Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası
-
Ekmeğe yine zam yapmışlar kaçla göz arasında. bi ekmek 75 kuruş olur mu ya. en son yeminle kuponla ekmek alacaz.2050 yılında böyle bişi olursa şaşırmayın sadece ekmek için geçerli deil. belki peynir zeytinide böyle almaya başlarız..
-
valla açıldı benzer konu ama, gene de yazmadan duramıyacağım.. bu millete müstehak, inşallah 5 milyon olur ekmek :/
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
valla açıldı benzer konu ama, gene de yazmadan duramıyacağım.. bu millete müstehak, inşallah 5 milyon olur ekmek :/
forumda başka konu var ama gerçekten ciddi ve önemsenmesi gereken bi konu. -
O zamana kadar kuponu kestiğiniz gazeteye de zam gelir, durum eşitlenir.
-
ben niye 40 kuruşa aldım ekmeği peki :|
daha sabah aldım. halk ekmek mis gibi 40 ykr + hayvan gibi gramacı filan baya var gibi :D
içi boş ama 30 kuruşluk ekmektense dolu 40 kuruş veririm daha iyi
-
bizim burda 50 kuruş , ama size tavsiyem gelecek seçimde cem uzan'ı seçinn , ekmeği 10 kuruşa bile indirir :))
-
Zaten artık kuponla dağıtmaya başladılar bilmiyormusun :I
Ben gittim dün ekmek almak için bakkala.Kupon istedi.Bende dedim ki kafayı mı yedin ne kuponu.O da artık böle bak diğer bakkallar çekilişle veriyor ama ben kuponla dedi :(
-
tek çözüm toplu intihar
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben niye 40 kuruşa aldım ekmeği peki :|
daha sabah aldım. halk ekmek mis gibi 40 ykr + hayvan gibi gramacı filan baya var gibi :D
-----------------------------neyden yapılıyo o "halk" ekmeği? :)
melih gökçek doldurmuştur içine samanı yediriodur amk :D
-
o kadar uyarıya konusmaya karsı ak partiye oy veripte şimdi alamayan ağlayanlar düşünsün bana ne:|
-
cold-m4 bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben niye 40 kuruşa aldım ekmeği peki :|
-----------------------------neyden yapılıyo o "halk" ekmeği? :)
melih gökçek doldurmuştur içine samanı yediriodur amk :D
-----------------------------melihi hiç sevmem ama yaptığı sayılı iyi iş varsa biride aha o halk ekmektir.
hayatında yedinmide bilip bilmeden konuşuyon lan türkiyede halk ekmekten temizini bulamazsın kafandan uydurma.