduran sistem, haliyle kimin nerde sınava gireceğini biliyor ve herhangi bir kişiye, o kişinin adının yazdığı kitapçığı yine aynı sistemle ulaştırmak çok da zor olmasa gerek değil mi?
-----------------------------aynen kişiye özel kitapçıklar poşetlenmiş şekilde aday tarafından açılıyor yani içini görevli hocalar dahi görmüyor.. istense birileri tarafından istenilen adaya çözümlenmiş şekilde soru kitapçıklarını iletebilir.. kimsenin de ruhu duymaz.. bu kişiye özel kitapçıklar tam aksine kopyaya daha çok müsaitt... çünkü istenilen adaya iletiliyor posta gibi..
-----------------------------Bir de, aksi olıyormuş gibi, her duyuruda özellikle belirtilen husus 'adaylar kendi bilgilerini yalnızca kendileri görebilecek...
Sınavdan sonra evde olmadığımdan, bir arkadaşım tv karşısına geçip beni aradı, beraber takip ettik soruları, hiç de farklı değildi açıkçası cevap şıkları, o İstanbul'da, ben Muğla'da tabii...
Herhalde yazılan doğru, cevap şıkları aynı, sadece yanlışların yeri farklı.. cevap b ise, sen d ile a'nın, c ile e'nin yerini değiştirsen ne, değiştirmesen ne.. Ben de mağdurlardan biriyim maalesef.. hakkımızda hayırlısı artık..
-
vay anasına ne hallere geldik lan.
-
yav diolar ki sadece basına verdiğimiz kitapçık öle falan
ii de abicim basına neden bu şekilde ayarlanmış kitapçık verilior
eğri oturup doru konuşmak lazım
var bi dümen ,gün gibi ortada.
inkar minkar sökmez, bu işler şişedeki cine benzer, şişe bi açıldı mı cin bi çıktımı daha töbe girmez
-
Tipinizktiimin hötternleri...
Güneşin doğduğu tarafa doğru çevirip bunları...