Yol Kenarı Serserileri...
-
Kaç Tane Lazım ?
-
Bu adamlar yanında kız varsa kurtuluşun yok neden mi?
Adam bitmiş o genç yaşında en fazla 25 30 yaşında ve geriye kalan tüm ömrünü orda burda onun bunun köpeği olarak geçirecek.
Okul yok birşey yok. Liseyi zor bitirmiş. Hayat tokatını atalı çok olmuş. Gelecekten hiçbir ümidi yok.
Kısacası sizde olup onlarda olmayan ve asla olamayacak şeyleri kıskanıyorlar. Ama bunun farkında değiller. Akıllarında delikanlılık yapıyorlar.
Hiç bulaşmaya gelmez kiminin şakası bile olmuyor bıçağı sokuveriyor. Vala 1 snyelik erkeklik için sakat kalmayın koyverin gidin yanınızda bayan bile olsa. Zaten yanınızdaki bayan insansa size değer veriyorsa sizin söylemenize bile gerek bırakmaz sizin ordan gitmenizi sağlar. Aman diyim.
-
kısırlaştırılmalılar. ciddiyim! Bunları polis toplayacak alıp hastanede kısırlaştırılacak. Böylece hem uysallaşacaklar hemde uzun vadede böyle pisliklerden toplum temizlenecek...
-
amacı olmayan boş yaşayan topluluk bizim buralardada var cok var mahalle kenarlarında tek isen sataşırlar siktiri koyarsan bıcak gosterırler ama hepsının sokmaya gotü yemez , lafta vardırlar yanındakı kıza artıslık yaparlar , genelde okumazlar düşünebilme kapasitesi olmayan varlıklardır.
-
kısırlaştırılmaları için harcanan enerji bile çok olur bunlar için. topluca yok edilmeliler.
-
Bu sokak serserilerini temizlemek için 4. muratın taktikleri yapılmalıdır. Yatsı'dan sonra dışarı çıkma yasağı gibi.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sokak serserilerini temizlemek için 4. muratın taktikleri yapılmalıdır. Yatsı'dan sonra dışarı çıkma yasağı gibi.
-----------------------------Bu da demek oluyor ki 4.muratın ipiyle kuyuya inilmez.Böyle mantık mı olur 3-5 çapulcu dallama dışarda geziyor diye bende mi gezemeyecem ?
-
onlar doğru yolu bulmaya calisiyorlar
-
hayat tarafından ezilmiş ve bu ezikliği başkalarını gerek psikolojik gerekse kaba kuvvetle istismar ederek daha da ezikleşen,ezikliği ırsi hale çevirmeye çalışan,gram beyni olmayan,ne kendinden nede neslinden hiçbir yararlı birey çıkmayacak sözüm ona insanlar.Artık katlanılmaz hal aldığında deliyi oynucaksın o kırıksa sen ondan kırık olacaksın.
Yıllar önce kız arkadaşımla yolda el ele yürürken denk geldi böyle bitanesi bi köşebaşında durmuş biz kaldırıma çıktığımız andan beri bizi izliyor gözlerini ayırmadan dik dik bakıyor ilk kez insan görüyor gibi bakıyor yaa bildiğin böyle hayretler içerisinde ve hiç bir rahatsızlık verirmiyim acaba empatisi yapmaksızın öküz öküğz bakıyor.Artık gına gelmişti bunlarda kıza dedim sen devam et.Dikildim karşısına direk gözlerinin içine bakıyorum ama nasıl biliyor musun hiçbirşey düşünmeden tıpkı onun baktığı gibi bırakıyorum tüm rahatsızlığı,tüm negatifi onun beyni yorumlasın..Gözümü bile kırpmadım ama sinirlide bakmadım gayet sakin,dediğim gibi hiçbirşey düşünmeksizin bakıyorum.Tabi hemen sol eli 90 derece havaya dikerek ne bakıyon "bilader" o bilader de ne skim demekse artık ?? Ama ben hala bakıyorum bekliyorum üerime yürümesini baktım hala üzerime gelmeden bişeyler geveliyo olduğu yerden.Lan dedim madem bu kadar rahatsız oldun neden bişey yapamıyorsun gözlerim bile seni rahatsız etmeye yetiyo tabi yaa vucudumla nasıl başa çıkacaksın ki sende haklısın dedim,yoluma devam ettim.Bir dahada hiç rahatsız etmedi beni bakışları. -
cadde piçi diyoruz biz..