folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası

Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cold-m4 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

ben niye 40 kuruşa aldım ekmeği peki :|

daha sabah aldım. halk ekmek mis gibi 40 ykr + hayvan gibi gramacı filan baya var gibi :D

içi boş ama 30 kuruşluk ekmektense dolu 40 kuruş veririm daha iyi

neyden yapılıyo o "halk" ekmeği? :)

melih gökçek doldurmuştur içine samanı yediriodur amk :D

melihi hiç sevmem ama yaptığı sayılı iyi iş varsa biride aha o halk ekmektir.

hayatında yedinmide bilip bilmeden konuşuyon lan türkiyede halk ekmekten temizini bulamazsın kafandan uydurma.

Boşver hoja, insanlar hayatında hiç aç kalmamış ki, ya da 100 - 50 binlira daha hesaplı olmak için, halk ekmeği kuyruğun da saatlerce sıra beklememişki, o ekmeğin tadını ya da kıymetini bilsin, dediklerini anlasın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

daha sabah aldım. halk ekmek mis gibi 40 ykr + hayvan gibi gramacı filan baya var gibi :D

melihi hiç sevmem ama yaptığı sayılı iyi iş varsa biride aha o halk ekmektir.

hayatında yedinmide bilip bilmeden konuşuyon lan türkiyede halk ekmekten temizini bulamazsın kafandan uydurma.

Boşver hoja, insanlar hiç aç kalmamış ki, ya da 100 - 50 binlira daha hesaplı olmak için, halk ekmeği kuyruğun da saatlerce sıra beklememişki, o ekmeğin tadını ya da kıymetini bilsin, dediklerini anlasın.

kendimi bildim bileli o kuyrukta bekledim ve küçüklüğümden beri halk ekmeği yiyorum.

ama ankarada yemedim, ben ankaranınkinden bahsettim orada, tüm türkiyeninkinden değil.

adamın halka içirdiği suyun ne bok olduğu belli, ekmeğinde de vardır bi ipnelik dedim.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben yıllar önce aldıgımı hatırlıyorum halk ekmeğini. kara çarşaflıların arasından sıraya girip ekmek aldıgımı hatırlıyorum.. küçük küçük ekmeklerdi o zaman şimdi nasıl bilmiyorum

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    ben yıllar önce aldıgımı hatırlıyorum halk ekmeğini. kara çarşaflıların arasından sıraya girip ekmek aldıgımı hatırlıyorum.. küçük küçük ekmeklerdi o zaman şimdi nasıl bilmiyorum

küçük deil hocam büyük, altı tırtırlı :) içine de ne teptilerse özkütlesi 30 gr/cm3 :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:

bizim burda 50 kuruş , ama size tavsiyem gelecek seçimde cem uzan'ı seçinn , ekmeği 10 kuruşa bile indirir :))

hoca o heriften de cacık olmaz.oda seçim zamanı çıkıyo piyasaya vaatler veriyo diğer partilerin oylarını dşürüyo arkası taşaklı olan parti 1. çıkıyo anladınmı demek istediğimi..

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ekmeğimi evde yapıyorum mutluyum :O

3 sa 39 dkda hazır olsa bile =) 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok la melihin ekmeği suyu gibi deil ekmek güzel hakketen bayii ekmeği gibi yok anasını satıym tertemiz hemde lezzetli ama suya istedğiniz kadar söwün :| çamur akıyo lan musluklardan nalet olsun:| gerçi ankara çevresindeki barajların hepsini gördüm kuraklıktan sonra bildiğin bataklık olmuş hepsi çekilmiş çamur kalmış sadece o sudanda temiz olmasını beklemiyom hani

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kantar31 bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

melihi hiç sevmem ama yaptığı sayılı iyi iş varsa biride aha o halk ekmektir.

hayatında yedinmide bilip bilmeden konuşuyon lan  türkiyede halk ekmekten temizini bulamazsın kafandan uydurma.

bırak kanka , ekmek süper :D bu kold ekmek yerine pasta yiyenlerden anlaşılan :C

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kantar31 bunu yazdı:

yok la melihin ekmeği suyu gibi deil ekmek güzel hakketen bayii ekmeği gibi yok anasını satıym tertemiz hemde lezzetli ama suya istedğiniz kadar söwün :| çamur akıyo lan musluklardan nalet olsun:| gerçi ankara çevresindeki barajların hepsini gördüm kuraklıktan sonra bildiğin bataklık olmuş hepsi çekilmiş çamur kalmış sadece o sudanda temiz olmasını beklemiyom hani

kanka ben seni halk ekmekle besliyce eve çıkınca :D kapi$ i de çeşme suyuyla :D:D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

kantar31 bunu yazdı:

kanka ben seni halk ekmekle besliyce eve çıkınca :D kapi$ i de çeşme suyuyla :D:D

kapo$ maraş otu yesin la onla idare etsin :| yada arabistandan deve eti getirsin kendine :| bende seni ellerimle besleyecem gülüm :| hem kapo$ 2 metre o elle beslenmeye gelmez lan doymaz o çakal :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
Toplam Hit: 4097 Toplam Mesaj: 38