Yogunbakimda 128 Gun (Yasamla Olum Arasinda)
-
kötü oldum yaa :|
geçmiş olmuş arkadaşlar :)
-
Kefeni yırttık desene.
-
karders gecmıs olsn walla ıı yırtmıssn sanslısn
-
gecmiş olsun kardeş
allah kimsenin başına vermesin boyle seler
-
cok buyuk geçmiş olsun abi :|
-
her ne kadar yaşamayan bilmese de yaşamış kadar oldum hoca. helal olsun gerçekten :) büyük geçmiş olsun. :)
-
Ne kefeni yırtması bee tabutu parçalamış
helal-i hoş olsun..
Büyük geçmiş olsun..
-
boyle hafif uyukluyorum bi baktim hemsire gozlukluydu tahminim bi hortumu burnumdan sokmaya calisiyo ancak ben izin vermiyorum.en son hasta bakicilar kollarimdan tutmus anlattiklarina gore ve hortumu burnumdan iceri sokmuslar.taa icime kadar hissettim.yedigim yemegi bile icimde hisetmezken o hortum burnumdaydi.sonra agizima maske taktilar nefes almak icin.Hani kosarsinizda yorulursunuz ya surekli oyleyim.basim agriyo artik uyutmuyorlarda.benim dikislerim iplikten degilde teldendi aynen zimba gibi.onlarla oynamaya calisiyorum.KArsida hemsirelerin bi masa gibi biseyi var.kola felan iciyorlar sohbet ediyorlar normal hayatta sevmezdim ama nasil yalvariyorum.ancak vermiyorlar su su diye oldum diyorum.sonra kendimi birakiyorum.vay be buraya kadarmis diyorum keske abimide gorebilsem diyorum.bi kerede onu goreyimde bilegimi bi kuvvetlice tutsun diyorum oylece dalmisim...
-
Kardeşim Büyük büyük geçmiş olsun
Highnitro sanada çok geçmiş olsun
st anger son resminde 'mına koydum hayat artık benden yana olacksın' bakışını görüyorum...İnş istedigin gibi gider herşey ve inş başka sıkıntı çekmezsin zaten görülebilecek büyük sıkıntılardan birini atlatmışsın...Helal olsun...
-
geçmiş olsun kardeş..
Toplam Hit: 6414 Toplam Mesaj: 63