folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(

Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------

Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....

Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...

müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?

ŞAKKK ŞAKKKKKKK fiyüüü fiyüüüü

ABİ SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM YEMİN EDERİM...  Sana Madalyalar az bile bu ne keskin düşünceler böyle bu ne keskin öneri... 

Aman Allahım düşüp bayılıcam..  :"(  Bu saatte kabus olmalı :S insan oğlu bu kadar mı ince fikirli olur :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:

.

müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?

puhahahhahaha zuhahahahhahaa abü koptuğum andır :D:DDD 

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    şimdi yılrırım senin pc nin çok yakınına düşmüş demi yıldırım daki elektirik voltajının çok büyük oluduğunu biliyorsun demi o düşen yıldırım oluşturduğu manyetik alan hdd üzerinde verilere zarar vermiş olabiliri yani hdd üzerindeki manyetik alanların yönünü değiştirmiş olabilir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek

iyi ki yıldırım pcye çarpmış şükret, geçen günkü haberi okumadın mı ? adamın şeyine çarpmış, sen sevin bence. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pc sine yıldırım Düşen ve hala yaşamını sürdüren Super Heykır işte bu ASKyeli ..

Lamer Den daha aşalıyıcı bi kelime ne zaman çıkarcaklar merak ediorum :/

Böylelerine özel olarak hitap edilecek şekilde bir söz aranıyor :)

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASKYELi
    ASKYELi's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:

Pc sine yıldırım Düşen ve hala yaşamını sürdüren Super Heykır işte bu ASKyeli ..

Lamer Den daha aşalıyıcı bi kelime ne zaman çıkarcaklar merak ediorum :/

Böylelerine özel olarak hitap edilecek şekilde bir söz aranıyor :)

Senin Gibi Kici Poglu 1-2  Siteye index Bassan  HackeD Set ßy RemotE Yazan Dünun Misket CocuKLarinida Cok Görduk. Biz.. Ama Emziklerini Agizlarindan Almadik... Aglamasinlar Diye.

:Söz Büyugun Su Kücugun: itaat Etki Gün Gelir Baskalarida Sana itaat Saygili Olsunlar : http://www.Askyeli.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    yıldırım düşmüş diyince aklıma bi yarışçınında sikine düşmüştü ya :)) bişey olmaz yeni pc al ya başka yerine düşseydi napardın allah muhafaza

ZİNAR KERE ZİNAR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Muauauhauhhuahuauhauhuha konuya bak la :)))) auhahuahuhuahuahuahuauhauh :::))) nası çarptı la bilgisayarı şimşek walla yarıldım yaa ahahahahahhahahha mu8auhahuhuauhahuauh ::::))))

Ne arıza adamsınız siz yaaa.

Dostum yıldırım neresine çarptı o önemli bizim için monitore carptıysa yenisini al kasaya çarptıysa git al bi tane 300 watt lık kasa değiştir :::)))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    300 watt lık kasa değiştir :::)))

300 Watlık kasa almasına gerek yok.. 300-350 Watlık power suply alması yeterli :)

treasure  arkadaşım nerelerdesin Şu Türkçe ezan konusunda da ender derin fikirlerini bize sunsana :) sana ihtiyacımız var :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ASKYELi bunu yazdı:
    hojucuk bunu yazdı:

diyecegini demissin zaten sen lakin ciddiyim ben, bu konuda onlem almalisin tekerrur edebilir.

voltaj farki gidiklamis, bir dahaki sefere oksayabilir benden soylemesi.

Evet Diyecegimi Dedim Sende IMZANDA Bunun En iyi Örnegini Vermisin .

hojcocuk :  C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!  !Sin!

ne var lan adamın imzasında ? imzasıda senimi çarpıyor acep ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4981 Toplam Mesaj: 34