Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(
-
diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.
voltaj farki gidiklamis, bir dahaki sefere oksayabilir benden soylemesi.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.
-----------------------------
Evet Diyecegimi Dedim Sende IMZANDA Bunun En iyi Örnegini Vermisin .hojcocuk : C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic! !Sin!
-
bencede paratoner takmakta fayda var. olan olmuş artık bundan sonra temkinli olup önlem almalısın.
paratoner alabilirmisin orasını bilemem. topraklamayıda tavsiye ederim. pc yi de bilgisayar tamircilerin e baktırmakta fayda var.
-
ASKYELi bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.
Evet Diyecegimi Dedim Sende IMZANDA Bunun En iyi Örnegini Vermisin .hojcocuk : C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic! !Sin!
ağır olacakmısın? -
nerdeen nereye die buna denıor herhalde etnik karmaşa baş göstericek gibime geliyor...
-
Neyse Büyucek Dalga Gargara Samata Alcak Yerini Herkezede TeSEKUR Ederim bilgi yardimlarindan dolayi. hojocuk Kusura Bakma. Sende.(Sorry)
-
Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....
Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...
müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....
Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...
müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?
-----------------------------ıımm.. Aslında kurucu hoca dogru soyluo salıncaga koy kasayı...
-
:) gece gece muhabbete baq ya paratoner izole bant nabionus olm siz:) adam ne sormus ne yorumlamıssınız.
Arkadasim sende diger arkadaslarımın dedigini takmadan suruculeri guncellestir. Yani butun suruculerini kaldir ekran karti ses karti ne warsa kaldirip tekrar yukle sonra sistem disc birlestiricisini kullanip pc deki yawaslayan dosyalari bi birlestir ve cek bir reset..Yeni Baslangiclara hesabi.Eger duzelmezse tahminlerime gore senin ses karti ucmus olabilir cunki benimde bole ekran kartim ucmustu:) Hele hele simsegin caktigi anda pc aciksa garanti veriorum sana.Şans umarim bisey olmamistir.Kal saglicakla kolay gelsin
-
bazı arkadaşlar "ASKYELI" nin yazdıklarına inanmamış galiba ama benzer bi olay benim de başıma geldi. bundan 5 sene önce bizim binanın hemen dibindeki bir elektrik direğine (görebildiğim kadarıyla) yıldırım düştü ve işte o anda bilgisayarın güç kablosunun bağlı olduğu prizden bi cızırtı geldi ve biraz sonra da modemimden yanık kokusu. modemi atmak zorunda kaldım:)