folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(

Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.

voltaj farki gidiklamis, bir dahaki sefere oksayabilir benden soylemesi.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASKYELi
    ASKYELi's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.

Evet Diyecegimi Dedim Sende IMZANDA Bunun En iyi Örnegini Vermisin .

hojcocuk :  C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!  !Sin!

:Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bencede paratoner takmakta fayda var. olan olmuş artık bundan sonra temkinli olup önlem almalısın.

paratoner alabilirmisin orasını bilemem. topraklamayıda tavsiye ederim. pc yi de bilgisayar tamircilerin e baktırmakta fayda var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ASKYELi bunu yazdı:
    hojucuk bunu yazdı:

Evet Diyecegimi Dedim Sende IMZANDA Bunun En iyi Örnegini Vermisin .

hojcocuk :  C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!  !Sin!

ağır olacakmısın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    nerdeen nereye die buna denıor herhalde etnik karmaşa baş göstericek gibime geliyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASKYELi
    ASKYELi's avatar
    Erkek
    Neyse Büyucek Dalga Gargara Samata Alcak Yerini Herkezede TeSEKUR Ederim bilgi yardimlarindan dolayi. hojocuk  Kusura Bakma. Sende.(Sorry)

:Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....

Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...

müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:

Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....

Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...

müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?

ıımm.. Aslında kurucu hoca dogru soyluo salıncaga koy kasayı... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

:) gece gece muhabbete baq ya paratoner izole bant nabionus olm siz:) adam ne sormus ne yorumlamıssınız.

Arkadasim sende diger arkadaslarımın dedigini takmadan suruculeri guncellestir. Yani butun suruculerini kaldir ekran karti ses karti ne warsa kaldirip tekrar yukle sonra sistem disc birlestiricisini kullanip pc deki yawaslayan dosyalari bi birlestir ve cek bir reset..Yeni Baslangiclara hesabi.Eger duzelmezse tahminlerime gore senin ses karti ucmus olabilir cunki benimde bole ekran kartim ucmustu:) Hele hele simsegin caktigi anda pc aciksa garanti veriorum sana.Şans umarim bisey olmamistir.Kal saglicakla kolay gelsin

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    bazı arkadaşlar "ASKYELI" nin yazdıklarına inanmamış galiba ama benzer bi olay benim de başıma geldi. bundan 5 sene önce bizim binanın hemen dibindeki bir elektrik direğine  (görebildiğim kadarıyla) yıldırım düştü ve işte o anda bilgisayarın güç kablosunun bağlı olduğu prizden bi cızırtı geldi ve biraz sonra da modemimden yanık kokusu. modemi atmak zorunda kaldım:)

boş tenekeden çok ses çıkar
Toplam Hit: 4986 Toplam Mesaj: 34