Yol Kenarı Serserileri...
-
Siz onları Erzurumda görün.
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
amq şeytan diyo topla 100-150 kişilik bi ekip başla edirneden çık ardahandan.ne kadar bunlardan varsa keseceksin şerefsizim, soykırım yapmak lazım bunlara :/
-----------------------------yavaş yap canım kardeşim .hem şeytana uycak olsaydık müslüman olmazdık dimi ?
-
ExpirE bunu yazdı:
Bu adamlar yanında kız varsa kurtuluşun yok neden mi?
Adam bitmiş o genç yaşında en fazla 25 30 yaşında ve geriye kalan tüm ömrünü orda burda onun bunun köpeği olarak geçirecek.
Okul yok birşey yok. Liseyi zor bitirmiş. Hayat tokatını atalı çok olmuş. Gelecekten hiçbir ümidi yok.
Kısacası sizde olup onlarda olmayan ve asla olamayacak şeyleri kıskanıyorlar. Ama bunun farkında değiller. Akıllarında delikanlılık yapıyorlar.
Hiç bulaşmaya gelmez kiminin şakası bile olmuyor bıçağı sokuveriyor. Vala 1 snyelik erkeklik için sakat kalmayın koyverin gidin yanınızda bayan bile olsa. Zaten yanınızdaki bayan insansa size değer veriyorsa sizin söylemenize bile gerek bırakmaz sizin ordan gitmenizi sağlar. Aman diyim.
-----------------------------aynen katılıyorum örnek bizim mahalledeki sünepeler benim modifiyeli arabamı kıskandılarından çizdiler bende onların kız kardeşlerini çizdim ama haberleri yok
yapma etme dünyası bulaşmıycaksın düşman dövmekle öldürmekle bitmez düşmanı en güzel dövme şekli paranla dövmedir.
onların oooo diye baktıkları kızlarla çıkıcaksın en kıral şekilde takılıcaksın onlar seni gördükce zaten hergün dayak yemiş kadar olurlar
-
Haha daha dün gece eve doğru gelirken 10 kısı fılan aralarından gecmek zorunda kaldım mecbur kaldırımı ısgal etmıs hayvanlar yaptıkları muıhabbet suydu gecerken duydugum ulan ... korum lan kım benı zorla askere gonderebılır anasını bılmem naparım onun dıodu :D 20 30 metre sonra tutamadım kendımı bastım kahkahayı :D.
-
AMpul bunu yazdı:
bilmezmiyiz hocam, özellikle kentin varoş bölgelerinde yuvalanan , ekseriyeti çeşitli doğu illerinden yarın gelmiş, şehre adapte olmaya çalışan ama içine eden, gelip geçene tip tip bakıp zincir sallamaktan başka işi olmayan, saçına ve giydiği kıyafetlere ve takılara bakınca mide bulandıran elalemin karısına kızına laf atan aşşağılık kevaşe dölleri.
biz onlara genel anlamda kıro desekte, bu kategoriye giren zararsız kırolarda olabilmektedir , sanırım başka bir isim lazım bunlara.
+ genellikle çin malı tellerle yüksek seste arabesk rap dinllerler -
bide genelde bi veleti yollayıp ..... abim sigara istiyo derler :D
-
irwa bunu yazdı:
onlardan heryerde war benim önümü kesmeye kalkmışlardı geçen yıl insanın sinirlerini bozmayı wazife bilen ama sadece insanım die geçinen ırkı belli olmayan yaratıklar
-----------------------------Haklısın.
-
dövmeyle bitecek işler değil, kökten temizlenmesi lazım. sonrasında ne çekiceğin cezaya ne de gram üzülmeye değmeyecek insan tipleri. insan hayvanları ama insan değil.
-
Bu kadar küçük beyine sahip olupta bu kadar mutlu olan bir insan güruhu daha görmedim ben. Adamların hayattaki felsefesi basit olduğu kadar aşağılıktır da. Ancak küçük şeylerden mutlu oluyorlar ya. Dli oluyorum amk. Biz derin yaşıyoruz, esas mutluluğu arıyoruz bu adamlar hep kakara kikiri. Kıskanıyorum lan ben bu totoşları.
-
Her zaman bana bulaşmalarını istemişimdir bizim burda.
Birkere o hatayı yaptılar dayağı yediler. Şimdi fazla takılamıyorlar bizim buralarda..
Sustukça götleri kalkıyor. Dövüceksinki adam olsunlar. saygılar..