folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası

Yıl:2050 30 Kupona Sıcak Ekmek Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    -----------------------------

yok la melihin ekmeği suyu gibi deil ekmek güzel hakketen bayii ekmeği gibi yok anasını satıym tertemiz hemde lezzetli ama suya istedğiniz kadar söwün :| çamur akıyo lan musluklardan nalet olsun:| gerçi ankara çevresindeki barajların hepsini gördüm kuraklıktan sonra bildiğin bataklık olmuş hepsi çekilmiş çamur kalmış sadece o sudanda temiz olmasını beklemiyom hani

Adamın tek ekmeği temiz.Ama ben Ankaradan giderken halk ekmeği 40 kuruş değildi.Zam mı geldi?Gerçi ekmek her yerede zamlı burda 55 kuruş oldu.Şimdi soruyorum millete akp ye oy verecenizmi diye verecez diyorlar.Müstehak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Özelleştirmelerle yapılan sahte ekonomik büyüme bitti. Artık yavaş yavaş akmı karamı ortaya çıkmaya başladı. Baştan beri belliydi ne oldukları. Neyse biz konuşacağımızı zamanında çok konuştuk.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    Özelleştirmelerle yapılan sahte ekonomik büyüme bitti. Artık yavaş yavaş akmı karamı ortaya çıkmaya başladı. Baştan beri belliydi ne oldukları. Neyse biz konuşacağımızı zamanında çok konuştuk.

neyin ne bok olduğu belli hocam ama anlayana tabi görmekle bakmak anlamakla sadece kafa sallamak arasındaki fark bu işte 1 kilo kömüre verirsin oyunu sonra böyle kat kat çıkartılar acısını bazılarıda hala çıkıp savunuyo haklı bir tarafı varmış gibi yazık bu millete ya ne koyunmuş be.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

Ekmeğe yine zam yapmışlar kaçla göz arasında. bi ekmek 75 kuruş olur mu ya. en son yeminle kuponla ekmek alacaz.2050 yılında böyle bişi olursa şaşırmayın sadece ekmek için geçerli deil. belki peynir zeytinide böyle almaya başlarız..

mizacini begendim lakin elestirini hayir.. pirinc , arpa , bugday icin ne kavgalar ediliyor dunyada biliyor musun sen? , anormal gibi gozuken normal bir icraat merak etme sen sartlar boyle, allah bereket versinde bol bol eski tarifeden cikartalim ekmegini.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

neyin ne bok olduğu belli hocam ama anlayana tabi görmekle bakmak anlamakla sadece kafa sallamak arasındaki fark bu işte 1 kilo kömüre verirsin oyunu sonra böyle kat kat çıkartılar acısını bazılarıda hala çıkıp savunuyo haklı bir tarafı varmış gibi yazık bu millete ya ne koyunmuş be.

Zamanında olacaklardan bahsedildiğinde "Aaaa öyle demeyin ekonomide istikrar var" yada "Helal olsun adamlara geldiklerinden beri zam yapılmıyor" gibisinden laf söyleyenler çoktu. Ekonomi götüm götüm geriye gittiği alım gücünün her geçen gün düştüğü söylenirken onlar aksine enflasyonda meydana gelen sahte düşüşü  övüyorlardı. Şimdi ekilen biçiliyor. 2. 5 yıl garantilendikten sonra adam tabi rahat rahat zamı da basacak, halkı da ezecek vs vs... Gözü bir adım ilerisini görenler için bunlar zaten beklenen şeylerdi. O yüzden şimdi yakınmak manasız. O yüzden 75 ykr az 1 ytl olsun diyorum ben. Ama kübünü dolduranlara koymayacak bu zam. Olan yine gariban halkıma olacak...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:

Ekmeğe yine zam yapmışlar kaçla göz arasında. bi ekmek 75 kuruş olur mu ya. en son yeminle kuponla ekmek alacaz.2050 yılında böyle bişi olursa şaşırmayın sadece ekmek için geçerli deil. belki peynir zeytinide böyle almaya başlarız..

Merak etme hocam tarımda dışa bağlılığımızı sürdürdüğümüz sürece o günler de uzak değil. Durumun ciddiyeti domatesi tane ile almaya başladığımızda kafalara dank etmiş olacak.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:

bizim burda 50 kuruş , ama size tavsiyem gelecek seçimde cem uzan'ı seçinn , ekmeği 10 kuruşa bile indirir :))

zaten satıldı herşey bari halk kazansın :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek
    Deveye diken millete ..ken.

Felek Adamın A. qor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    berdush bunu yazdı:
    Deveye diken millete ..ken.
    :-))

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    ben yıllar önce aldıgımı hatırlıyorum halk ekmeğini. kara çarşaflıların arasından sıraya girip ekmek aldıgımı hatırlıyorum.. küçük küçük ekmeklerdi o zaman şimdi nasıl bilmiyorum
    niye kara çar$aflılar dedinki bastıra bastıra (:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 4438 Toplam Mesaj: 38