folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)

Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

gozumu actigimda agzi bantli birsuru insan vardi.kendimi nazi kampinda zannettim.Dunyaya tarihe damgasini vurmus liderler benim hep ilgimi cekmistir.ozelliklede adolf hitler dunyaya sozde degil pratikte kafa tutarak.ondan hem korkar hem severdim.babami gordum sol kolumun altindan bir hortum giriyordu vucuduma.bu besin vermek icindi.o hortumdan cok korkuyordum.kollarimda ve gogusumde hortumlar vardi.birde penisimde.bunlar kan gazi besin serum v.s bu hortumlardan oylesine cok korkuyordumki.hayattada korkutugm herseyi yirtar atardim.bunlarida cok cekmeye calismistim.genelde yogun bakimda insanlarin ellerini baglarlar.cunku nerde oldugunu bilmeden uyanirmis.reanimasyon bolumunde yatiyordum.bu yeniden diriltme anlamina geliyor.vucudumdaki kiriklardan ic organlarimdaki hasarlardan size bahsedersem bu konu bitmez.Kendime yavas yavas geldigimde babama ayin kaci diye sordum 1 i dedi.ben 1nisan zannediyordum oysaki 1 temmuzmus. hayat mucadelesini kazandigimda doktorlar aileme belki ayagini almak zorunda kalabiliriz demisler.kolundan zaten umidi kesin.Bizimkiler o zamanlar gozumu acsin yeter diye dusunurken once parmaklarim daha sonrada ayagima guc gelmeye baslamis.cunku ilk zaten olur diye onemsememisler.8 gunde serviste yattiktan sonra taburcu oldum ancak bu arada 5 ameliyat gecirdim.bacagimda ve kalcamda platin var.Onceleri koltuk degnekle yuruyordum.sonra tek bastona dustum.

buda en son halim

bu konuyu actim cunku.ameliyat yapilamiyor isimli bir konu acilmisti.Ve bu benim canimi sikiyor.Eger doktora para dersen sana yapabilecegi oranda yardim eder.Egerki is ticarete dokulecekse adam hangi bir hastaya yardim etsin

Turk hekimlerine tesekur ederim ve rabbime binlerce kez sukrederek

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    vay be iyilesmis bu kim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    o benim abi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------

hayat mucadelesini kazandigimda doktorlar aileme belki ayagini almak zorunda kalabiliriz demisler.kolundan zaten umidi kesin.Bizimkiler o zamanlar gozumu acsin yeter diye dusunurken once parmaklarim daha sonrada ayagima guc gelmeye baslamis.

Gerçekten büyük geçmiş olsun. Allah'ın takdiri bu. Hiçbir zaman ümit kesilmez...!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    o benim abi

kardeş eğer cidden o sensen ciddi söylüyorum hell olsun hayatın tadını şşimdi çok daha iyi anlayabilirsin ve ona yenilmezsin! 

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Yaşama sevincin son resminde gözlerinden okunuyor.

Çok geçmiş olsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam ne olduda böyle oldun :|

Cok geçmiş olsun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun dostum.. Hakkaten ne oldu da seni bu hallere soktu? Trafik kazası falanmı?

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    gerçekten çok çok büyük geçmiş olsun konuya başlarda başka birinin hayatından alıntıdır diye girmemiştim şimdi girdim ve gördüm çok şanslı olmalısın hayatın değerini bilmediğimiz kadar çok biliyorsun Niye bu hale düştün ? onu çok merak ettim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

st_anger_07 sana geçmiş olsun ve hayata umutsuz bakan arkadaşlara örnek olsun hayatta olumsuzluklar, acı ve bu tür üzücü olaylar olmasa güzelliklerin ve mutluluğun değeri bilinmez 

NE OLURSA OLSUN YAŞAMAK GÜZEL 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

karizmana kurban be birader. o nasıl poz atmak öyle : )))

geçmiş olsun kardeşim cidden. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 6415 Toplam Mesaj: 63