Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
narkozMRT bunu yazdı:
ben yıllar önce aldıgımı hatırlıyorum halk ekmeğini. kara çarşaflıların arasından sıraya girip ekmek aldıgımı hatırlıyorum.. küçük küçük ekmeklerdi o zaman şimdi nasıl bilmiyorum
niye kara çar$aflılar dedinki bastıra bastıra (:
çünkü kara çarşaflılar ekmeğimizi elimizden almaya çalışıyorlardı. çok çok iyi hatırlıyorum. kara çarşaflı dedi torbana bakayım çoçuğum işte ne anlayayım. yanımda bi akrabam var gösterme alıyorlar dedi ekmeği yoksa. ordan aklımda kaldı kardeş halen varmı kara çarşaflılar. -
narkozMRT bunu yazdı:
Metanet bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
ben yıllar önce aldıgımı hatırlıyorum halk ekmeğini. kara çarşaflıların arasından sıraya girip ekmek aldıgımı hatırlıyorum.. küçük küçük ekmeklerdi o zaman şimdi nasıl bilmiyorum
çünkü kara çarşaflılar ekmeğimizi elimizden almaya çalışıyorlardı. çok çok iyi hatırlıyorum. kara çarşaflı dedi torbana bakayım çoçuğum işte ne anlayayım. yanımda bi akrabam var gösterme alıyorlar dedi ekmeği yoksa. ordan aklımda kaldı kardeş halen varmı kara çarşaflılar.
auhauahauahauahah:D :D :D süpersin hocam :D -
narkozMRT bunu yazdı:
Metanet bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
çünkü kara çarşaflılar ekmeğimizi elimizden almaya çalışıyorlardı. çok çok iyi hatırlıyorum. kara çarşaflı dedi torbana bakayım çoçuğum işte ne anlayayım. yanımda bi akrabam var gösterme alıyorlar dedi ekmeği yoksa. ordan aklımda kaldı kardeş halen varmı kara çarşaflılar.
-----------------------------alla alla bende yıllardır halk etmekten alırım ama hiç bi karaçarşaflı bi göstersene ekmeğini demedi. hem karaçarşaf eskidendi şimdi türban forever :P
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
Metanet bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------alla alla bende yıllardır halk etmekten alırım ama hiç bi karaçarşaflı bi göstersene ekmeğini demedi. hem karaçarşaf eskidendi şimdi türban forever :P
-----------------------------hakatten ha türban forever şu an.
-
Yapısı degiştilmiş tohumu yurtdısından alıcan ki iki kullanımda tohum vermez hale gelen sebzeler üreticen ki toprakların verimki olsada dısa bagımlılık devam etsin.Ona buna sonra zam yapılsın ki kurtarıcılar hep dısardan gelsin bize borc versin sonraki nesillerde o borcu ödemek için çalıssın.Bu kervan böyle gelmiş uzun bir zamandır.Bunu durduracak baba yigitler kendi zevlerinden feragat edebikcek ahlaki yapıda gençler yetiştirsin önce hele.
-
aq ekmeye partiye zam gelmedi diyip aslında neler gittigini gormeyen salak aynı zamanda cahil halkım ins bunu gorur.Bakalım secimlerde ne olucak.Gerci bu koyun surusunden umutlu deilim ama...(sozum meclisten dısarı,turkiye de hala ataturk e uygun yasayan ver benim gibi dusunen insanlar oldugunu biliorum,mesela siz :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
valla açıldı benzer konu ama, gene de yazmadan duramıyacağım.. bu millete müstehak, inşallah 5 milyon olur ekmek :/
-----------------------------cocuk haklı sen zına yap harama el uzat mılete ark nıyetle bak serefısılık et sonarada neden zam yapılıyor de önce sorunu kendınde arıcaksın arkadas cold'a katılıyom :)