Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)
-
geçmiş olsun dayı
-
kardeş geçmiş olsun da neden dolayı böyle oldu bi anlat da merak ettim
-
ne olduda böle oldun laa geçmiş olsun
-
bende yatmıştım ama benimki bu kadar beter değildi geçmiş olsun kardeş :)
-
hoca harbiden bir an senin yerine kendimi kydum ve senin gibi yaşama sevmeyi öğrenmeyi isterdim asla ondan ayrılmazdım ama böyle bir sevgiyi öğrenmek için çok büyük sıkıntılar çekmiişsin.
sana yeniden hoşgeldin diyorum. peki birader sana ne olduda böyle hallere düştün onu merak ediyorum. -
gecmis olsun kardes. Allah yardimcin olsun.
-
antalyada bir reklam firmasinda calisiyordum aksamlarida yine bi reklam ajansina gidiyodum.3-4 saat.daha sonra turkiye gazetesi benim yaptigim isleri gorup begenmis beni is gorusmesine cagirdi bende aksam oraya gidiyodum.antalyda olanlar bilirler havaalani yolu uzerindedir.orda 2 ana yol ve onlarin kenarinda ayri ayri 2 tali yol vardi.daha onceden benim gectigim tali yol tek seritliydi.daha sonra o mahalle buyuyp serpilmis ve o yol cift seritli olmus.bende dolmustan inince baktim minubus geliyo.(zaten orda yol kenari yok)direk karsiya zipladim.obur taraftan eski model bi mitsubishi sag bacagimdan vurdu.Bana carptiktan 19 metre sonra frene basmis 41-42 metre fren izi vardi.trafigin zabitlarina gore 38.zaten tali yolda hiz siniri 50km.ayrica yine orda yasayan murit varsa bilirler hemen gerisinde trafik lambasi var.ve dur levhasi var.yavaslamasi icin.ben trafige gore 8/2 sucluyum trafige ciktigim icin.ayrica trafik trafigin akisini yerde yatarak ihlal ettigim icin zabit tutmus.o adamsa haftada 1 kere imza atiyor.
-
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kolay değil
-
Hocam büyük Geçmiş olsun, Rabbel Alemine Şükürler olsun. İyileşmene Çok sevindik, Ama hiç haberimiz olmadı, insan bi haber vermezmi.
-
baba o zamanlar siteye uye degildim ama bikacsenedir boyle okuyodum.tahrikey istiyodu.rene abiyede bikac sefer mail yollamistim ama arada nerden secsin bulsun beni.bende okuyodum guluyodum bazen v.s sonra hastaneden ciktim koye gectim yazin sonlarina dogru eve geldim bide baktim uye aliyolar.atladim iceri.iste bikac hafta yazistim.tekerlekli sandalyedeydim o zaman.hastane masraflari belimizi buktu zaten iyice ee babada yok birinin calismasi lazim.evde freelance olarak is yapiyodum.sonra amsterdama geldim.burda istersen 2 bacaginda olmasin mutlaka is bulunur meslegine gore.ilk geldigimde tekerlekli sandalyedeydim.sonra 2 bastonla gelmeye basladim.ama bastonlari atmam kolay oldusonra tek bastonla ise gidip gelmeye basladim yaklasik 1 ay once felanda komple attim.rabbim yuzume bakti.
Toplam Hit: 6416 Toplam Mesaj: 63