Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)
-
Geçmiş olsun.
-
Hocam seni çok iyi anlıyorum..
26 Gün oldu bende açık kalp ameliyatı geçirdim ..
3 Gün yoğun bakımda yattım bende ama uyanıktım tabiki ama abi o yoğun bakım varya Allah düşmanımın başına vermesin..!
Çin işkenceside ne demek gir yoğun bakıma 10 dk. durmazsın ki 3gün değil sen 128 gün geçirmişsin..
O hortumlar, sonda vs. acaip psikopat bişi abi adam karnımdan kalın bi hortum sokmuş bi tüpe pis kan gidiyo sonra onu doktor uyuşturmadan direk bi çekiyo içinden yarım metre içeri sokmuşlar zaten.
Dalgayada cam 30cm civarında bişey sokmuşlar o berbat bide hemşirre çıkarırsa onu eyvah diyorum..
Ama kurtulmuşsun Allah gençliğine acımış, yiyecek ekmeğin varmış ki iyileşmişsin çok büyük geçmiş olsun kardeşim..
Banada doktor ameliyattan sonra çay bardağının ağzı kadar geniş delik varmış kalbinde sen bir mucizesin nasıl yaşadın dedi bu yaşa kadar bende Allaha binlerce şükür ediyorum şimdi evdeyim kemiklerimin iyileşmesini bekliyorum..
Herkes bu hayatın, bu sağlığının değerini çok iyi bilsin ona göre yaşasın.. Allah düşmanımın başınada böyle birşey vermesin..
Buda benim hastanede yoğun bakımdan çıktıktan sonraki halim..

-
abi geçmiş olsun
-
uff ya kotu oldum, ben hasteneye girdigimde he[ bir koku gelir burnuma bole tentirtiyot kokusu gibi kafayi yerdim walla helal olsun diyorum baskada birsey demiyorum
-
geçmiş olsun...
-
ak geçmi$ olsun :| karizmanada karizma katmı$sın hastane çıkı$ında :B
-
ne yasadigimi bi ben bide allah bilir.gecmis olsun kardes
-
hocalar cemil cümlenize geçmiş olsun ALLAH bi daha göstermesin diyorum, bende 3 gün yattım hastanede ama bi ömür gibi çok kötü. sonuç şimdi hastaneye yaklaşmıyom hastane kokusu mahfediyo beni zor durumda kalmadıkça eczaneye bile girmiyom o ilaç kokuları varya... :(
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
ne yasadigimi bi ben bide allah bilir.gecmis olsun kardes
-----------------------------
saol abi..haklısın ne ben bilirim ne başkası senden iyi kimse bilemez :(
Neyse olmuş bitmiş geçmiş artık bu halimize bin şükür :)
-
Hocam sen de acıların çocuğuymuşsun be :| İkinize de çok büyük geçmiş olsun..