Yildirim Carpti Pc Ye Yardim:(
-
yaşım 30 aklım 0-9 desene aq.benim manitada senin köylündü
-
Sufi bunu yazdı:
-----------------------------
senin pcye yıldırım düşmüş veya şimşek çakmış olsaydı emin ol sen bu konuyu acamazdın bile anca bize öbür tarafta dua ederdin tahribat yanmasın diye :D:D:D
:D zuhahaha pc ye yıldırım çarpsa sen arablara dönerdin hoca patlardı makine ve öbür dünyada zebaniyle aran nasıl olur bilemezdik? -
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatli olmalısın bence, elektrik öldürücü olabilir bir ampül bile 100 waltla çalışır. Düşünün gerisini....
Sana diyeceğim kasanın etrafını selobantla kapla tavana dübel tak ( avize takılır ya hani ) halatlarla asılı tuttur olası bir elektrik akımında elektrik erişemesin bence en kesin çözüm yolu bu arkadaşlar... siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama dediğimi unutmayın 100 walt bile güçlüdür saatiniz bile zıncaar voltla çalışıyor... aman dikkatli olun...
müzik dinleyemiyorum demissin buna üzüldüm :s gidip bi 3mp player alabilirsin elektrik çarpması sorunu yaşamazsın yaşatmazsın hemi?
aaa lütfen kuru hocama karışmayın one derse haklıdır. ::D zuhahahaha 3mp ye elektrik çarpmaz diosa çarpmaz
Toplam Hit: 5307 Toplam Mesaj: 34